ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.6.2022 | 01:48

Δεν ξέρουν τι θέλουν;

Δουλευαμε μαζι. Εφυγε για δουλειά εξωτερικό, θα γυρισει. Καναμε παρεα και εκτος δουλειάς. Φλερταραμε πολυ, αν και εχει σχεση. Της εχω δειξει πως μου αρεσει. Στην αρχη, που έφυγε, μιλουσαμε καθε μερα, ειτε μετα τη δουλειά, ειτε τα βραδια, ειτε με μηνύματα ειτε στο τηλέφωνο. Και ξαφνικά εξαφανίστηκε. Μιλαμε σχεδον μονο για τη δουλειά ή με αφορμη τη δουλειά. Της στελνω και απανταει την επόμενη και γω τη μεθεπόμενη. Τα νευρα μου. Με εχει ξενερωσει πολύ ολο αυτο. Αλλα ειμαι ερωτευμενος μαζι της. Οταν της μιλαω για αλλες κοπελες που μπορει να γνωρισω, κοβει τη συζήτηση ή κανει ζηλιες. Θυμώνω με την ολη κατάσταση.
5
 
 
 
 
σχόλια

Εχει μάλλον σχέση αλλά της αρέσει και το παιχνίδι μαζί σου. Αν θέλεις να πιέσεις πες ότι γνώρισες κάποια και βγήκατε. Αν ζηλέψει της την πέφτεις χύμα κι ο,τι κάτσει.

Ερωτευμένο αγόρι.... έχει σχέση, παίρνει την επιβεβαίωση και απο εσένα, παίζει στο άκουσμα άλλων γυναικών, τάχα πως ζηλέυει γιατί δεν θέλει να χάσει σε αυτό το παιχνίδι και εσυ τυφλωμένος απο έρωτα βγαίνεις χαμένος στο παιχνίδι αυτό.
Game over.