ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.5.2022 | 16:16

Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο

αλλά στη δική μου περίπτωση,η κοπέλα μου είναι αυτή που κάνει συνέχεια likes και σχόλια σε φωτό και stories άλλων αντρών,και μέχρι και καρδούλες και τέτοια σχετικά.Φυσικά κι εκείνοι άλλο που δέν θέλουν και ανταποκρίνονται και με το παραπάνω,κι εγώ ψιλοτρελαίνομαι.Οι περισσότεροι είναι γνωστοί/φίλοι/συμφοιτητές/συνάδελφοι της(έχει μεγάλο κύκλο γνωριμιών)και αυτό όντως ισχύει γιατί τους περισσότερους τους έχω γνωρίσει.Όσες φορές της μίλησα γι'αυτό,μου είπε ότι είμαι υπερβολικός και ότι δίνω περισσότερη σημασία απ'όσο πρέπει.Σε λίγες μέρες θα συμπληρώσουμε ένα χρόνο που είμαστε μαζί,δέν μου έχει δώσει μέχρι τώρα κανένα δικαίωμα,είναι σοβαρή κοπέλα,και ούτε κολλημένη και εξαρτημένη με τα social μπορώ να την πώ.Ομολογώ όμως ότι με αυτό που συμβαίνει έχω αρχίσει να νιώθω κάτι περίεργα τσιμπήματα μέσα μου,και δέν ξέρω άν έχω δίκιο,άν είναι φυσιολογικό να νιώθω έτσι.Πρίν από 2 μέρες πήγαμε για το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα,βγάλαμε μία φωτό μαζί,με ρώτησε άν θέλω να την ανεβάσει,και της απάντησα θετικά.Όλοι αυτοί λοιπόν της έγραψαν σχόλια,όχι βέβαια πονηρά ή με κάποιο υπονοούμενο,αλλά όλα ήταν πολύ κολακευτικά και στο στύλ σάν να ήταν μόνη της στη φωτό κι εγώ να μήν υπήρχα κάν.Συγκρατήθηκα πολύ να μήν της κάνω σκηνή,αλλά δέν ξέρω για πόσο ακόμα και πώς να το χειριστώ τελικά.Το να κάνω κι εγώ το ίδιο δέν παίζει,γιατί κατ'αρχάς ούτε το θέλω,αλλά και να το έκανα ώς αντίποινα,δέν υπήρχε περίπτωση να μασήσει με κάτι τέτοιο.Έχει τέτοια αυτοπεποίθηση,που ακόμα και δίκιο να έχω θα το έχανα και θα έπεφτα στα μάτια της.
12
 
 
 
 
σχόλια

Κοίτα, προφανώς αυτό που σ' ενοχλεί δεν είναι τόσο πολύ τα like κι οι καρδούλες της σε φίλους και γνωστούς, όσο το γεγονός ότι δεν νιώθεις να σε θεωρεί κάτι το ιδιαίτερο δίπλα της. ΟΚ, έβγαλε κι ανέβασε μια φωτογραφία μαζί σου, αλλά αρκετές "influencers" (διάσημες και μη) ανεβάζουν φωτό με άνδρες παραδίπλα που είναι σπόνσορές τους ή οι γκέι κολλητοί τους, δεν σημαίνει κάτι. Νομίζω ότι αυτό που σε πειράζει είναι ότι σ' αυτή τη σχέση εσύ είσαι ερωτευμένος μαζί της, ενώ εκείνη μάλλον είναι ερωτευμένη με τον εαυτό της, κι εσύ απλά της αρέσεις ως "αξεσουάρ" δίπλα της. Αν είσαι και εμφανίσιμος με προσωπικότητα, είσαι κάτι σαν λάφυρό της (τύπου "δείτε, τι γκόμενο καπάρωσα"). Και τέλος, το ότι δεν ανεβάζει live 18 ώρες την ημέρα και δεν κάθεται μονίμως κολλημένη με το κινητό στα social media, δεν την κάνει "μη-εξαρτημένη." Εγώ βλέπω μια χαρά ν' ασχολείται με το τι κάνουν οι άλλοι βλέποντας και σχολιάζοντας συνεχώς stories και posts, παράλληλα γυρεύοντας likes και η ίδια. Πάντως, σου ξαναλέω, ψάξου καλύτερα, γιατί το πρόβλημα δεν είναι τα social media ούτε η υποψία κέρατου. Έχεις τη συναισθηματική ανάγκη για αμφίδρομη αγάπη στη σχέση, ίσως έχεις προλάβει να επενδύσεις και να δεθείς κιόλας (ασχέτως που συχνά είναι "ταμπού" η συναισθηματική αυτή πτυχή για τους άνδρες), όμως δεν νιώθεις να εξέρχεται κάτι τέτοιο από εκείνη. Αν αυτή η βασική σου ανάγκη δεν καλύπτεται, τότε όσο χρόνο και να δώσεις και όσο cool και να προσπαθείς να το παίξεις έχοντας υπομονή, θα το βρεις μπροστά σου αργότερα και θα χτυπάς το κεφάλι σου.

Ερωτευμένη με τον εαυτό της και αυτή , άλλη μια νίκη για τους ψυχολόγους ,άλλη μια ήττα για τη πραγματική ζωή .Πως να δώσεις αγάπη και έρωτα σε άλλους όταν είσαι ερωτευμένος με τον εαυτό σου ; Είναι θλιβερό που έχουν παρερμηνεύσει οι πάντες το αγάπα τον εαυτό σου με τον παρτακισμο...

Λες ότι δεν είναι εξαρτημένη από τα social αλλά εμένα κάτι μου λέει πως είναι. Δεν λέω απαραίτητα ότι έχει πρόθεση να κάνει κάτι με κάποιον, απλά αντλεί επιβεβαίωση. Κάτι που επίσης μου μοιάζει προβληματικό, καθότι έχοντας εσένα δίπλα της δεν θα έπρεπε να νιώθει την ανάγκη για κάτι τέτοιο. Δεν λέμε να χωρίστε, αλλά στη θέση σου θα κρατούσα μικρό καλάθι. Τουτέστιν δεν θα επένδυα συναισθηματικά τόσο πολύ.

Εμένα πάλι δεν μου αρέσει καθόλου να δείχνομαι, το τι τρώω κτλ. και να έχω followers. Δεν μου αρέσει να προβάλλω τη ζωή μου. Δεν θέλω να με ξέρει κανένας. Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα που έχουν οι περισσότεροι με όλες αυτές τις βλακείες. Πιστεύω ότι ένας σοβαρός άνθρωπος και δεν εννοώ ξενέρωτος, δεν κάθεται σε ένα facebook να εξαρτάται η ζωή του από αυτό, από τα likes τα stories και τις καρδούλες. Τα μέσα αυτά αποβλακώνουν τον άνθρωπο και γίνεται έρμαιο ως ναρκωτικό. Την ώρα που σπαταλά κανείς τον πολύτιμο χρόνο του σε ανούσιες καταστάσεις, θα μπορούσε να τον αξιοποιήσει εποικοδομητικά και δημιουργικά προς όφελός του. Μάλλον θα είμαι παράξενη και σίγουρα θα ανήκω στη μειοψηφία φαντάζομαι. Μακάρι να έχουν και άλλοι την ίδια άποψη.

Απόλυτη ταύτιση
Όλη αυτή η ενασχόληση με τα κοινωνικά δίκτυα , υπεραναπληρωση είναι
Η πραγματική ευτυχία είναι στην real life, όχι μέσα από την οθόνη ενός κινητού

Συμφωνώ rosestar, όσο για σένα εξ. Όλη αυτή η κινητικότητα της καλής σου στα social μπορεί να σημαίνει και κάτι πονηρό, μπορεί όμως και τίποτα. Υποψιάζομαι όμως πως είναι ματαιόδοξη και της αρέσει να τραβάει την προσοχή. Προσωπικά μάλλον θα ξενέρωνα!