ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.3.2022 | 20:21

Με πνίγει

Λοιπόν εγώ δουλεύω από το σπιτι. Μια μέρα να μην μπορώ να πάω σπίτι της αφού τελειώσω, μου λέει πως θα έρθει εκείνη. Της έχω πει πως αν λόγω δουλειάς κάποιο βράδυ δεν κοιμηθούμε μαζί δεν έγινε και κάτι, ότι μπορεί κάποιες φορές να θέλω τον χρόνο μου, μόνος μου στο σπίτι μου μετά την δουλειά να χαλαρώσω, το σέβεται, συμφωνεί με όλα αλλά αν δεν μπορώ να πάω από εκεί, αμέσως μου λέει ότι έρχεται. Είμαστε 3 χρονια μαζί. Με πνίγει όλο αυτό. Μερικές φορές θέλω απλά να κάτσω μόνος μου να αποσυμπιεστώ και δεν καταλαβαίνω αν είναι τόσο κακό.
13
 
 
 
 
σχόλια

δεν ξερω τι ειναι κακο και τι καλο,
εκεινο που φαινεται ειναι οτι οι αναγκες σας δεν συναντιουνται.
Μετα απο 3 χρονια σχεσης αρχιζουν να φαινονται τα προβληματα.

Το μελλον σας μαζι, φανταζει δυσκολο.

Να καθιερώσεις μια μέρα της εβδομάδας και να την έχεις για τον εαυτό σου, μέχρι να νιώσεις διαφορετικα. Πες της ότι αν είσαι καλά με τον εαυτό σου θα έχεις να προσφέρεις και περισσότερα σαν άνθρωπος.

Hello!
Εξήγησέ της το από κοντά, όπως το έγραψες εδώ. Δεν είναι κακό. Ακόμα και όταν συγκατοικείς με τον άλλον, συχνά θέλεις το χώρο (έστω και ένα πλακάκι) και το χρόνο σου.

Η κοπέλα λέει να έρθει απο εκεί, γιατί δεν της λες ειμαι κουρασμένος, θέλω να μεινω μονος μου.
Λες σκέτο, είμαι κουρασμένος.
Οπότε αυτή θεωρεί οτι θέλεις να τη δεις και αφού πηγαίνεις εσυ συνέχεια σπίτι της, ειναι σωστό ,αν απο την κουραση δεν μπορείς να φτάσεις μεχρι εκεί, να έρθει αυτή για να βρεθείτε.
Είναι απλό, θα της λες εξαρχής:, είμαι κομμάτια, θέλω να χαλαρώσω λίγο και να κοιμηθώ. Θα τα πουμε αύριο.'
Από ότι κατάλαβα θα το δεχτεί, δε θα σου πει κάτι.

Little goat, καλύτερα να το πει όμως τώρα ο εξομ., παρά να καταπιέζεται έτσι. Εξομ. σε καταλαβαίνω πως νιώθεις, θα ένιωθα το ίδιο. Ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι όμως. Να πεις πως νιώθεις. Χρειάζεται να μπορούμε να πούμε και "όχι" όταν δεν θέλουμε κάτι. Καλύτερα να βάλεις όρια έστω τώρα, Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Πωω συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Μόνο που το διάβασα πνίγηκα.. πολύ δυσάρεστο συναίσθημα να είναι ο άλλος αγκιστρωμένος πάνω σου. Και πως να το πεις; Επειδή δεν μπορώ να σε βοηθήσω, θέλω μόνο να σου πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Όταν δε βάζεις τα όριά σου εξαρχής μετά τι περιμένεις; Προφανώς όταν ήσασταν στα μέλια και εσύ δεν είχες πρόβλημα με αυτό, ήσουν και εσύ κολλημένος μαζί της οπότε τώρα ξαφνικά δεν το καταλαβαίνει. Πες το πάλι και πες της ότι θες να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου απόψε και ότι το πολύ μαζί τίποτα καλό δεν κάνει.

Το μόνο κακό στην ιστορία είναι ό,τι δεν καταλαβαίνει η κοπέλα σου ούτε τις ανάγκες σου ούτε καν αυτό που της έχεις εξηγήσει και συζητήσει μαζί της.
Οπότε την επόμενη φορά που θα σου πει έρχεται, πες της δεν είμαι στα κέφια μου θα τα πούμε αύριο. Αν αυτό γίνει 2-3 φορές θα το λάβει το μήνυμα, φαντάζομαι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ