ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2022 | 20:27

Ναί μέν,αλλά

Παραδέχομαι ότι στην αρχή το ξεκινήσαμε εντελώς χαλαρά,και όπως έρθουν τα πράγματα.Επικεντρωθήκαμε μόνο στο ερωτικό,στο οποίο ταιριάξαμε απόλυτα από την πρώτη στιγμή,και κάναμε και κάποια άλλα πράγματα,του στύλ να βγαίνουμε με κοινές παρέες,όχι όμως κάτι περισσότερο.Στην πορεία,εμένα μου βγήκε να της προτείνω να βγαίνουμε και μόνο οι δυό μας για καφέ ή ποτό,ή οτιδήποτε αποφασίσουμε τέλος πάντων,όπως και έγινε.Είναι 6 μήνες που ξεκινήσαμε αρχικά,και τους τελευταίους 4 μήνες που ξεκινήσαμε να βγαίνουμε οι δυό μας,εγώ έχω αρχίσει να νιώθω διαφορετικά.Θέλω πολύ να είμαστε μαζί όχι μόνο στις πολύ προσωπικές μας στιγμές,αλλά και σε άλλες καταστάσεις,όπως ένα κανονικό ζευγάρι δηλαδή.Δέν μου αρέσει πλέον μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση,αλλά νομίζω πως με έχει γοητεύσει γενικότερα,και την σκέφτομαι συνέχεια.Σκέφτομαι τί είπε για το τάδε θέμα,τί απάντησε στην τάδε ερώτηση,πώς αντέδρασε στην τάδε κστάσταση,κλπ.Έχω πολύ ανάγκη την παρουσία της δίπλα μου,και άς μήν κάνουμε τίποτα.Δέν ξέρω άν καταλαβαίνετε αυτό που θέλω να πώ.Το πρόβλημα είναι ότι εκείνη είναι πολύ συγκρατημένη και δείχνει να μήν θέλει πολλά-πολλά.Σήμερα έχει γενέθλια,και για να της κάνω κάτι σάν έκπληξη,της έστειλα μία ανθοδέσμη στη δουλειά.Δέν της έγραψα κάτι επειδή δέν βρήκα τα λόγια να εκφραστώ,αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα καταλάβαινε από ποιόν είναι.Πράγματι,αφού σχόλασε,με πήρε και μου είπε ένα ξερό ευχαριστώ,και όταν την ρώτησα άν θέλει να βρεθούμε,μου απάντησε ότι έχει κανονίσει να βγεί με 2 φίλες της και ότι θα τα πούμε από αύριο.Τώρα μετά από αυτό,τί να πώ...σάν κατραπακιά ήταν η απάντηση της.Ώς ένα σημείο,δικαιολογώ την στάση της,γιατί στην αρχή εκείνη ήθελε σχέση,εγώ δέν ήθελα,και συμβιβάστηκε στα δικά μου μέτρα.Τώρα όμως όλα έχουν αλλάξει,έχουν γυρίσει τούμπα για μένα.Μήπως τα κάνει όλα αυτά από αντίδραση; Όταν γνωριστήκαμε,είχε τα τυπικά στοιχεία μίας ερωτευμένης κοπέλας που θέλει μία σταθερή σχέση(ναί,εγώ δέν ήθελα,αλλά προχώρησε με τη θέληση της)και τώρα βλέπω πως το αντιμετωπίζει πολύ ψύχραιμα έως κυνικά,και με μοναδικό γνώμονα απλά να περνάμε καλά.Θέλω να είμαστε μαζί για πολλά περισσότερα πράγματα,και πλέον είμαι σίγουρος γι'αυτό.Και μόνο που σκέφτομαι ότι σήμερα πχ θα βγεί,δέν θα είμαστε μαζί,δέν θα ξέρω τί θα κάνει,ανησυχώ και ζηλεύω.
8
 
 
 
 
σχόλια

Απόρησα που άλλαξαν τα συναισθήματα σου και μετά που είπες ότι αυτή δεν σε πολυθέλει ας πούμε έβγαλε νόημα χαχχα..εννοώ ... Μια φορά να δω κάτι αμοιβαίο ωραίο θα ταν...Μήπως κόλλησες επειδή εκείνη είναι αδιάφορη ; i dont know..πάντως την έπαθες τώρα... Όταν μια γυναίκα συναισθηματικη όπως ήταν αρχικά αναγκάζει τον εαυτό της να κάνει κάτι χαλαρό χρειάζεται να μουδιάσει κάτι μέσα της για να το καταφέρει αυτό ......Άντε τώρα να ξαναζωντανέψουν τα τρυφερά της αισθήματα... Ίσως δεν νιώθει πια το ίδιο και για σένα συγκεκριμένα ποιος ξέρει ; Θα μπορούσες να της μιλήσεις ανοιχτά και να δεις τι θα πει.

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι με το ζόρι και αν το σκεφτείς βαθύτερα, θέλεις να υποκρίνεται και να έρχεται με μισή καρδιά μαζί σου; Γενικώς οι πολλοί μεγάλοι ενθουσιασμοί και το ότι όλα ξεκινούν μαγικά, εμένα με βάζουν σε σκέψεις. Μοιάζουν με προσωρινά πυροτεχνήματα και ξεφούσκωτα λόγια και υποσχέσεις. Μικρά καλάθια οπότε. Το ότι της έστειλες λουλούδια, είναι μία σπάνια ρομαντική κίνηση που αρέσει σε κάθε γυναίκα πιστεύω.

Φίλτατε ίσως είναι επιφυλακτική μαζί σου, αν και εφόσον ήθελε εξαρχής σχέση μαζί σου αλλά συμβιβάστηκε στα δικά σου μέτρα όπως λες, κανονικά τώρα θα έπρεπε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Ίσως να μην σε γουστάρει πλέον όσο αρχικά και να έχει ξενερώσει οπότε το πάει εκ του ασφαλούς.

Δεν είναι ότι δεν θέλει να κάνει σχέση γενικά, απλά όχι μαζί σου.

το ενδιαφέρον τ έδειξες κ μ τ παραπάνω Η μπάλα στ γήπεδο της Αν παίξει οκ αν όχι μην επιμείνεις θ χαλαστεις περισσότερο κ χωρίς αποτέλεσμα κ θ ζορισεις κ εκείνη Άρα κράτα καλάθι μικρό κ αν βγει καλώς αν όχι NEXT

Κι εγώ δικαιολογώ την στάση της. Ξεκίνησε με άλλες προοπτικές και διάθεση και στην συνέχεια κλείδωσε. Ίσως να χρειαστεί να κάνεις υπομονή, ή να αποδεχτείς και εσύ την δική της στάση, όπως έκανε κι εκείνη στην αρχή αυτής της 'σχέσης΄.

'Oταν εμείς το παίξουμε υπερ άνετοι, η ζωή γελά...και για να μας βάλει στη θέση μας, στέλνει τα βέλη του έρωτα! Και ενώ ο άλλος άνθρωπος έχει απηυδήσει πια από τη συμπεριφορά μας και τη δήθεν άνεσή μας, ξαφνικά εμείς βρισκόμαστε στη θέση που ήταν ο άλλος στην αρχή!!! Κοίτα να δεις κάτι πράγματα! Περαστικά σου φίλε εξομ.! Και εύχομαι να μπορέσεις να το σώσεις (αν σώζεται), πριν να είναι πολύ αργά!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ