ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.7.2021 | 10:28

Απογοητευμένη

Φέτος για μένα ήταν η πιο δύσκολη χρονιά!Πανελλήνιες,καραντίνα,κρίσεις πανικού!Σε όλα ήμουν μόνη ή βασικά επέλεξα να είμαι μόνη!Προσπαθούσα να φαίνομαι δυνατή μπροστα στους άλλους αλλά μέσα μου πάλευα με το άγχος καο τον φόβο της αποτυχίας.Ήθελα να περάσω Νομική.Δυστυχώς,τα 17.119 μόρια δεν είναι αρκετά.Οι γονείς μου,μου είπαν ό,τι τίποτα ΔΕΝ τέλειωσε.Όλοι αυτό είπαν αλλα εγώ νιώθω αποτυχημένη.Δεν θα σταθώ στις βαθμολογίες που είχαν μεγάλες αποκλίσεις γιατί καλώς ή κακώς όλα εξαρτώνται από εμάς!Περιμένω και τα αγγλικά μήπως και μπορεσω να πιάσω δημοσιογραφία που και νομική να μπορούσα να περάσω πάλι θα ήθελα να ασχοληθώ με την δημοσιογραφία και πιο συγκεκριμένα την αθλητικογραφία!Νιώθω απογοητευμένη,κουρασμένη και αγχωμένη!Νιώθω κενή!Οι σχολές που μου προσφέρονται με αυτά τα μόρια είναι ελάχιστες!Ελπίζω τουλάχιστον να έχω γράψει ένα 10 αγγλικά για ένα εχω περισσότετες επιλογές!Φοβάμαι να υποβάλλω τον εαυτό μου για δεύτερη φορά σε αυτή την διαδικάσια!Φοβάμαι μην αποτύχω πάλι!Ολοι θα πείτε ότι δεν κρίνεται από αυτό η ζωή μας!Τώρα ίσως δεν το καταλαβαίνω στο μέλλον ίσως το δω και εγώ έτσι!Τέλος θα ήθελα να πω σε όλα τα παιδιά συγχαρητήρια!
3
 
 
 
 
σχόλια

Πάρα πολύ καλά τα μόριά σου. Μη σκας όμως γιατί οποία σχολή και αν πιάσεις(τις περισσότερες φορές) θα δουλέψεις γκαρσονα για χρόνια αν δεν έχει φράγκα ο μπαμπάς .

Αρχικά, αν έχεις πιάσει 10 στα αγγλικά είναι πολύ πιθανό να περνάς δημοσιογραφία, οπότε θα έχεις την ευκαιρία να σπουδάσεις κάτι που σε ενδιαφέρει.
Να θυμάσαι πως στη ζωή δεν υπάρχει πραγματική αποτυχία. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται και σιγά σιγά θα διαπιστώσεις πως όταν προσπαθείς για κάτι, πάντα αυτό που συμβαίνει στο τέλος, ακόμη κι αν δεν το περίμενες, δεν το επεδίωκες ή δεν το ευχόσουν, είναι τελικά για καλό. Δεν είναι παραμυθητικά λόγια, σου λέω την αλήθεια.
ΥΓ: πολύ σημαντική η στήριξη των γονιών σου, που φαίνεται πως έχεις από αυτούς.