ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.5.2022 | 14:19

Άλλη μια απόρριψη

Μόλις γύρισα από ακόμη μια συνέντευξη για δουλειά.. Ακόμη μια απόρριψη λόγω κιλών. Πραγματικά είμαι πολύ θλιμμένη αυτή την στιγμή ! Είμαι χοντρή ναι ! Αλλά ρε παιδιά πραγματικά πρέπει να είσαι μοντέλο για να σερβίρεις καφέδες ή να τους φτιάχνεις ; Είμαι μόλις 23 και ψάχνω να βρω κάτι κοντά στην ηλικία μου, που θα γνωρίζω και θα συναναστρέφομαι με νέους ανθρώπους, όμως δεν με παίρνουν πουθενά λόγω των κιλών. Από το τηλέφωνο τους λέω ότι δεν έχω προϋπηρεσία καο μου λένε δεν πειράζει περνα απο εδώ και μόλις πάω και με κοιτάνε καλά καλά απο πάνω έως κάτω μου λένε ότι ψάχνουν άτομα με προϋπηρεσία. Πιο πολύ από όλα όμως με πληγώνει το βλέμμα τους και το βλέμμα των συναδέλφων που με κοιτάνε καλά καλά με τα αδιάκριτα τους βλέμματα. Πραγματικά μετά και την σημερινή απόρριψη σκέφτομαι απλά να κάθομαι κλεισμένη μέσα στο σπίτι για να μην χαλάω λεφτά και να σταματήσω να ψάχνω δουλειά. Σχεδόν τους σιχαίνομαι όλους.
9
 
 
 
 
σχόλια

Ξεκινά να προσέχεις την εμφάνισή σου, επίσης ψάξε για κάτι άλλο. Τα πολλά κιλά δεν κάνουν καλό στην υγεία, όταν τα χάσεις θα νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου.

και εγω τρωω γερο μπουλινκ και α<ποριψη απλα σταματας να ασχολησε με το κοσμο μην προσδοκας πολλα σημερα απο τους ανθρωπους ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ !!!!!!

Πέρα από τα προσόντα για την ίδια την εργασία, σε κάποιες εργασίες απορρίπτουν λόγω εμφάνισης, σε άλλες λόγω ηλικίας, στις περισσότερες λόγω συγκεκριμένου εμβολίου :/

Δεν σε παρηγορεί τώρα αυτό, ξέρω. Δοκίμασε προς άλλες κατευθύνσεις.

Κοπελιά τέτοιες δουλειές έτσι είναι καλώς ή κακώς.
Θέλουν όμορφες κοπέλες να τραβάνε βλέμματα.

Η ειρωνεία είναι ότι όταν λέμε ότι πολλές γυναίκες βρίσκουν δουλειά λόγω εμφάνισης, πέφτουν να μας φάνε κάτι φίλτατες φεμινίστριες.

Σου προτείνω να βρεις κάποια δουλειά που να μην σχετίζεται με την εμφάνιση και να χάσεις κιλά για την υγεία σου κυρίως.

Ο Φρόυντ έλεγε ότι το μυαλό είναι σα το παγόβουνο, μόνο το 1/7 του ΄'ογκου είναι ορατό από τη στάθμη και άνωθεν.
Ένα ταξίδι σε μια αναπτυγμένη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, ένα πέρασμα έξω και μέσα από σοβαρές επιχειρήσεις, με ταμπελάκια στην είσοδο που δείχνουν λειτουργία καταστήματος εδώ και 200 χρόνια, και θα παρατηρήσετε προσεκτικά το προσωπικό το οποίο σερβίρει τους πελάτες. Κατόπιν θα είστε σε θέση να κατανοήσετε τη διαφορά μεταξύ εποαγγελματιών και όμορφων, φαντεζί κοπελιών.
Όταν έχουμε ως προσλαμβάνουσα το λούμπεν πακέτο αισθητικής, θεωρούμε και ότι όλος ο γύρω κόσμος είναι κάπως έτσι φτιαγμένος....

@X977

Η πραγματικότητα είναι αυτή που περιέγραψα στο προηγούμενο σχόλιο μου.
Τώρα οτιδήποτε άλλο είναι ουτοπικό.

Η ομορφιά πουλάει, παντού και πάντα.