ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2021 | 09:35

Τι έχει αξία τελικά;

Παλιά πίστευα ότι έχει μεγάλη αξία να κάνεις τη δουλειά που σου αρέσει. Να βγάζεις χρήματα απ' αυτή. Να αποκτάς φήμη και να ακούς όμορφα λόγια για το έργο που κάνεις. Να έχεις ένα ωραίο αυτοκίνητο. Να κάνεις ταξίδια και τρέλες με τους φίλους σου. Μεγαλύτερη αξία έχει όμως τελικά να κοιμάσαι και να ξυπνάς αγκαλιά με τη γυναίκα που αγαπάς. Να είστε σύντροφοι, εραστές, φίλοι και στήριγμα ο ένας για τον άλλον στη ζωή. Να μη σε νοιάζει τίποτα άλλο από το να σκέφτεσαι πως θα γίνεστε κάθε μέρα πιο ευτυχισμένοι και πιο αγαπημένοι μαζί!
5
 
 
 
 
σχόλια

Δεν είναι αλληλοαποκλειόμενα η δημιουργική δουλειά κι ο έρωτας που συνοδεύεται από συντροφικότητα! Μην το θέτεις έτσι.

Τα αυτοκίνητα και τα ταξίδια ακολουθούν.

Δε διαφωνώ ειδικά αν είστε πραγματικά ευτυχισμένοι κ ταιριαστοί ο ένας με τον άλλον!! Κ σίγουρα είσαι πολύ τυχερος/η! Ακόμα κι έτσι βέβαια, δεν είναι το παν το άλλο σου "μισό". Υπάρχει ο εαυτός σου για μένα ακόμα πιο πάνω από οτιδήποτε.!!

Ωραία όλα αυτά που περιγράφεις. Όμως επειδή έχω περάσει και τις δύο φάσεις, θα προτιμησω το πρώτο σκέλος της εξομολόγησης. Μάλλον είσαι φρέσκο ερωτευμένος και τα λες αυτά. Σε κανα χρόνο αν δεν βαριέσαι μπες πάλι στον κόπο να μας πεις την άποψή σου. Το πιο πιθανό είναι πως θα έχεις αλλάξει γνώμη!