ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.8.2022 | 01:12

Ερωτική ζωή - συντροφικότητα 0-1

Είμαστε σε σχέση 3 +χρόνια και μένουμε μαζί 1 χρόνο... Περνάμε καλά...γελάμε.. ταιριάζουμε σε όλα στις εξόδους διακοπές βόλτες κλπ κλπ. Το μόνο παράπονο που είχα ανέκαθεν..είναι λίγο " βαρύς" για όλα θέλει σπρώξιμο... Πχ για να πάμε γ ένα μπάνιο θα δυσανασχετήσει αλλά θα το κάνει κ θα περάσουμε κ όμορφα. Η γ να πάμε μια βόλτα... Θα το σκεφτεί παραπάνω απ' όσο θα επρεπε .. κ στ τέλος φυσικά περνάμε όμορφα πάντα. Αλλά φυσικά με κουράζει τρομερά αυτό το σπρώξιμο που χρειάζεται. ( Σε όλους τους τομείς) Πάμε στο ερωτικό κομμάτι.. ταιριάζουμε το βρίσκουμε... Αλλά........ Έχω τεράστιο θέμα με την ποσότητα. Και σε αυτό θέλει σπρώξιμο και με ξενερώνει και με κουράζει. Έχω κουραστεί να τον κυνηγάω σαν το κουνέλι έχω προσπαθήσει και να τον αφήσω να με κυνηγήσει και τίποτα αν τον αφήσω απλα το αφήνει κ αυτός. Η συχνότητα μας θα είναι 1-2 φορές την εβδομάδα μετά από δική μου προτροπή φυσικά κ όταν γίνεται είναι καλό! Εμένα δεν μου αρκεί δεν με ικανοποιεί αυτό το 1-2 φορές το θεωρώ λίγο ... Πολλές φορές μου βγάζει κ ανασφάλειες όλο αυτό.. αλλά κυρίως καταλαβαίνω στο ότι κ αυτό είναι κομμάτι του χαρακτήρα του. Δν τον απασχολεί και τόσο το σεξ όσο εμένα. Δεν μπορώ όμως να ζω έτσι γιατί μου δημιουργεί στρες άγχος και νεύρα και συμπεριφέρομαι αρκετά νευρικά αν περιμένω να κάνει κίνηση κ δεν την κάνει μετά έχω φουλ ένταση . Ακόμα και τώρα που είμαστε διακοπές περίμενα πως θα κάνουμε χαμό σε αυτό το κομμάτι τίποτα..... Κουράζεται λέει από τις βόλτες διαδρομές κλπ. Επίσης να συμπληρώσω πως ήταν ανέκαθεν έτσι . Τους πρώτους μήνες ίσως να υπήρχε λίγη πιο ένταση που οκ φυσικά κ το καταλαβαίνω. Δεν ξέρω πως να το διαχειριστω .. Τρώει....δεν μπορεί να κάνει σεξ... Το πρωί δεν μπορεί γιατί μόλις ξύπνησε... Πριν την δουλειά δν μπορεί, μετά την δουλειά δν μπορεί ... Δεν μπορώ όμως να κάθομαι και να υπολογίζω κάθε φορά αν έφαγε αν δουλεύει αν το ένα αν το άλλο.. με κουράζει.......... Αλλά αφήνεις έναν άνθρωπο που νιώθεις πως λατρεύεις κ είναι το άλλο σου μισό μόνο κ μόνο για το σεξ; Τελικά τι αξίζει; ( Είμαστε 27-28)
16
 
 
 
 
σχόλια

Ακόμα και η αρχή της γνωριμίας σας,δεν είχε την αναμενόμενη ποσότητα σεξ.
Μας περιγράφεις έναν μούχλα ο οποίος δεν παίρνει τα πόδια του να κάνει τίποτα και τον ζοριζεις εσύ. Ακόμα και για το σεξ. Είναι δυνατόν; Το γεγονός ότι πάντα εσύ επιδιώκεις να κάνετε σεξ το βρίσκω εξουθενωτικό ψυχολογικα και προσβλητικό.
Λυπάμαι ειλικρινά αλλά νομίζω ότι ο σύντροφός σου βολεύτηκε στη σχέση σας. Συγκατοικειτε, του είσαι ευχάριστη ,του κάνεις και τις δουλειές στο σπίτι ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΗΝΕΤΑΙ για σένα. Έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι με κάποιον που τον θες και σε θέλει πολύ. Αν είναι να παρακαλάς τον άλλον να σε..... Εεε συγγνώμη αλλά....δε νομίζω να το βρίσκεις τιμητικό. Και το να προσπαθείς εσύ να κάνετε τα αυτονόητα το χαρακτηρίζω 'ξεπεσμο'.
Δεν ξέρω τι θα βγει αν συζητήσεις τα αυτονόητα. Θα κάνετε σεξ μια έξτρα φορά τη βδομάδα; Φυσικά και δε δικαιολογείται τίποτα απ' όλα αυτά για την ηλικία σας. Όταν θες κάποιον τον θες, αφού από την αρχή ήταν μούχλας δε σε πολυγουσταρει γλυκιά μου. Σου αξίζει ένας άντρας να ψοφαει για σένα.

Ο σύντροφός σου είναι σαν το μοσχαράκι που πρέπει να σύρεις με το σχοινάκι και να το καθοδηγήσεις. Διακοπές; Δεν δεν προτείνεις και δεν σχεδιάσεις, θα κάτσει να βόσκει εκεί που είναι. Σεξ; Αν δεν κάνεις την αρχή, θα μείνει εκεί στο τάγμα της αγαμίας. Δεν θέλω να ρωτήσω για την κοινή σας ζωή, γιατί στον ένα χρόνο μάλλον απολαμβάνεις να του δείχνεις πόσο τυχερός πρέπει να νιώθει που σ' έχει εσένα να του οργανώνεις το νοικοκυριό και να τον φροντίζεις, αλλά αυτή η χαρά δεν κρατά για πάντα αν δεν έχεις ανταπόδοση. Είστε πάνω από 3 χρόνια μαζί, με έναν χρόνο εκείνος ν' απολαμβάνει από σένα πλήρη wife benefits. Ναι, ακόμα και στο σεξ παίρνει από σένα, γιατί, παρόλο που δεν δείχνει να το κυνηγά, είναι πολύ ανεβαστικό για τον ίδιο να έχει δίπλα του μια γυναίκα που όχι μόνο τον νοιάζεται, αλλά τον βρίσκει και σέξυ. Του παρέχεις το καλύτερο demo version σε όλα, αλλά εκείνος φαίνεται να θέλει να παραμείνει στο free demo,, δεν θέλει να "αγοράσει" τη φουλ βερσιόν (επενδύοντας σε σοβαρότερη δέσμευση και σε προσπάθειες για τους δυο σας εκ μέρους του). Δεν ξέρω, δεν μου αρέσει όλο αυτό. Πέρ' από το γεγονός ότι δεν φαίνεται να πηγαίνει κάπου η σχέση σας, δεν βλέπω ούτε τον ίδιον να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να κάνει κάτι ώστε έστω ν' αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας. Σα να βρεθήκατε ήδη 20 χρόνια παντρεμένοι φαίνεται η σχέση σας, απλώς χωρίς γάμο ή μήνα του μέλιτος στο μεταξύ. Έτσι, αγαπητή μου, μπορείς να ταιριάξεις με τον οποιονδήποτε. Απλά και μόνο επειδή έχει πράο χαρακτήρα, δεν συγκρούεστε και μπορείτε να γελάτε πού και πού, δεν σημαίνει ότι βρήκες τον έναν και μοναδικό και θα καταδικαστείς σε αιώνια μοναξιά ή σε σχέσεις με λαλάκες άμα χωρίσεις τώρα.

Όλες οι σχέσεις φθίνουν με τον καιρό. Αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν ορισμένες. Δεν χρειάζεται πλέον να περάσουν 10 και 20 χρόνια για να περάσει το πάθος. Οι εποχές έχουν αλλάξει, δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες για το τι και το πως.
Όταν είσαι κάποια χρόνια με τον άλλον, αναπόφευκτα χάνεται η μαγεία του πρώτου καιρού.
Επίσης ένα λάθος που κάνουν οι γυναίκες κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι ότι μένουν επί μακρώ μόνες μοιράζοντας άκυρα αβέρτα. Κι όταν πλέον βρίσκουν/αποφασίζουν να είναι με κάποιον γιατί βλέπουν ότι δεν πάει άλλο, περιμένουν από εκείνον τα πάντα.
Τουτέστιν εκδορμές, σεξ κάθε μέρα (αν είναι δυνατόν να το θεωρεί 1-2 την εβδομάδα λίγο πόσο μάλλον με τους σημερινούς ρυθμούς ζωής), στα οποία λογικό είναι ο άλλος να μην μπορεί ή να μην επιθυμεί να ανταπεξέλθει.
Παιδιά μου καλά, αν το σεξ είναι το βασικότερο που σας καίει, μην μπαίνετε σε σχέσεις. Αν δεν νοιώθετε καλυμμένοι από την μέχρι τώρα ερωτική σας ζωή, μείνετε single, περάστε καλά και όταν νιώστε έτοιμοι/ες να μοιραστείτε, να αγαπήστε μπείτε σε μια σχέση. Οι σχέσεις και οι γάμοι δεν λύνουν το σεξουαλικό μας πρόβλημα.

@ 3.8.2022 | 04:07
Σε μια γενική θεωρία, έχετε δίκιο. Αλλά εδώ η κοπέλα μας λέει ότι καίγεται από επιθυμία όσο ο δικός της είναι σε φάση "να κι αν το κάνουμε, να κι αν δεν το κάνουμε." Αν ήταν η κοπέλα τίποτα νωθρή κι εθισμένη στο σεξ, ενώ ο άλλος σε ξέφρενους ρυθμούς ζωής, μια να προλάβει να δουλέψει, μια να πάει ορειβασία, μια να κάνει θαλάσσια σπορ, μια να περάσει και στιγμές με την κοπέλα και να τη βάλει κάτω να της δείξει (έστω και 1 φορά την εβδομάδα), ε θα της λέγαμε της εξομολογούμενης "εντάξει βρε κοπελιά, δες τον που είναι μες στην ενέργεια και τις δραστηριότητες, πάλι καλά να λες που προλαβαίνει να κοιμηθεί, ε βρες κι εσύ πια κάτι να κάνεις πέρα από σεξ." Εδώ, όμως, πρόκειται για περίπτωση όπου ο άλλος είναι όντως μούχλας (όπως γράφτηκε σε πιο πρόσφατο σχόλιο), ενώ η κοπέλα σε λίγο θ' αναγκαστεί να του πηγαίνει λουλούδια και σοκολατάκια σε βραδιές με κεράκια για να πάρει έστω ένα χάδι από εκείνον. Τόση παθητικότητα ρε παιδί μου να έχει ένας σύντροφος, ούτε οι γυναίκες του '50. Πάλι καλά να λέμε που δεν έχει ξενερώσει η εξομολογούμενη και ακόμα τον ανεβάζει ψυχολογικά που τον θέλει σεξουαλικά.

Μωρέ μπράβο ανάλυση, φαίνεσαι να ξερεις τι θες. Πάντως και γω μοσχαράκι είμαι, συνηθίζω να με αποκαλώ έτσι αλλά με μία δύο φορές σεξ την εβδομάδα δεν την βγάζω.

Εσύ θες να σου αλλάζει τα φώτα κι εκείνος βαριέται. Είναι χλιαρός για σένα. Αν ήταν το άλλο σου μισό θα σε συμπλήρωνε, δεν θα ένιωθες ότι σου λείπει το ένα και το άλλο.

Επειδή οδεύει προς κέρατο η κατάσταση, σου προτείνω να μιλήσετε και στην ανάγκη να πάτε σε κάποιον ειδικό μήπως είναι παθολογικής φύσεως το θέμα. Εκτός αν απλά έτσι είναι εκ του φυσικού του.
Αλλιώς χωρίζεις, μέση λύση δεν υπάρχει.
Σε τέτοιες ηλικίες έπρεπε να το κάνετε σαν κουνέλια.

27-28 κ δεν μπορεί ν κάνει σεξ κ θέλει κυνηγητό γ δραστηριότητες Άντε σε λίγα χρόνια μ ορό, κοιλουμπα, παντόφλες κ χαμομήλι (τ καυλοχαπο τ θέλει απο τώρα) Εσυ γιατί είπαμε τον έχεις ακόμα? α ναι, τον λατρεύεις γκλουπ μουμπλε Τινάζω κρανίο τώρα !

Δεν είναι μόνο το σεξ απο όσα διάβασα. Εξαρχής παραπονιέσαι πως εκείνος θέλει σπρώξιμο για τα πάντα. Σε κουράζει. Και θα σε κουράσει και περισσότερο με την πάροδο των χρόνων. Τον αγαπάς, είναι το άλλο σου μισό αλλά δεν ξέρεις και αν αξίζει.
Προσπάθησε να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου και να κάνεις το καλύτερο για εσένα.

Εξομολογουμενη ,αν δεν παρεις την αποφαση να χωρισεις ,αυτο ΔΕΝ προκειτε να αλλαξει κατα τη ταπεινη μου αποψη.
Ετσι θα "ταλαιπωρεις" μια ζωη αδικα τον ανθρωπο ,και στο τελος τελος θα του φορεσεις και κανενα κερατο ,και αυτο και αν θα ειναι αδικο...

Ολα ειναι ενεργεια που δονητε σε συχνοτητες.
Και ενω εσεις οι δυο μπορει να δονηστε σε σχετικα ιδιες συχνοτητες ,γι αυτο και ταιριαζετε/"συντονιζεστε",(ομοιο ελκει ομοιο...),ενεργειακα ομως εσυ εισαι πολυ πιο πανω,πιανοντας υψηλοτερες σταθμες.
(Δηλαδη ειναι σα να εκπεμπετε στο ιδιο τονο ,ομως εκεινος σε πολυ χαμηλη ενταση σε σχεση με εσενα)

Ετσι ειναι οι ανθρωποι.Δεν ειμαστε ολοι στο ιδιο ενεργειακο επιπεδο.
Ειναι ατομα που ειναι 20χρονων και το κυτταρο τους ειναι για 40,και το αντιστροφο.

Εγω θυμαμαι φιλο μου, που στα 25 μας , που το αιμα μας εβραζε τοτε , παντα μετα απο τον καφε ειχαμε ορεξη για συνεχεια, και εκεινος πηγαινε για υπνο απο τις 10.
Στην αντι περα οχθη, πλεον στα 38,εχω φιλο στα 45 που βγαιναμε και ειχε ενεργεια να κανει πραγματα που ειχα εγω στα 25!
Δεν μπορουσα να τον αντεξω και σπασαμε απο επιλογη μου,γιατι του την εσπαγα συνεχεια.

Καταλυτης σε αυτο παιζει και το υποβαθρο της ψυχικης καταπονησης του καθενος.
Ενας ανθρωπος που δεν εχει ζοριστει/πονεσει στη ζωη ,νομιζω το κυτταρο του ειναι παντα πιο νεο...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ