επεξ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Sin Boy Facebook Twitter

Sin Boy: «Μια μέρα θα σκάσει η φούσκα του τραπ και θα είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ»

0

Το όνομά μου είναι Αυγουστίνος-Θεόδωρος Γκέκας, έχω γεννηθεί στην Αγία Όλγα της Νέας Ιωνίας και έχω μεγαλώσει στην περιοχή. Όταν ήμουν μικρός, ο πατέρας μου έφυγε στην Αμερική και η μητέρα μου έπρεπε να τα βγάλει πέρα μόνη της. Έκανε πάρα πολλές δουλειές για να μας μεγαλώσει. Αφού μας μεγάλωσε, σπούδασε στην Ελλάδα και πλέον είναι τρομερή ομοιοπαθητικός και βελονίστρια ‒ μου κάνει εκείνη ό,τι θεραπείες χρειάζομαι. Η Νέα Ιωνία έχει καθορίσει το ποιος είμαι σήμερα γιατί είχα την τύχη να γνωρίσω τον κόσμο από μικρή ηλικία, από την καλή και από την ανάποδη.

• Το παιδικό μου όνειρο ήταν να γίνω σπουδαίος ποδοσφαιριστής και αυτό που θυμάμαι έντονα ήταν να παίζω έξω, στις αλάνες. Μπορεί να μην ήταν εύκολα τα πράγματα, να τρώγαμε ψωμί με λάδι και αλάτι, αλλά δεν είναι τόσο άσχημο όσο ακούγεται. Ήμουν μικρός, μου άρεσε και με χόρταινε.  

• Περισσός, Πευκάκια, Νέα Ιωνία και Καλογρέζα, αυτά τα μέρη είναι η γειτονιά μου, ξέρω όλα τα στενά απ’ έξω και όλα τα τσακάλια εκεί. Κάθε φορά που περνάω από αυτές τις περιοχές μου έρχονται παλιές αναμνήσεις και αυτό με βοηθάει να μην ξεχνάω ποιος πραγματικά είμαι. Αυτό είναι πολύ δύσκολο όταν βρίσκεσαι στον χώρο της μουσικής, γιατί περιβάλλεσαι από ανθρώπους που έχουν ξεχάσει από καιρό ποιοι είναι. Τον ρατσισμό για την αλβανική μου καταγωγή τον έχω βιώσει πάρα πολύ έντονα από μικρή ηλικία, κι αυτός ήταν ο λόγος που ήθελα να αποδείξω στον κόσμο πως κάνει λάθος που με κρίνει. Αυτό με βοήθησε σε όλη μου τη μουσική καριέρα, γιατί βρήκα τον τρόπο να δείξω σε όλους ότι με βάζουν σε καλούπια για τους λάθος λόγους.

 Το νέο ραπ, το τραπ, πιστεύω ότι δεν θα αφήσει τίποτα πίσω του πέρα από τη διασκέδαση. Απλώς μια μέρα θα σκάσει η φούσκα και θα είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ.

• Το σχολείο ήταν πάντα μια πίεση για μένα. Δεν διάβασα ποτέ, το παράτησα σε ηλικία δεκαπέντε χρονών και έπιασα δουλειά. Όσο οι φίλοι μου πήγαιναν σχολείο, εγώ ήδη δούλευα και έβγαζα το χαρτζιλίκι μου. Τα πρώτα καλά μεροκάματα τα έβγαλα στα δεκαέξι ‒ δούλευα ως DJ στα νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής μου. Με τα πρώτα λεφτά που έβγαλα αγόρασα ένα μηχανάκι Glx 59 χιλιοστά full takegawa.

• Μικρός ασχολιόμουν με τη μουσική για χαβαλέ. Έτσι την αντιμετώπιζα πάντα. Δεν είχα ποτέ μουσικά πρότυπα, τα πρότυπά μου ήταν πάντα ποδοσφαιρικά. Χόρευα breakdance, πήγαινα σε σχόλη χορού, ράπαρα στο σπίτι, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι μια μέρα θα ασχοληθώ επαγγελματικά με τη μουσική. Το έκανα καθαρά για να περάσω τον ελεύθερο χρόνο μου. Στο σπίτι μας έπαιζε πάντα αμερικανική και ιταλική μουσική, δεν είχα άλλα ακούσματα. Ξεκίνησα να κάνω μουσική μετά από μια σειρά ατυχίες σε άλλες δουλειές. Αποφάσισα να δοκιμάσω να φτιάχνω μουσική για να επιβιώσω, όχι επειδή το ήθελα πραγματικά.

Sin Boy - Bailando

• Όταν μπήκα στον χώρο της μουσικής, συνειδητοποίησα πόσο τυχερός ήμουν που δεν είχα πρότυπα και την απομυθοποίησα τελείως, σε σημείο να λυπάμαι τους μουσικούς, ανεξάρτητα από την επιτυχία τους. Η πρώτη φορά που έβαλα νερό στο κρασί μου ήταν όταν έμαθα τον Στέλιο Καζαντζίδη και άκουσα για τη ζωή και τα τραγούδια του.

• Οι φιλίες έπαιξαν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου γιατί χάρη σε αυτές συνειδητοποίησα ότι η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα, κι αυτό δεν είναι απλώς μια έκφραση παλιομοδίτικη ή πολυφορεμένη αλλά κρύβει μεγάλη σοφία μέσα της.

• Το πρώτο κομμάτι που ηχογράφησα λεγόταν «Let’s play the game» και, δυστυχώς, σήμερα το έχω χάσει. Το πρώτο μου χιτ ήταν το «Draco», για τους στίχους του οποίου ήμουν πολλά χρόνια στα δικαστήρια, και, δόξα τω Θεώ, φέτος το κέρδισα.

• Το «ΜΑΜΑ» ήταν ευλογία γιατί χάρη σε αυτό είδα το πραγματικό πρόσωπο του κόσμου. Η ανάγκη κάποιων να επωφεληθούν από την επιτυχία μου τους έκανε να βγάλουν τη μάσκα και να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό. Όσοι με μισούσαν έβαλαν τη μάσκα και παρίσταναν πως με αγαπάνε. Ήταν πραγματικά ένα ανέκδοτο.

• Ένας καλλιτέχνης σήμερα, για να βγάλει πραγματικά λεφτά και όχι να κοροϊδέψει τον εαυτό του, πρέπει να μην μπει ποτέ σε εταιρεία. Πρέπει να δουλέψει σκληρά μέχρι να αναγνωριστεί μόνος του. Ο εύκολος δρόμος τελειώνει πάντα με άσχημο τρόπο. 

• Δεν έχω υπογράψει ποτέ σε εταιρεία στην καριέρα μου. Ξεκίνησα τη μουσική στα δεκαεφτά και μέχρι σήμερα, που είμαι είκοσι εφτά, ήμουν πάντα ανεξάρτητος. Σε μεγάλη εταιρεία έδωσα τη διανομή του «Ka Gu Ras», του άλμπουμ που περιείχε το «ΜΑΜΑ», για να μου το ανεβάσουν σε πλατφόρμες. Δεν θα υπέγραφα ποτέ σε εταιρεία, θα προτιμούσα να γίνω ζητιάνος στον ΗΣΑΠ.

Sin Boy Facebook Twitter
Δεν πιστεύω στην τύχη, πιστεύω στον Θεό. Φωτ.: Freddie F./LIFO
Δεν πιστεύω στην τύχη, πιστεύω στον Θεό. Φωτ.: Freddie F./LIFO

• Μια μεγάλη εταιρεία κάνει κακό στη μουσική γενικώς και όχι απλώς στο ραπ. Οι εταιρείες ξέρουν πώς να χειριστούν έναν καλλιτέχνη και έχουν μεγάλη νομική κάλυψη. Την ημέρα που πηγαίνει ένας καλλιτέχνης σε μια εταιρεία σταματάει να είναι καλλιτέχνης, γίνεται απλώς προϊόν, είναι σαν τη μύγα μες στο γάλα. Σε μια εταιρεία ένα μπουκάλι γάλα διαφέρει από έναν μουσικό μόνο στην ετικέτα. Για να είσαι καλλιτέχνης η βασική προϋπόθεση είναι να είσαι ελεύθερος. Η ημέρα που χάνεις την ελευθερία σου είναι η ημέρα που χάνεις την καλλιτεχνική σου φύση. Πλέον η μουσική έχει καταλήξει ένα σούπερ-μάρκετ.   

• Για όσα ακολούθησαν μετά το «MAMA» και την κυκλοφορία του «Ka Gu Ras» δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, γιατί το θέμα τρέχει ακόμα νομικά και μπορεί να πιαστούν ακόμα και από μια λέξη μου για να αλλάξουν το νόημα και την ουσία όσων έχω πει και να τα χρησιμοποιήσουν εναντίον μου. Τα μέσα της Ελλάδας μού έχουν φερθεί πολύ άσχημα, αλλά δεν περιμένω κάτι καλύτερο από αυτά. Είναι πάρα πολύ χαμηλά στα μάτια μου η showbiz, γι’ αυτό προσπαθώ να απομακρυνθώ όσο μπορώ από αυτή και να δώσω στον κόσμο να καταλάβει ότι δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, ότι είμαι σε μια άλλη μόνος μου. Θα ένιωθα πολύ άσχημα αν έπεφτα στο επίπεδο της showbiz.

• Ο άνθρωπος που με έχει εμψυχώσει περισσότερο και μου έχει αλλάξει τη ζωή είναι η γυναίκα μου, η Ρίνα. Τη Ρίνα τη γνώρισα χάρη στη μουσική, μέσα από δύσκολες καταστάσεις που περάσαμε μαζί και μας ωρίμασαν.

• Ο έρωτας έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή μου, έχει αλλάξει όλη την καθημερινότητά μου. Στην περίπτωσή μου είναι άκρως επικίνδυνος.

Rina x Sin Boy - GG

• «ΜΜ», «Nos», «One Love», άλλαξα πολλές φορές τον ήχο μου. Μου αρέσει να πειραματίζομαι με τη μουσική για να μην τη βαριέμαι, αλλά κατά βάθος είμαι ένας MC έτοιμος να τα χώσει οποιαδήποτε ώρα και στιγμή.

• Έχω πάρει άπειρη αγάπη από τους ανθρώπους που με ακούνε και χρωστάω πάρα πολλά σε αυτή. Μου δίνουν κίνητρο να μείνω αυθεντικός και στις πιο δύσκολες στιγμές. Αν παλιά ήθελα να παραμείνω μια φορά αυθεντικός, πλέον νιώθω υποχρεωμένος να το κάνω για χάρη όσων με αγάπησαν γι’ αυτό που είμαι πραγματικά. Η επιτυχία στα χρόνια που ζούμε εξαγοράζεται με μια διαφημιστική καμπάνια. Η αγάπη δεν εξαγοράζεται για όλα τα λεφτά του κόσμου και γι’ αυτό είμαι ευγνώμων.

• Δεν θα αδικηθώ ποτέ, γιατί, για να είσαι αδικημένος, σημαίνει ότι έπεσες και δεν ξανασηκώθηκες. Όσες φόρες και να πέσω, θα παλέψω μέχρι να δικαιωθώ στην άνοδο. Δεν θα άλλαζα τίποτε από τη ζωή μου, έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει και έμαθα από τα λάθη μου.

• Με ενοχλεί το ότι ο κόσμος τα έχει όλα μπροστά του, αλλά είναι τόσο κοιμισμένος που δεν μπορεί να τα δει. Και με ενοχλούν όσοι κατάφεραν να τον κοιμίσουν τόσο βαριά, γιατί πάτησαν πάνω στην άγνοια και στη διασκέδασή του.

Sin Boy Facebook Twitter
Είναι πάρα πολύ χαμηλά στα μάτια μου η showbiz, γι’ αυτό προσπαθώ να απομακρυνθώ όσο μπορώ από αυτή και να δώσω στον κόσμο να καταλάβει ότι δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, ότι είμαι σε μια άλλη μόνος μου. Φωτ.: Freddie F./LIFO
Είναι πάρα πολύ χαμηλά στα μάτια μου η showbiz, γι’ αυτό προσπαθώ να απομακρυνθώ όσο μπορώ από αυτή και να δώσω στον κόσμο να καταλάβει ότι δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, ότι είμαι σε μια άλλη μόνος μου. Φωτ.: Freddie F./LIFO

• Θεωρώ ότι τα δημόσια πρόσωπα κάνουν τα πάντα για να κοιμίσουν το κοινό τους και όχι να το ξυπνήσουν, γιατί ο κοιμίσης πουλάει περισσότερο. Αν πρόσφεραν κάτι καλό στον κόσμο τους με οποιονδήποτε τρόπο, θα έδινα respect, είτε πρόκειται για τέχνη, είτε για social media, είτε βγαίνεις απλώς με την ντουντούκα στον δρόμο. Για μένα παίζει ρόλο μόνο η ουσία, όχι τα παρεμφερή. Το ότι έλεγα πάντα τη γνώμη μου είχε κόστος μόνο στην πλασματική ζωή, στην πραγματική με ανταμείβει και με το παραπάνω.

• Ο άνθρωπος, αν θέλει να κάνει αντίσταση, κάνει και με σήματα μορς. Πιστεύω ότι ακόμα πιο επικίνδυνο από το να εκφράζεσαι για πράγματα που δεν γνωρίζεις είναι να μην τα εκφράζεις και να τα κρατάς μέσα σου.

• Μου αρέσει να ταξιδεύω, να κάνω πεζοπορίες, μου αρέσει το ποδόσφαιρο, να τρώω νόστιμα φαγητά που δεν έχω ξαναδοκιμάσει, να ανάβω το τζάκι, να πηγαίνω στην εκκλησία, και μάλιστα σε εκκλησίες ή ξωκλήσια όπου δεν έχω ξαναπάει.

• Είμαι στην περίοδο που θα κάνω focus πιο πολύ στον MC εαυτό μου βασισμένος στη γνώση και στην εμπειρία που έχω αποκτήσει. Στο νέο μου κομμάτι «Thug Life» αναφέρομαι στους ανθρώπους που ο μόνος στόχος τους είναι να πετύχουν στην καριέρα τους και ξεπουλάνε όλα όσα έχουν πραγματική σημασία στη ζωή για να φτάσουν εκεί. Το καταλαβαίνω ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του, αλλά πλέον έχουμε φτάσει σε σημείο να έχουν ξεπουληθεί όλοι και το να ξεπουλιέσαι να θεωρείται cool. Και αυτό το μήνυμα περνάει στη νεολαία. Γι’ αυτό ένιωσα την ανάγκη να τους δείξω τα πράγματα από τη μεριά κάποιου που δεν έχει ξεπουληθεί και να έχουν μια καλύτερη εικόνα για το τι θέλουν πραγματικά.

• Δεν παρακολουθώ τη μουσική σκηνή στην Ελλάδα, δεν παρακολουθώ ούτε το ελληνικό ούτε το αλβανικό ραπ, επικεντρώνομαι στο τι κάνω εγώ και όχι στο τι κάνουν οι άλλοι. Γενικά, όμως, πιστεύω ότι η επόμενη γενιά θα ακούει τι άκουγαν οι προηγούμενοι και θα γελάνε. Το νέο ραπ, το τραπ, πιστεύω ότι δεν θα αφήσει τίποτα πίσω του πέρα από τη διασκέδαση. Απλώς μια μέρα θα σκάσει η φούσκα και θα είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Sin Boy Facebook Twitter
Το «ΜΑΜΑ» ήταν ευλογία γιατί χάρη σε αυτό είδα το πραγματικό πρόσωπο του κόσμου. Η ανάγκη κάποιων να επωφεληθούν από την επιτυχία μου τους έκανε να βγάλουν τη μάσκα και να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό. Όσοι με μισούσαν έβαλαν τη μάσκα και παρίσταναν πως με αγαπάνε. Ήταν πραγματικά ένα ανέκδοτο. Φωτ.: Freddie F./LIFO

• Η πιο μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζει ένας μουσικός αυτήν τη στιγμή είναι να καταφέρει να μην πιστέψει το ψέμα του. Γιατί όλοι, όταν ξεκινάνε στη μουσική, φτιάχνουν μια περσόνα για να πουλήσει και, όταν αυτό συμβεί, ο κόσμος τούς αποθεώνει για την περσόνα τους, γίνονται ένα με αυτή και μετά ζούνε τη ζωή της περσόνας τους, όχι την πραγματική. Ειδικά στους ράπερ αυτό είναι πλέον σχεδόν σαν πάθηση και, ιστορικά μιλώντας, πάντα έχει πολύ άσχημη κατάληξη. Δεν γνωρίζω αν αυτή η πάθηση έχει κάποια ιατρική ονομασία, εγώ την ονομάζω Ιζνογκούντ, διότι όλοι θέλουν να γίνουν κάτι που δεν είναι στη θέση κάποιου άλλου.  

722
To νέο τεύχος της LiFO δωρεάν στην πόρτα σας με ένα κλικ.

• Πιστεύω ότι η Ελλάδα πάσχει από έλλειψη ρεαλισμού. Έχει έλλειψη από άτομα που βλέπουν τα πράγματα έτσι όπως είναι και όχι όπως τους τα πουλάνε. Από άτομα που βλέπουν την πραγματική ζωή και όχι αυτή του Ίντερνετ. Από άτομα που θεωρούν το Ίντερνετ απλώς εργαλείο, που δεν τα κυβερνάει το κινητό τους, που η ζωή τους δεν είναι ένα meme αλλά μια ιστορία.

• Αν οι καλλιτέχνες είναι πλούσιοι ή όχι το καταλαβαίνεις με την πάροδο του χρόνου, όχι πάνω στο hype τους. Γιατί πάνω στο hype επενδύουν τα λεφτά που βγάζουν για να φαίνονται πλούσιοι και να ζούνε τη ζωή της περσόνας που έχτισαν, ώστε να συνεχίσουν να πείθουν πρώτα τον εαυτό τους ότι είναι αυτοί που λένε και μετά το νεανικό κοινό. Αλλά, δυστυχώς, αυτό πάντα τελειώνει άσχημα, γιατί πλέον η μουσική δεν ανήκει σε αυτούς που τη φτιάχνουν. Είναι σαν να φτιάχνεις ένα σπίτι με δάνειο από τράπεζα που δεν μπορείς ποτέ να ξεπληρώσεις και απλώς να το φλεξάρεις, όσο προλάβεις, πριν σ’ το πάρει πίσω η τράπεζα. Εμένα, δόξα τω Θεώ, μου ανήκει η μουσική μου από την αρχή της καριέρας μου μέχρι σήμερα και δεν σκοπεύω να την πουλήσω ούτε με σφαίρες.    

• Δεν υπάρχει καμία συνταγή στη μουσική μου όταν γράφω κομμάτια. Κάνω ό,τι νιώσω εκείνη τη στιγμή και κάθε φορά αυτό που νιώθω είναι διαφορετικό. Πολύ σπάνια είναι ίδιο. Τα τελευταία χρόνια πάντα σκέφτομαι το νεανικό κοινό που με ακούει, γι’ αυτό προσπαθώ ό,τι λέω και κάνω να μη σε στέλνει για ύπνο αλλά να σε ξυπνάει. 

Rina x Sin Boy - CHACHA

• Σου έχει τύχει ποτέ να ψάχνεις το κινητό σου στο σπίτι και να το ’χεις στο χέρι σου; Αυτό ακριβώς είναι ευτυχία, είναι μπροστά μας στα απλά, καθημερινά πράγματα, απλώς ψάχνουμε αλλού, χωρίς λόγο.

• Είμαστε άξιοι της μοίρας μας, κάνουμε το λάθος να μην έχουμε την υπομονή να δούμε τι μας επιφυλάσσει η μοίρα και βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα.

• Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον. Μετά απ’ όσα ζήσαμε τα τελευταία δύο χρόνια βλέπω να εξελίσσονται πολύ θετικά τα πράγματα, γιατί αυτά που ζήσαμε και ζούμε μας έχουν βοηθήσει να ανοίξουμε τα μάτια μας και να συνειδητοποιήσουμε τι πραγματικά γίνεται γύρω μας. Σύντομα θα μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και θα υπάρξει μεγάλη εξέλιξη. Είμαι σίγουρος ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Δεν ψάχνω την ιδανική συνέχεια. Εμπιστεύομαι το πλάνο του Θεού και πορεύομαι με αυτό. Σίγουρα Αυτός ξέρει καλύτερα από μένα τι είναι ιδανικό για μένα.

• Ο κόσμος δεν αντιδρά με όσα μας αναγκάζουν να ζήσουμε, επειδή όσοι έχουν τη δύναμη να αντιδράσουν είναι βολεμένοι και φοβούνται να ξεβολευτούν. Όταν σταματήσουν όλοι να κοιτάνε τον κώλο τους και δουν τη μεγαλύτερη εικόνα, τα πράγματα θα φτιάξουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

• Είμαι περήφανος που τα βρήκα με τον εαυτό μου. Δεν πιστεύω στην τύχη, πιστεύω στον Θεό. Δύναμη και ελπίδα μού δίνουν η οικογένειά μου και η Αγία Γραφή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Sin Boy Facebook Twitter
Τον ρατσισμό για την αλβανική μου καταγωγή τον έχω βιώσει πάρα πολύ έντονα από μικρή ηλικία, κι αυτός ήταν ο λόγος που ήθελα να αποδείξω στον κόσμο πως κάνει λάθος που με κρίνει. Φωτ.: Freddie F./LIFO

• Η Alphapop μέσα σε ενάμιση χρόνο έχει εξελιχθεί από μια φάση σε μια εταιρεία που μεγαλώνει κάθε μέρα, και στα νούμερα αλλά και στον αριθμό των ατόμων που απασχολεί. Όσο μεγαλώνει η ομάδα, μεγαλώνουν και οι στόχοι και σύντομα θα κάνουμε μεγάλη πολυεθνική.   

• Στα σχέδιά μου είναι να ανεβάσω σύντομα τα παλιά κομμάτια μου στις πλατφόρμες, σε ένα άλμπουμ που θα λέγεται «Old but gold», και δουλεύω το νέο άλμπουμ που θα λέγεται «Underground».

• «Κάθε εμπόδιο για κάλο» είναι μια φράση που η μητέρα μου έλεγε και λέει πάντα. Μόλις ο άνθρωπος ξαναβάλει τον Θεό στην καρδιά του, θα καταλάβει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή και για όλα υπάρχει λόγος, ακόμα και αν δεν μπορεί να το δει ακόμα. Νιώθω ευλογημένος με όλα τα εμπόδια που είχα, χωρίς αυτά δεν θα γινόμουν αυτός που είμαι σήμερα. Οι επιθέσεις που έχω δεχτεί δεν μου κλάνουν μία. Μετά από δώδεκα χρόνια στους δρόμους αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά.

• Οφείλω στη μητέρα μου και στην αδελφή μου τα πάντα, γιατί η μητέρα μου αφιέρωσε όλη της τη ζωή στο να μας μεγαλώσει, πάρα τις δυσκολίες στάθηκε μόνη της γερά και τα κατάφερε. Η αδελφή μου στάθηκε δίπλα μου σαν να ήταν αδελφός.

• Η ζωή με έχει μάθει ότι αξίζει να τη ζεις πραγματικά. Και ότι σημασία δεν έχει τι βλέπουμε και τι ακούμε, αλλά τι νιώθουμε. Γι’ αυτό πάντα κυνηγάω το να νιώθω καλά και όχι να φαίνομαι καλά.

Το single της επιστροφής του Sin Boy στην Ελλάδα έχει τίτλο «Thug Life» και θα κυκλοφορήσει στις 23 προς 24 του μήνα, μετά την Ανάσταση. instagram.com/isyourboysinboy, youtube.com/c/AlphapopOriginal

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη LiFO.

To νέο τεύχος της LiFO δωρεάν στην πόρτα σας με ένα κλικ.

Μουσική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η θριαμβευτική επιστροφή του Sin Boy με ένα υπέροχο, απόλυτα feel good άλμπουμ

Η θριαμβευτική επιστροφή του Sin Boy με ένα υπέροχο, απόλυτα feel good άλμπουμ

Το «MM album» είναι «διεθνής λαμπερή ποπ για την γενιά Ζ», με τον Sin Boy και τη Rina να τραγουδούν σε τρεις γλώσσες, ελληνικά, αλβανικά και αγγλικά, σε έναν διαρκή διάλογο μεταξύ τους, για τον έρωτά τους, τις δυσκολίες που έχουν ζήσει αλλά και τη χαρά της ζωής.
ΜΟΥΣΙΚΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Βίος και πολιτεία της Ανθούλας Αλιφραγκή

Βίος και πολιτεία της Ανθούλας Αλιφραγκή

Μια ζωή στο πάλκο, η κυρία Ανθούλα Αλιφραγκή τραγούδησε πλάι σ' όλους τους μεγάλους του λαϊκού τραγουδιού, τα είδε κυριολεκτικά όλα και τα αφηγείται στη LIFO με τον μοναδικό, αθυρόστομο, χειμαρρώδη λόγο της λίγους μήνες πριν πεθάνει.
ΜΟΥΣΙΚΗ
Βίος και πολιτεία της Ανθούλας Αλιφραγκή

Βίος και πολιτεία της Ανθούλας Αλιφραγκή

Μια ζωή στο πάλκο, η κυρία Ανθούλα Αλιφραγκή τραγούδησε πλάι σ' όλους τους μεγάλους του λαϊκού τραγουδιού, τα είδε κυριολεκτικά όλα και τα αφηγείται στη LIFO με τον μοναδικό, αθυρόστομο, χειμαρρώδη λόγο της λίγους μήνες πριν πεθάνει.
ΜΟΥΣΙΚΗ
Βίος και πολιτεία της Ανθούλας Αλιφραγκή

Βίος και πολιτεία της Ανθούλας Αλιφραγκή

Μια ζωή στο πάλκο, η κυρία Ανθούλα Αλιφραγκή τραγούδησε πλάι σ' όλους τους μεγάλους του λαϊκού τραγουδιού, τα είδε κυριολεκτικά όλα και τα αφηγείται στη LIFO με τον μοναδικό, αθυρόστομο, χειμαρρώδη λόγο της λίγους μήνες πριν πεθάνει.
ΜΟΥΣΙΚΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ