ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.11.2021 | 10:39

Ποιο είναι η μεγαλύτερη φιλοδοξία σας;

Πριν μιλήσω για την δική μου, θα ήθελα να πω ότι το πιο σημαντικό για εμένα είναι εγώ και οι δικοί μου να έχουμε την υγεία μας. Όσο έχουμε αυτό, είμαι ελεύθερη να μπορώ να σκέφτομαι τα υπόλοιπα. Επίσης πολύ σημαντικό για εμένα είναι να δημιουργήσω οικογένεια, αλλά όταν αναφέρομαι στην έννοια φιλοδοξία, μιλάω για το "όνειρο", το κάτι παραπάνω..! Αυτό που ξέρεις ότι είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις και έχεις αποδεχτεί προκαταβολικά την πολύ πιθανή αποτυχία σου αλλά συνεχίζεις να το κυνηγάς. Εμένα λοιπόν, το μεγαλύτερο όνειρο μου είναι κάποτε να μπορώ να ζω δουλεύοντας σαν συγγραφέας. Σειρά σας τώρα.
11
 
 
 
 
σχόλια

Να γίνω ακαδημαϊκός και επιτυχημένη δικηγόρος, να μπορώ να επιλέγω τις υποθέσεις που θα αναλαμβάνω και να βγάζω πολλά χρήματα, και μέσω αυτών να μπορώ να βοηθάω φτωχές οικογένειες.

Το δικό μου όνειρο είναι να γίνω εκατομμυριούχος και να ανακαλύψω ή έστω χρηματοδοτήσω μια έρευνα που θα κάνει φωτοκατάλυση στο νερό με ηλιακή ενέγεια σε οξυγόνο και υδρογόνο. Saved the planet thank you very much..

Εύχομαι να γίνει πραγματικότητα το όνειρο σου :)
Εμένα το δικό μου είναι να κάνω όσο πιο πολλά ταξίδια γίνεται, να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο (το λέω και μου φαίνεται τόσο άπιαστο όνειρο)