ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2022 | 00:08

Σχέσεις

Ποιο παιδί κάτω από δεκαοχτώ διαβάζει; Ως παιδί από επαρχιακή πόλη και μετακομίζοντας Θεσσαλονίκη βλέπω τα παιδιά ξέγνοιαστα τα κορίτσια με γκόμενους απ' τα 15 να φιλιούνται στα λεοφωρεια κ γω στην ηλικία τους να θυμάμαι πόσο διάβαζα και αγχωνομουνα ζώντας σε ένα διαμέρισμα σα φυλακή χωρίς θέα και να φτάνω 18 να παρακαλώ την μάνα μου να πάει βόλτα να μείνω μόνη στο σπίτι γτ έδινα πανελλήνιες και εκείνη να κάθεται εκεί και να φέρνει την φίλη της.ενώ εκείνες ζουν ξέγνοιαστες , και θα εχουν καλές αναμνήσεις απ την εφηβική τους ηλικία. Κ τώρα στα 22 ειλικρινά με έχουν απογοητεύσει όλα. Δεν έχω κάνει σοβαρή σχέση , δεν τα έχω φτιάξει ποτέ μου με ένα παιδί της ηλικίας μου. Και δε μπορούσα να μείνω παρθενα δε μπορούσα γιατί είχα κάψες και επιθυμίες απ' τα 15. Αισθάνομαι πραγματικά πολύ αποτυχημένη, ότι έχω κάνει ήταν με μεγαλύτερους και πότε με παιδιά της ηλικίας μου. Και δεν είμαι άτομο που την πέφτω ούτε περιβάλλομαι από άντρες ίσα ίσα.
7
 
 
 
 
σχόλια

Πάρτο αλλιώς γιατί είσαι τελείως λάθος.
Το νόημα της ζωής δεν είναι να κάνεις σεξ στα 15 σου, που είσαι ακόμη παιδί χωρίς διαμορφωμενη αντίληψη κι αν δεν το κάνεις είσαι αποτυχημένη.
Για να πετύχεις πρέπει να έχεις στόχους και να τους επιδιώκεις συστηματικά.
Αν το πρόβλημα σου είναι ότι δε βρίσκεις αγόρι της ηλικίας σου, αλλά κατά πολύ μεγαλύτερους κοίτα να εντοπίσεις τι φταίει και να το διορθώσεις κι όχι να κλαίγεται ότι διάβαζες στα 18. Όλοι αυτό κάναμε για να πάμε παρακάτω δεν είσαι η εξαίρεση.

Βλέπεις την μια πλευρά. Δεν είναι όλοι οι έφηβοι έτσι. Για την ακρίβεια όταν έχεις στόχους, πρέπει να ζεις με οργάνωση, πειθαρχία και να κάνεις θυσίες. Δεν σε πήραν τα χρόνια, 22 χρονών είσαι και έχεις ολόκληρη τη ζωή μπροστά σου να δημιουργήσεις ομορφες σχέσεις και πιο συνειδητά απ' ότι στα 15.

Δεν έχω καταλάβει.Λες οτι είχες κάψες απο τα 15 σου.
Άρα πήγαινες από τα 15 με μεγαλύτερους.
Το απωθημένο είναι επειδή πηγές με μεγαλύτερους και όχι με 15χρονους;
Και ποιος ζει τη ζωή στα 15;!Στα 15 είσαι παιδί!!
Συγνώμη κιόλας, αλλά τα έχεις λάθος στο μυαλό σου.
Η μάνα σου δε σε αφηνε να βγαίνεις ,για να διαβασεις και να περάσεις οπου το δυνατόν καλύτερα,να έχεις περισσότερες ελπίδες για μια καλύτερη ζωή.
Η μάνα σου καθόταν με τη φίλη της γιατί δεν ειχε διάβασμα, είχαν περάσει τα χρόνια της τα μαθηματικά.
Δουλειές ειχε ,που τις ειχε τελειώσει και απολάμβανε τον ελεύθερο χρόνο της Αφου ειχε τελειώσει με τα καθήκοντα της.
Επανέρχομαι στο θέμα διαβάσματος -πτυχιου.
Άλλο πχ να είσαι καθηγήτρια και να κάνεις φροντιστήρια ,να έχεις τη δυνατότητα να ανεβάσεις το εισόδημα σου και άλλο να δουλεύεις πωλήτρια,να σε τρώει η ορθοστασία και να μην σου φτάνουν τα λεφτά.
(Δεν κατηγορώ ισα ισα, έχω κάνει τη δουλειά και έπαιρνα 460 καθαρά,ξερω ποσο δύσκολα είναι)
Σχέση ούτε η πρώτη είσαι , ούτε η τελευταία που δεν εχει κάνει της προκοπής.
Οι σχέσεις περνάνε κρίση,σε ολες τις ηλικίες και ολων των ειδών οι σχέσεις.
Μην έχεις αυτοσκοπό να κάνεις σχέση, αλλά να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και οταν και αν έρθει η σχέση καλοδεχούμενη.
Διάβασε, πάρε το πτυχίο,βρες καμία δουλειά να βελτιωθεί η αυτοπεποίθηση σου,βρες και καμιά φίλη να πάτε βόλτες και σταματα να σκέφτεσαι το λύκειο.
Όλη η ζωή είναι μπροστά σου!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ