ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.8.2022 | 04:43

Έφαγα τα μούτρα μου...

Δουλεύω σε μια εταιρία περίπου 2 χρόνια . Εκεί γνώρισα μια συνάδελφο με την οποία έχουμε αρκετά χρόνια διαφοράς(είναι μεγαλύτερη) .Έχουμε σχετικά στενή συνεργασία. Από ένα σημείο και μετά άρχισα να νιώθω κάτι διαφορετικό για εκείνη. Υπήρχε ένα διακριτικό φλερτ ανάμεσά μας για ένα χρονικό διάστημα και φαινόταν να ανταποκρίνεται. Ήμουν πολύ ερωτευμένος μαζί της. Κάποια στιγμή αποφάσισα να ζητήσω το τηλέφωνο της. Εκείνη όχι απλά αρνήθηκε (το οποίο βέβαια είναι δικαίωμα της) αλλά γελούσε όταν το άκουσε και με χλεύασε. Αργότερα της ζήτησα να συζητήσουμε μερικά πράγματα αλλά με αγνόησε εντελώς,δε μου έδωσε σημασία. Με πείραξε πολύ η συμπεριφορά της, την οποία και δεν περίμενα σε αυτό το βαθμό, δεν μου άξιζε αυτή η αντιμετώπιση. Εφόσον δεν ήθελε, θα μπορούσε να το κάνει πιο ευγενικά. Τις επόμενες μέρες ήμουν απόμακρος απέναντι της, την αγνοούσα, ενώ εκείνη έκανε σαν να μη συνέβη τίποτα. Βλέποντας όμως τη συμπεριφορά μου, κάποιες φορές με κοιτούσε με παράπονο του τύπου "γιατί μου το κάνεις αυτό". Μετά από 2 εβδομάδες σταμάτησα αυτή τη στάση , βλέπετε καιγόμουν ακόμα για εκείνη και είχα την ελπίδα μήπως γίνει κάτι ξαναπροσεγγίζοντάς την (ξέρω λάθος) Προσπαθούσα να το πάρω από την αρχή για να έρθω πιο κοντά της. Μετά από ένα διάστημα, βλέποντας κάποια πράγματα, άρχιζα να συνειδητοποιώ ότι όλο αυτό το διάστημα είχε σχέση με κάποιον άλλο συνάδελφο. Στην αρχή αρνούμουν να το δεχτώ, αλλά μετά αποδεχόμενος αυτό το γεγονός, νιώθω κοροϊδία, βλ@κ@ς και πικρία . Δεν μου ξηγηθηκε σωστά, έπαιξε με τα συναισθήματα μου. Άρχισα να αποστασιοποιούμαι σιγά σιγά. Τώρα το καλοκαίρι για ένα μήνα περίπου ηρέμησα κάπως με αυτό το θέμα, είχαμε να βρεθούμε καιρό λόγω αδειών. Τώρα που επιστρέψαμε, τηρώ μια απόμακρη και αδιάφορη στάση απέναντί της σε σημείο να φαίνομαι έως και αγενής. Πονάω που το κάνω αυτό αλλά... αλλά. Όμως πλέον με κυνηγάει συνεχώς,δε με αφήνει σε ησυχία, προσπαθεί να μου τραβήξει την προσοχή με διάφορους τρόπους κλπ. Νιώθω πάλι χάλια συναισθηματικά, προσπαθώ να αντέξω. Παρά τα όσα έγιναν όμως έχω να δηλώσω κάτι. Εγώ σ'αγαπάω και θέλω να είσαι καλά ότι και να γίνει...
12
 
 
 
 
σχόλια

Δεν θα το έλεγα "έπαιξε με τα συναισθήματά σου," γιατί δεν φάνηκε απ' αυτά που μας γράφεις να σου έταζε τίποτα έρωτες κι αγάπες. Συχνά όταν στους άνδρες αρέσει μια γυναίκα, μεγαλοποιούν την ευγένειά της ή τη φιλική της συμπεριφορά, εκλαμβάνοντάς το για αμοιβαίο φλερτ. Κι ωστόσο, δεν το χειρίστηκε καθόλου καλά όταν σε χλεύασε, άθλια συμπεριφορά. Ανεξάρτητα απ' την ηλικία της μπορεί να μην ήξερε πώς να διαχειριστεί το ξεκάθαρο ενδιαφέρον σου, αλλά έτσι όπως αντέδρασε μου θυμίζει κάτι κοριτσούδια στο Γυμνάσιο, που χαζογελάνε όταν ένα αγόρι βρίσκει το θάρρος και τους λέει κάτι ωραίο. Κοίτα, μου φαίνεται ότι όσο το πας κρύο-ζέστη, θα συνεχίσεις να είσαι κολλημένος. Η καλύτερη φάση για σένα (ως προς τη συμπεριφορά σου απέναντί της) θα έρθει όταν θα είσαι αρκετά αδιάφορος ώστε να κρατήσεις μεν ουδέτερα φιλική στάση, αλλά δεν θα σε νοιάζει κιόλας κατά βάθος, γιατί θα σου έχει φύγει παν συναίσθημα, δεν θα μπορείς καν κακία να της κρατάς. Προς το παρόν, ακόμα κι όσο την αγνοείς επίτηδες και της είσαι οριακά αγενής, αυτό πάλι σε κάνει ν' ασχολείσαι μαζί της. Στην τελική, μπορεί να επιδιώκει την προσοχή σου όχι επειδή ντε και καλά σε κυνηγάει για να γίνει κάτι μεταξύ σας, αλλά γιατί κατάλαβε πόσο ηλίθια σου φέρθηκε και τώρα δεν ξέρει πώς να το σώσει για να μη χάσεις πάσα ιδέα για εκείνη. Και ναι, όσο νά 'ναι την κολακεύει το γεγονός ότι της άρεσες, αλλά και το ότι έχεις αξιοπρέπεια και δεν έγινες χαλάκι. Ε μην τη χάσεις την αξιοπρέπεια τώρα και της χαλάσεις την εικόνα. Κι άσε τις αγάπες και τις μεγάλες κουβέντες για κάποια άλλη στη ζωή σου που θα το αξίζει, τούτην εδώ δεν τη γνωρίζεις καν καλά-καλά (εδώ δεν ήξερες ότι κοιμάται με συνάδελφό σας όσο οι δυο σας είχατε στενή συνεργασία, εδώ που τα λέμε).

Πολύ πιθανό, βεβαίως. Και πιστεύω ότι πριν της ζητήσεις το τηλέφωνό σου το είχε μυριστεί ότι σου άρεζε. Δεν την έχω για άτομο που νιώθει τύψεις, αλλά πολύ πιθανό ν' αναγνωρίσει το λάθος της αναδρομικά μόνο και μόνο για να σώσει την εικόνα της. Θα δεις ότι όταν ξεκινήσεις να φέρεσαι με τρόπο που πραγματικά δεν σε νοιάζει και να διατηρείς την ίδια στάση με αυτήν που έχεις έναντι άλλων συναδέλφων σου, δεν θα χρειάζεται να κάνεις εξαιρέσεις απέναντί της γιατί δεν θα σε νοιάζει αν η συνήθης φιλική σου στάση παρεξηγηθεί από εκείνη.

Φίλε μου διαβάζοντας την τελευταία σου πρόταση, και χωρίς να θέλω να σε μειώσω, αλλά πάνω από 32-33 δεν πρέπει να είσαι. Την αγαπάς και θέλεις να είναι καλά; Στον αγύριστο κι ακόμα παραπέρα στείλε την! Άλλο η απόρριψη, άλλο η χλεύη. Άρχισε να μιλάς μπροστά της και με καμία άλλη συνάδελφο, να δεις για ποτέ θα της ανάψουν τα λαμπάκια.

Κοίταξε επειδή έχω πάθει και γω κατι παρόμοιο, σε μένα κατάλαβε ότι μου αρέσει δεν έκανε απολύτως τίποτα για το μόνο που νοιάζονταν ήταν να βγάλω δουλειά, ωστόσο εμένα με κορόιδευαν από πίσω (και ποιος ξέρει τι αλλά). Θα σου πω ότι ο καθένας βάζει ότι έχει! Όσο και υπεράνω να προσπαθήσει να το παίξει στο τέλος θα δεις τον πραγματικό του εαυτό. Οπότε άφησε την μην ξανά ασχοληθείς μαζί της ούτε κρύο ούτε ζέστη τα τελείως τυπικά αφού δεν γίνεται αλλιώς. Αυτοί οι άνθρωποι τρέφονται από το να ασχολούνται όλοι μαζί τους. Το μόνο που την καίει είναι να την κυνηγάς συνέχεια.

Καταρχάς από την στιγμή που της ζήτησες το τηλ και αρνήθηκε εκεί τέλειωσε και το θέμα.
Και όχι μόνο αρνήθηκε όπως λες, αλλά σε χλεύασε κιόλας, οπότε μιλάμε για άθλια συμπεριφορά.
Προφανώς και ζητάει επιβεβαίωση η γυναίκα αυτή για χ ψ λόγους (ανασφάλειες, κακή σχέση κλπ). Δεν έπρεπε να κάνεις πισωγυρίσματα αλλά τώρα ότι έγινε έγινε.

Από την στιγμή που δουλεύετε μαζί να είσαι εντελώς ΤΥΠΙΚΟΣ μαζί της. Ούτε αγενής ούτε φιλαράκι, ΜΟΝΟ συνάδελφος.
Τέτοιες γυναίκες είναι τοξικές και δεν θέλουν καμία λύπηση.

Μείνε μακριά της
Το γεγονός και μόνο ότι σου φέρθηκε με αγένεια και σε "χλεύασε" ,όπως λες, ακόμα και αν όντως δεν ήθελε κάτι παραπάνω , λέει πολλά για τον χαρακτήρα της