ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.3.2021 | 20:53

Τι με έπιασε;

Πόσο με πληγώνει..Πόσο με θυμώνει που συνειδητοποιω ότι το μόνο που ήθελε ήταν να παίξει μαζί μου.. Θα είχα γλυτώσει πολλά, αν το είχα καταλάβει νωρίς. Τι χαζή που ήμουν; και τι χαζή είμαι που ακόμη υπάρχουν μέρες που με παίρνει από κάτω..πάει σχεδόν ένας μήνας που το διαλυσαμε, μια φορά την εβδομάδα με παίρνει τηλέφωνο, σαν φίλος πλέον, όπως λέει..ειμαι σίγουρη ότι ξέρει ότι εγώ τρέφω κάτι για εκείνον ή τουλάχιστον ετρεφα..γιατι ειλικρινά πιστεύω ότι δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω κάτι πάλι με εκείνον, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή..Μπορεί να μου αρέσει ακόμη, μπορεί να υπάρχουν βράδια που τον βλέπω στον ύπνο μου, αλλά έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του. Και το άλλο; έχω αρχίσει να ειμαι δυσπιστη και καχύποπτη και σε άλλους, ενώ παλιά δεν ήμουν. Γιατί με πήρε πάλι από κάτω σήμερα;; μια χαρά ήμουν αυτές τις μέρες. Ναι μεν, τον σκέφτομαι λίγο μες την μέρα, αλλά είχα αρχίσει να το ξεπερνάω, να κάνω ένα βήμα παρακάτω..Σκεφτόμουν και όλα τα γεγονότα και όντως δεν είναι για μένα αυτή η συμπεριφορά. Τι στο καλό με έπιασε; θέλω να συνέλθω, να είμαι η παλιά η ξέγνοιαστη..Τι ήθελα;; Το μόνο που ήθελα ήταν να βρω έναν άνθρωπο που να είναι αμοιβαίο το ενδιαφέρον, καταλαβαίνετε τι εννοώ..καλα δεν περίμενα να κρατήσει κ για πολύ, φαινόταν απ την αρχή, είχα ελπίδες αλλά τουλάχιστον θα ήθελα όσο καιρό ήταν αυτή η σχέση, να μου μείνει κάτι καλό στο τέλος να θυμάμαι και όχι πίκρα, θυμός, στεναχώρια. Εύχομαι να βρω κάποιον που να μου αξίζει και να του αξίζω κ γω..
2
 
 
 
 
σχόλια

Από τη μία κλαίγεσαι γιατί δε σε είδε σοβαρά, από την άλλη λες ότι εξαρχής είδες ότι δεν επρόκειτο να τραβήξει πολύ αλλά το ρίσκαρες.
Μα είναι δεδομένο ότι ασχολήθηκες μαζί του επειδή είδες ότι δεν είναι σοβαρός, αν ήταν θα είχες φύγει τρέχοντας.
Κατά τα λοιπά, να έχουμε να λέμε να περνάμε την ώρα μας.