ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.7.2021 | 13:30

Έρωτας

Είμαι ερωτευμένη με ένα φίλο μου πού είμαστε σε κοινή παρέα το έχουμε συζητήσει το θέμα και ενώ τού αρέσω θεωρεί πως δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες.Αλλα κάθε φορά που ανταλλάσσουμε ματιές νιώθω ότι αισθάνεται πράγματα..δε ξέρω πως να το χειριστώ..δεν θέλω να τον πιεσω αλλά ούτε και να το αφήσω όλο αυτό στην τύχη του..
ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ (490) ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ (407)
7
 
 
 
 
σχόλια

Να σεβαστείς αυτό που σου είπε και να μην τον πιέσεις για κάτι παραπάνω. Αυτό που λες ότι νιώθεις πως αισθάνεται κι αυτός πράγματα μπορεί να είναι δική σου υπόθεση. Αν συνεχίσεις ίσως νιωσει πως τον πιέζεις και να κοψει τελειως μαζι σου επαφές και να τον χάσεις και από φίλο.

Το αστείο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι όταν ο άλλος είναι ειλικρινής μαζί μας και προσπαθούμε να καταλάβουμε μήπως εννοούσε κάτι άλλο από αυτό που είπε. Δε θέλει σχέση μαζί σου. Αυτό κρατά. Αν σε κορόιδευε μετά θα έλεγες ότι δεν ήταν ειλικρινής. Καλοχωνευτη η χυλοπιτα και πάμε για άλλα .

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ