ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.4.2022 | 21:45

Πρέπει

Μου έχει κάνει το μυαλό πολτό. Η πρώην. Γνώρισα μια πολύ ενδιαφέρουσα, έξυπνη, όμορφη κοπέλα και δεν μπορώ να σταματήσω να την σκέφτομαι. Την πρώην. Προφανώς και δεν θα σύρω την καινούρια γνωριμία σε αυτό το μπαχαλο που έχω φτιάξει αλλά έλεος. Πρέπει να φύγει από το κεφάλι μου. Δεν είμαι κανένας πιτσιρικάς. Αυτοκυριαρχία.
9
 
 
 
 
σχόλια

Ελπίζω να τα καταφέρεις με την καινούργια σου κοπέλα. Δυστυχώς οι εμμονές είναι καταστροφικές . Αν δεν αποδεχτείς ότι η πρώην, είναι πρώην και ότι η ζωή συνεχίζεται , αν δεν εστιάσεις στην αυτοεκτίμηση σου και να δώσεις σημασία στην ευημερία σου, σε βλέπω να είσαι πάντα στην σκιά της πρώην.. Για να είναι πρώην λοιπόν μάλλον εκεί αξίζει να μείνει. Για σκέψου και τις αιτίες που οδήγησαν για να καταλήξει να είναι πρώην , μήπως και σε βοηθήσει.

Έχω την αίσθηση πως μόλις διάβασα μία πρώτης τάξεως προβολή, διανθισμένη από σχόλια πικρόχολης επιβεβαίωσης της. Αλλά και έτσι να μην είναι, έστω πως είναι όπως τα λέει ακριβώς, θα ήθελα να θυμίσω πως ο πολτός αν είναι βασιλικός κάνει πάρα πολύ καλό ειδικά εκεί, στο μυαλό.
Εν πάση περιπτώσει, τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά, τέτοια ακρίβεια και τέτοια ευστοχία που συναντά κανείς σε τούτη δω τη στήλη δεν έχει ξαναματαεπιτευχθεί νομίζω.

Θα μπορούσε να γράφει η πρώην την εξομολόγηση και να προβάλλει την κατάσταση του δικού της μυαλού ας πούμε. Επίσης υπάρχουν και πλείστα άλλα ενδεχόμενα αλλά που να κάτσω να τα περιγράφω τώρα.