ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.6.2022 | 23:13

Ρεζίλι

Πήγα να παρουσιάσω μια εκδήλωση και την στιγμή που ανέβηκα στην σκηνή ξέχασα όλα όσα έπρεπε να πω. ΟΛΑ. Είπα καλησπέρα και μετά η απόλυτη σιωπή, η αίθουσα γεμάτη και εγώ στεκόμουν εκεί χωρίς να ξέρω τι να πω. Θεωρώ θα με κοροϊδεύουν όλοι για πολύ καιρό και στεναχωριέμαι αφάνταστα.
4
 
 
 
 
σχόλια

Ε και; Συμβαίνει. Στη θέση σου, θα παραδεχόμουν επί τόπου ότι μ' έφαγε το άγχος και ξέχασα ό,τι ήθελα να πω, οπότε θα ζητούσα μια συγνώμη και θ' αυτοσχεδίαζα, σιγά. Άσε που και μόνο με τον αυτοσαρκασμό σου για το ότι ξέχασες τα λόγια σου, θα είχες ήδη κερδίσει το ακροατήριο. Να θυμάσαι, κερδίζεις τον κόσμο με το να παραμένεις ανθρώπινος/-η, όχι με το να προσπαθείς να είσαι τέλειος/-α. Ξέχασέ το, μπορεί να συμβεί στον καθένα από μας. Και να σου πω και κάτι άλλο; Για να ξέχασες την ομιλία σου... μάλλον δεν ήταν και κάτι τόσο σημαντικό. Μια εκδήλωση ήταν, άλλωστε, όχι ομιλία στον ΟΗΕ. ;-)