ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.10.2021 | 13:53

Nα το τολμησω;

Εδω και λίγο καιρό βγαίνω με καποιον. Υπαρχει εμφανη διαφορα ηλικιας, περιπου στα 17 χρονια. Είναι ευγενικός, τρυφερός και πανω απο ολα κυριος. Πιστεύω οτι του αρέσω και με σκέφτεται όσο τον σκέφτομαι και εγώ. Δεν ξέρω όμως αν η διαφορά της ηλικίας μελλοντικα θα μπορούσε να μας δημιουργήσει πρόβλημα.
7
 
 
 
 
σχόλια

Αν όλη η αυτή η κατανάλωση ενέργειας στον μεσομακροπρόθεσμο ορίζοντα σχέσεων, που αρέσκεστε να ασκείτε, διοχετευόταν στη δουλειά και την προσωπική ανέλιξη όλα θα ήταν πολύ καλύτερα.
Δεν υπάρχουν εγγυήσεις, άνετα χαλούν και σχέσεις με τη "σωστή" διαφορά ηλικίας.
Προφανώς από άλλα πρέπει να προστατευτείς, ούσα η μικρότερη και σαφώς πιο άπειρη εκ των δύο. Δείξε μικρή πίστη αρχικά σε όλα όσα ακούς.

Χάχα, όντως χαλάμε πολλη φαιά ουσία στα αισθηματικά που τελικά είναι πολύ κακό για το τίποτα. Σε νεαρή ηλικία βέβαια είναι φυσιολογικό και δικαιολογείται. Προσωπικά φρικάρω όταν συναντώ ανθρώπους μέσης ηλικίας και πάνω που ο μοναδικός τους καημός και μοναδικό θέμα συζήτησης είναι τα αισθηματικά τους. Και κυκλοφορούν πολλοί τέτοιοι δυστυχώς!

Και γιατί να μη σε σκέφτεται και να μην του αρέσεις; Σαν σοκολατάκι είσαι για αυτόν. Πριν προχωρήσεις γρήγορα,γενικά θα σου πρότεινα να είσαι επιφυλακτική. Ένας άντρας με 17 χρόνια εμπειρία περισσότερη από εσένα προφανώς και ξέρει από γυναίκες, ξέρει κόλπα,ξέρει να χειρίζεται. Το αν τον ενδιαφέρεις πραγματικά θα φανεί εν καιρώ,μέσα από τις πράξεις όχι από τα λόγια. Να θυμάσαι πάντα μα πάντα πως η πραγματικότητα σε μια σχέση φαίνεται στο μετά όχι στην αρχή. Στην αρχή όλοι φοράμε το καλύτερο χαμόγελο,θέλουμε να είμαστε ευγενικοί και δοτικοί,φοράμε τα καλά μας ρούχα και εν πάσει περιπτώσει δεν είμαστε χαλαροί. Προτείνω να είσαι προετοιμασμένη για όλα,να απολαύσεις τον αγώνα του κυρίου να σε κατακτήσει και να μην είσαι ευκολοπιστη.

Που ζεις φιλε μου, στα βουνα ζεις ;!!!
Ποια 17 χρονια εμπειριας που οι περισσότεροι πισω απο ένα υπολογιστη (ελέω κορωνοϊού) ειναι και κάνουν like σε κάθε τσουλί που βγάζει δημοσίως τον πωπο και τα βυζιά της. Οι περισσότεροι με το όργανό τους παίζουν και δεν εννοώ το μουσικό όργανο.