ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.12.2021 | 22:59

Συνοπτικά

Τι φάση με τον αποκλεισμό; Με ξανά μπλόκαρε από σοσιαλ, προφανώς νευρίασε. (Το έχει ξανακάνει πριν λίγους μήνες-τότε του είχα πει μετά από τσακωμό να μη ξαναστείλει κάτι-και αργότερα όταν αναφερθήκαμε σ'αυτό μου είπε ότι έβαλε μπλοκ για να μην μπαίνει στη διαδικασία να σκέφτεται να μου στέλνει επειδή αυτό του ζήτησα.) Τωρα ας πούμε γιατί το έκανε; Μάλλον για να μη στέλνω εγώ.
3
 
 
 
 
σχόλια

Αν κατάλαβα καλά είστε on and off?
Όπως και να έχει, εικάζω πως σε μπλόκαρε 1. είτε για να μην σου στείλει κάτι αυθόρμητα εφόσον ξεκαθάρισες ότι δεν θέλεις 2. είτε γιατί θύμωσε με κάτι 3. είτε για να τραβήξει την προσοχή σου 4. ειτε γιατι κατι θέλει να κρύψει.

Σορρυ, ισως σε μπερδεψα παραπάνω.

μπλοκ, σοσιαλ, στέλνω ,στέλνει, λαικ, ξελάικ.. βρε μιλήστε απο κοντά, μιλήστε απο μακριά, μιλήστε. Αφήστε τα ρημάδια τα σόσιαλ και τις άπειρες δεκάδες εικασίες. Επικοινωνήστε ανθρώπινα !!!!!! Όλη σας η ζωή είναι πια το ίντερνετ..