ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.10.2021 | 14:24

Η δική μου εξομολόγηση.

Ξεκίνησα την πρώτη μου δουλειά για να έχω κάποιο εισόδημα όσο σπουδάζω. Είμαι πολύ αγχώδης, θέλω να έχω έλεγχο του τι πρέπει να κάνω και γνώση στο τι γίνεται γύρω μου. Στη συνέντευξη ρώτησα και μου απάντησαν ότι θα υπάρξει μια περίοδος εκπαίδευσης. Ξεκινήσαμε όμως και δεν μου έχουν δείξει ουσιαστικά τίποτα, έχοντας όμως την απαίτηση να αντεπεξέλθω σε πράγματα που δεν γνωρίζω. Τους έχω ζητήσει να μου τα δείξουν αλλά δεν το κάνουν. Αυτό όμως εμένα με τρώει ζωντανό τόσο κατά τη διάρκεια της δουλειάς μου όσο και στον χρόνο που θα έπρεπε κανονικά να μελετάω. Μου προκαλεί δυστυχία.
5
 
 
 
 
σχόλια

Το παιδί είπε ότι είναι αγχώδης, και οι υπόλοιποι στα σχόλια του λέτε να χαλαρώσει. Αλήθεια έχετε αγχωθεί ποτε; δεν μπορείς να το ελεγξεις. Έχω περάσει από αυτή τη φάση, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να κάνεις ένα πράγμα τη φορά. Μην προσπαθήσεις να τα μάθεις όλα με μιας. Εβδομάδα με τη βδομάδα θα γίνεται πιο εύκολο. Μη σκεφτεσαι οτι θα τους απογοητευσεις, και καλος να ησουν, παλι κατι θα εβρισκαν. Σκεψου κατι του τυπου "ασ βγαλω τη βδομαδα και βλεπουμε" και θα δεθς πως θα περνά ο καιρός. Το χειρότερο είναι να σε διώξουν. Θα βρεις κάτι άλλο. Τώρα αν και μετα το εξάμηνο δυσκολεύεσαι με τα μαθήματα τότε φύγε.

Χαλαρώστε λίγο εσείς οι control freak. Αγχώθηκα και που διάβασα αυτήν την εξομολόγηση. Πάρε πρωτοβουλίες, κάνε λάθη. Κάνε πολλά λαθη. Δεν θα μάθεις αλλιώς ούτε τη δουλειά αλλά ούτε και να διαχειρίζεσαι την αποτυχία.

Σε κάθε καινούργιο περιβάλλον είμαστε ανασφαλείς μέχρι να βρούμε τους ρυθμούς μας και να εξοικειωθούμε,αυτό δεν είναι παράξενο. Παράξενη είναι η απαίτηση να κάνεις πράγματα που δε γνωρίζεις ενώ δε στα δείχνουν και ενώ υποτίθεται ότι είσαι εκεί για εκπαίδευση. Ντροπή τους ειλικρινά έχω να πω εγώ, είναι πολλοί που το κάνουν αυτό ή γιατί βαριουνται,ή γιατί θέλουν να φαίνεσαι εκτός κλίματος για να μην ανέβεις γρήγορα. Μην τα παρατήσεις, Ρώτα τους συνέχεια μέχρι να τους σπάσουν τα νεύρα. Αν συνεχίσουν αυτό το βιολί πρέπει να το αναφέρεις σε κάποιον υπεύθυνο λέγοντας ότι έχεις κάθε καλή διάθεση για εργασία όμως στη συνέντευξη σας είπαν πως θα εκπαιδευτείς και κανένας δεν ασχολείται με την εκπαίδευσή σου. Λογικά θα γίνουν παρατηρήσεις αλλά μην ψαρωσεις με τα μούτρα που ορισμένοι θα κάνουν. Να μη σε ενδιαφέρει επίσης να είσαι συμπαθής γιατί μάλλον από την επιθυμία σου να είσαι συμπαθής δεν ασχολούνται μαζί σου. Έχω εκπαιδευτεί και έχω εκπαιδεύσει. Όταν εκπαιδεύτηκα ήμουν ανίδεη και νόμιζαν ότι με μια γρήγορη κίνηση θα τα μάθω όλα όμως δεν είναι έτσι. Ελάχιστοι πίστεψαν σε εμένα. Τους ευχαριστώ ακόμα και σήμερα για αυτό τους ελάχιστους, ανέβηκα πιο γρήγορα απ' όσο νόμιζαν αυτοί που με υποτιμουσαν.

Πάντα εύστοχα τα σχόλια σου little goat! Μπορείς να μιλήσεις στον υπεύθυνο κ να του εξηγήσεις πως το να εκπαιδευτείς σε καποια θέματα της εργασίας σου είναι μεγάλης σημασίας για εσένα γιατί στόχος σου είναι να είσαι παραγωγικός κ αποτελεσματικός στην εργασία σου και να συντελείς στην ποιότητα του έργου που παράγεις! Μίλησε στον υπεύθυνο ότι αυτό θα έχει τέτοιο αντίκτυπο στην ΔΟΥΛΕΙΑ! Εύγε σου που αναζητάς τρόπους βελτίωσης του έργου που παράγεις! Καλή επιτυχία!