ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.12.2021 | 19:25

Στα σκάει εκεί που δν το περιμένεις

Ξεκινάω που λέτε σε καινούρια δουλεια μετά από πρόταση να γίνω προϊσταμένη σε ένα τμήμα. Ξεκινάω και εγώ ή καψερη να αναφέρω πως έχω 5 μήνες που παντρεύτηκα και εκεί που περπατάω βλέπω έναν κούκλο δύο μέτρα από αυτούς που λες Παναγία μου να με τσεκάρει από πάνω μέχρι κάτω. Με ενημερώνουν πως είναι ο προϊστάμενος του γειτονικού τμήματος. Πλέον έχει περάσει ένας μήνας και είναι ξεκάθαρο. Με γδυνει με τα μάτια του απροκάλυπτα ακόμη κι αν του μιλάνε άλλοι δν δίνει σημασία. Το ίδιο κάνω και εγώ φυσικά. Κάθε φορά που βρισκόμαστε τυχαία υπάρχει μια ατμόσφαιρα λες και δεν θα κρατηθουμε και θα ορμιξουμε ο ένας στον άλλο. Αύριο, πρέπει να πάμε σε μια εκδήλωση και θα είμαστε το ίδιο τραπέζι. Δώστε κουράγιο να κρατηθώ στο ύψος μου γιατί μου φαίνεται ακατόρθωτο.
6
 
 
 
 
σχόλια

Παντρεύτηκες και εσύ από έρωτα ε; Μαζέψου κοπελιά, παντρεμένη είσαι, έκανες μια συνειδητή επιλογή και πρέπει να την σεβαστείς όπως πρέπει να σέβεσαι και τον συζυγό σου και αργότερα τα παιδιά σου. Διαφορετικά διαζύγιο, να ζήσεις όσους έρωτες θες.

COVID

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ