ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.11.2021 | 15:39

Νιώθω εξαπατημενη

Τρία χρόνια σχέση και συγκατοίκηση τον τελευταίο χρόνο. Ανακάλυψα πως έχει κάνει τα χαρτιά του για μεταπτυχιακο σε πόλη του εξωτερικού και τον έχουν δεχτεί κιόλας και ψάχνει και σπίτι. Ζήτησα το λάπτοπ του για την εργασία μου ,επειδή το δικό μου χάλασε,και τα είχε στην μπάρα με τα αγαπημένα με σχετικά ονόματα που είχε βάλει ο ίδιος. Έψαξα παραπάνω( ξέρω ντροπή μου) και αυτή η ιστορία τραβάει από μέσα Αυγούστου. Τον ρώτησα τι είναι όλα αυτα και μου απάντησε πως έκανε αίτηση, έγινε δεκτός και θα πάει . Απάντησε πως δεν μου το είπε γιατί δεν ήξερε πως να το πει γιατί δεν θέλει να χωρίσουμε και ότι ήξερε ότι δεν θα φυγω από Ελλάδα γιατί κάνω μεταπτυχιακό εδώ και είμαι σε εταιρεία με καλες προοπτικες. Κάτι το οποίο είναι αλήθεια ότι θα με δυσκόλευε να το πάρω απόφαση αλλά σίγουρα θα το συζητουσα. Τον ρώτησα ποτέ είχε σκοπό να το πει και αν θα έφευγε κρυφά η αν θα με ενημέρωνε λίγες μέρες πριν και απλά με κοιτούσε σαν χανος. Τον ρώτησα ποιοι είχαν γνώση για αυτό και μου είπε πως δύο καλοί φίλοι μας γνωρίζουν. Κοιμηθήκαμε ξεχωριστά ,βασικά δεν κατάφερα καν να κοιμηθώ απλώς έκλαιγα. Την επόμενη μέρα τον ρώτησα αν έστω τώρα θέλει να συζητούμε και απάντησε πως δεν μπορεί να μου ζητήσει τιποτα οπότε όχι δεν θέλει καμιά σχετική συζήτηση. Κάπου εκεί κατάλαβα απλώς ότι δεν μας βλέπει μαζί στο μέλλον και του είπα να χωρίσουμε. Φύγαμε για τις δουλειές μας και το βράδυ άρχισε να κλαίει πως δεν θέλει να χωρίσουμε και να μην υπάρχω στη ζωή του. Έφυγα , πήγα να μείνω στην αδερφή μου και με έχει πάρει κάποια τηλέφωνα και μηνύματα αλλά δεν έχω απαντήσει σε τίποτα
5
 
 
 
 
σχόλια

Χαίρομαι που πρόλαβες και τον χώρισες εσύ πριν το κάνει αυτός με τόσο άνανδρο τρόπο. Έχεις δίκιο που νιώθεις εξαπατημένη. Με έναν άνθρωπο που συγκατοικείς και ετοιμάζει κρυφά και ύπουλα την αποχώρησή του από εσένα,είναι φθηνό, είναι ΑΤΙΜΙΑ! Νοιάστηκε για τον εαυτό του,όχι για το πώς θα νιώσεις εσύ που θα σου ερχόταν ο ουρανός σφοντηλι!
Προσωπικά θα καταλάβαινα ότι ο άλλος δε με υπολογίζει και απλά μένουμε μαζί έτσι,για τις μοναξιές της Ελλάδας. Εύγε που τον χώρισες! Μην ξαναγυρίσεις πίσω όσο και αν πονάει. Άλλωστε και να ξαναγυρίσεις θα φύγει αυτός σε λίγο καιρό. Ένα φτύσιμο και από μένα και προχωρά τη ζωή σου!

Φαντάζομαι το δίλημμά του: από τη μια ήθελε να πραγματώσει το δικό του σχέδιο για ζωή στο εξωτερικό και μεταπτυχιακές σπουδές, κι από την άλλη φοβόταν ότι δεν θα τον στήριζες σε αυτό, μιας και βλέπεις το μέλλον σου (τουλαχιστον το άμεσο) μόνο στην Ελλάδα, οπότε και αυτή η απόφαση θα έχει άμεσο αντίκτυπο στη σχέση σας. Κοίτα, κακά τα μαντάτα, αλλά προσωπικά θα συμβούλευα να χωρίσετε μεν, αλλά με φιλικούς όρους. Με άλλα λόγια, μην είστε μαζί σαν ζευγάρι, γιατί αλλιώς η σχέση σας δύσκολα θα λειτουργήσει από απόσταση (ειδικά μετά από σχέση που μπήκε σε φάση συμβίωσης), αλλά μην τα χαλάτε και τελείως (τύπου να μην ξαναμιλήσετε ποτέ ο ένας στον άλλον, μπλοκ, διαγραφές και τέτοια). Εντάξει, θα είναι πολύ δύσκολο το να μην μιλάτε μεταξύ σας το πρώτο διάστημα. Μπαίνουν οι εγωισμοί στη μέση, τα ερωτηματικά, ο φόβος ο ένας για τον άλλον ότι "θα βρει κάποιον/-α καλύτερο/-η εκεί πέρα που είναι" κτλ. Αλλά αυτό θα κάνει τον κύκλο του κάποια στιγμή, και η απόσταση το διευκολύνει, μιας και δεν θα βλέπεστε καθόλου. Από κάποια στιγμή θα δεις ότι θα μπείτε σε μια ισορροπία όπου κρατάτε μεν φιλική επικοινωνία, αλλά χωρίς τις προσδοκίες και τα άγχη που θα είχε μία εξ αποστάσεως σχέση μεταξύ σας. Με αυτόν τον τρόπο, και δεν ξεκόβετε τελείως (στην τελική, δεν έκανε έγκλημα ο άνθρωπος που θέλει να κάνει κάποια όνειρά του πραγματικότητα), και συνάμα δίνετε χρόνο ο ένας στον άλλον να δείτε τι θα πάει και πώς, και είστε προετοιμασμένοι για κάθε σενάριο. Μπορεί απ' τον πρώτο μήνα κιόλας εκείνος να ξεκινήσει να βγαίνει ραντεβού και να χαίρεται με τη ζωή του έχοντας αλλάξει παραστάσεις. Ναι, θα είναι δύσκολο να το αποδεχτείς, μα τουλάχιστον θα υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ σας, αφού "επίσημα" δεν έχετε σχέση οι δυο σας. Μπορεί, απ' την άλλη, μετά από 5 μήνες να καταλάβει ότι του λείπεις και να πάρει την πρώτη διαθέσιμη πτήση για να σε βρει, να κάνετε παθιασμένο σεξ και να σχεδιάσετε μαζί το μέλλον. Μπορεί και να συμβεί έτσι, που εσύ απρόσμενα θα γνωρίσεις κάποιον στην πόλη που είσαι, ο οποίος θα έχει κοινά σχέδια μ' εσένα και να βρεθείτε γρήγορα παντρεμένοι κι ευτυχισμένοι μαζί αντί με τον νυν σου. Τα πάντα είναι πιθανά. Πάντως, αν χωρίσετε, δεν θα έχετε στη μέση αυτό το φόβο για το "τι θα γίνει μ' εσάς," αλλά θ' αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν αβίαστα και ο χρόνος θα δείξει αν είναι να παραμείνετε μαζί ή όχι.

Ο τύπος ετοίμαζε να φύγει σε άλλη χώρα χωρίς να στο πεί. Τι παραπάνω red flags θες?

Στην τελική ας κάνει ο καθένας ότι είναι καλύτερο για τον εαυτό του.

νηπιαγωγεία μ πτυχίο τ σημερινά μπουμπούκια, αλλά ο τύπος μιλάμε για εντελώς κράσπεδο κ μπιχλας κλαψαρχιδας ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ δεν είχες πάρει πρέφα τίποτα απο τ μυαλό τ τύπου ή κ εσύ στον κόσμο σου ?