Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: Ανακαλύψτε την ιστορία της επικοινωνίας με μία εικονική περιήγηση

Περιηγηθείτε εικονικά στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ Facebook Twitter
0
ADVERTORIAL

Στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ, η σύγχρονη τεχνολογία τίθεται στην υπηρεσία του επισκέπτη και προσφέρει την πιο δια-δραστική εμπειρία εικονικής περιήγησης στους χώρους του Μουσείου. Επενδύοντας στις νέες τεχνολογίες το Μουσείο Τηλεπικοινωνίων Ομίλου ΟΤΕ, διατηρεί πάντα ανοιχτή την πόρτα του επί της οδού Πρωτέως 25 στη Ν. Κηφισιά, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει την ευκαιρία στους χρήστες του διαδικτύου να το επισκεφθούν και να ανακαλύψουν την ιστορία της επικοινωνίας, από το σπίτι ή όπου επιθυμούν.

Περιηγηθείτε εικονικά στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ Facebook Twitter

Πώς; Μπαίνοντας στο site του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ και κάνοντας απλά ένα κλικ στα 4 Virtual Tours, μπορείτε να περιηγηθείτε στην Κεντρική Έκθεση, στο TV Studio, στο Τηλεφωνικό κέντρο και στην Κινητή Τηλεφωνία. Η περιήγηση συνοδεύεται από κείμενα, εικόνες, videos και ηχητικά αποσπάσματα, δίνοντας πρόσβαση σε πληροφορίες και ιστορίες, όπως ακριβώς θα συνέβαινε και σε μια Live ξενάγηση στους χώρους του Μουσείου.

Μέσα από την εικονική περιήγηση στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ, και με την ψηφιακή καθοδήγηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, η Μουσειακή εμπειρία ενδυναμώνεται, ακόμα και εξ αποστάσεως.

Περιηγηθείτε εικονικά στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ Facebook Twitter

Περιηγηθείτε στις θεματικές περιοχές του Virtual tour και ανακαλύψτε τα παλιά Δίκτυα επικοινωνίας με φωτιά και νερό, δείτε τον τηλεφωνικό θάλαμο Bauhaus από τη δεκαετία του ‘30, ακούστε την ώρα από τον ωρολέκτη,  επισκεφθείτε τον θρυλικό κόκκινο κερματοδέκτη, και όχι μόνο! Συνεχίστε για να θυμηθείτε τα πρώτα τηλέφωνα με μανιβέλα και παρακολουθήστε την εξέλιξη των τηλεφωνικών συσκευών από όλες τις εποχές. Ταξιδέψτε με ένα ατμοκίνητο καλωδιακό πλοίο, και διαβάστε το τηλεγράφημα του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ. Ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο αλλά και στο μέλλον, περιηγηθείτε στις σύγχρονες πόλεις, μπείτε σε ένα τηλεοπτικό studio της δεκαετίας του ’60 και ακούστε αγαπημένες τηλεφωνικές ατάκες από κλασσικές ελληνικές ταινίες, που όλοι έχουμε αγαπήσει. Τέλος, αν θέλετε και εσείς να μάθετε μια απίθανη ιστορία για τα τηλεφωνικά κέντρα, τότε το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ σας προσφέρει την ευκαιρία να θυμηθείτε ηλεκτρονικά το πρώτο κινητό και να μάθετε για το πρώτο sms που στάλθηκε ποτέ.

Ανακαλύψτε κι εσείς την εικονική περιήγηση του Μουσείου Τηλεπικοινωνίων Ομίλου ΟΤΕ και διαβάσετε, ακούστε, δείτε και δημιουργήστε με αφορμή τα μουσειακά εκθέματα.

Design
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα μουσείο και μια αποβάθρα στο Λίβερπουλ ως υπενθύμιση του δουλεμπορίου και της σκλαβιάς

Design / Ένα μουσείο και μια αποβάθρα στο Λίβερπουλ ως υπενθύμιση του δουλεμπορίου και της σκλαβιάς

Το Ναυτικό Μουσείο βρίσκεται στο Λίβερπουλ, στο Royal Albert Dock, και επικεντρώνεται στη θαλάσσια ιστορία της πόλης. Θα ανακαινισθεί και θα συνδεθεί με το Μουσείο Δουλείας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
ΕΤΟΙΜΟ ΤΣΕΚ ΦΩΤΟ Μια εγκατάσταση - ανακατασκευή ενός σπιτιού με νοσταλγία για τη βομβαρδισμένη Βηρυτό

Design / Μια εγκατάσταση-ανακατασκευή ενός σπιτιού με νοσταλγία για τη βομβαρδισμένη Βηρυτό

Η πρόσοψη μεταφέρθηκε από τον Λίβανο στο Ηνωμένο Βασίλειο σε κομμάτια, και στη συνέχεια στήθηκε σε μια αναπαράσταση σε φυσικό μέγεθος στο μουσείο V&A από τεχνίτες της Βηρυτού.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Μπερντ και Χίλα Μπέκερ: Μια έκθεση για τη γοητεία των ερειπωμένων βιομηχανικών κατασκευών

Πολιτισμός / Μπερντ και Χίλα Μπέκερ: Μια έκθεση για τη γοητεία των ερειπωμένων βιομηχανικών κατασκευών

Ο Μπερντ και η Χίλα Μπέκερ επί σαράντα χρόνια φωτογράφιζαν τη βιομηχανική αρχιτεκτονική της Δυτικής Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής, αλλάζοντας την πορεία της φωτογραφίας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Όλαφουρ Ελίασον

Design / Ένα περίπτερο από χρωματιστά γυαλιά σε ένα οινοποιείο, ένα ακόμα παιχνίδι με το φως από τον Olafur Eliasson

Στα έργα του χρησιμοποιεί στοιχειώδη υλικά, το φως, το νερό και γήινα υλικά όπως ο πάγος, για να εμπλέξει τον θεατή σε μια εικαστική εμπειρία που περιλαμβάνει την ανησυχία για το μέλλον του πλανήτη.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ