Το Orbis είναι μια ταινία μικρού μήκους που διαδραματίζεται σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο όπου διάφοροι νέοι από διαφορετικά μέρη προσπαθούν να επιβιώσουν στην καθημερινότητα χωρίς καμία ελπίδα.

 

Η μοναξιά, η νοσταλγία και η μεταμόρφωση των ψυχών επηρεάζονται από έναν μετεωρίτη που πέφτει από τον ουρανό εκπέμποντας ένα παράξενο σήμα. Οι χαρακτήρες θα χρησιμοποιήσουν αυτό το παράξενο γεγονός για να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και να συνδεθούν βαθιά με τις επιθυμίες τους.

 

«Θέλαμε να απεικονίσουμε τη μοναξιά με ακραίο τρόπο, δημιουργώντας έναν εντελώς άδειο και κατεστραμμένο κόσμο και το πώς αυτός ο κόσμος μπορεί να κατοικείται από νέους ανθρώπους που ανακαλύπτουν τον εαυτό τους. Το συναίσθημα της νοσταλγίας αναμεμειγμένο με την επιβίωση, η θλίψη, η ερημιά, οι σεξουαλικές επιθυμίες και η αιώνια αίσθηση ότι είσαι παγιδευμένος στο μυαλό σου, είναι όλα μέρος αυτού. Το να είσαι εντελώς μόνος σε έναν πλανήτη κάνει το μυαλό σου να αρχίσει να αναρωτιέται αν αυτό που ζεις είναι πραγματικό ή μέρος της φαντασίας σου. Μια ύπαρξη χωρίς νόημα που εκπέμπει αχτίδες ελπίδας με την εμφάνιση αυτού του παράξενου μετεωρίτη».

 

Ένα voice-over περιγράφει συναισθήματα απομόνωσης, σύγχυσης και αδυναμίας να προσδιορίσει τι είναι πραγματικό και τι όχι. Το Orbis εστιάζει στη μεταμόρφωση που περνούν οι νέοι καθώς αφήνουν πίσω τους τον οικείο κόσμο της παιδικής ηλικίας και επιχειρούν προς ένα αβέβαιο, ενήλικο μέλλον.