ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2020 | 11:51

Απαγόρευση κυκλοφορίας 2

Είμαι η εξ από το ποστ με τίτλο απαγορευση κυκλοφορίας που έλεγα για τα μέτρα. Λογικά όσοι σχολίασαν δεν έχετε πάει ποτέ σε ψυχολόγο για να δείτε πως είναι πραγματικά η κατάθλιψη και γενικά να δείτε πως ένας άνθρωπος μπορεί να πιεστεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ψυχολογικά, ε; Λογικά δεν βλέπετε καν πόσο απαράδεκτα είναι τα χαζά σας σχόλια, ε; ΠΟΙΑ ΥΓΕΙΑ ΡΕ; Ανοίγουν μαγαζιά και κρατάνε την απαγόρευση για εκτός άλλου Δήμου ρε φωστήρες; Δηλαδή τα μαγαζιά, ρε όρνια, πως θα λειτουργήσουν; ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ; Εγω λέω ο Χαρδαλιάς να σας πάρει για συμβούλους...Τρομερή επιτυχία!Βουτάμε την γλωσσα καλά στο φτωχό μας μυαλό πριν πετάξουμε την βλακεία μας. Μπορεί εσείς να γουστάρετε που δεν δουλεύετε και δεν βλέπετε κανέναν.Μπορεί εσείς να είστε με τους γκουμενους σας και να περνάτε τέλεια, ΑΛΛΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΆ ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4 ΜΑΙΟΥ. Και δεν περίμενα να βρω σωστή απάντηση εδώ μέσα με τόσους βλάκες και άσχετους. Και επισήμως δεν έχω σκοπό να ξαναγράφω. Και αυτό ξεκάθαρα για τους διαχειριστές: έχετε φτιάξει μια πλατφόρμα για να λέει ο κόσμος το τι τον προβληματίζει, είτε είναι σοβαρο, είτε όχι. Όσο συνεχίζεται και επιτρέπεται ειρωνικά σχόλια, ο κόσμος θα φεύγει. Όπως έκανα εγώ κάποτε και θα κάνω και οριστικά τώρα.Όπως έκανα και γνωστοί μου που απλά βαρέθηκαν την ασχετοσυνη και τις προσβολές στα σχόλια.Τώρα για τους φωστήρες-σχολιαστες, την ειρωνία δε θα την σχολιάσω, αλλά σας εύχομαι από καρδιάς να βιώσετε ο,τι βιώνω και με το παραπάνω.Ντροπή σας και πάλι ντροπή σας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κορίτσι μου σε βλέπω πολύ εν θερμώ. Επίσης καλό είναι να μην δίνουμε κατάρες γιατί γυρνάνε πίσω. Έψαξα να βρω την εξομολόγηση σου την πρώτη , μιας και δεν την είχα δει και δεν είχα σχολιάσει. Έψαξα να τη βρω να δω γιατί μιλάς τόσο επιθετικά για τα σχόλια . Στη μονή ένσταση που έχω είναι πως λες πως ήταν λάθος να πάρουν μέτρα νωρίς. Δεν είμαι ειδικός μα πιστεύω καλά έκαναν και τα πήραν γιατί ίσως έτσι να αποφύγαμε μαζικούς θανάτους όπως έγινε έξω απ' την Ελλάδα μας. Πιστεύω σε αυτό κόλλησαν οι σχολιαστές και όχι στο ότι σου λείπει το αγόρι σου. Εκτός αν υπήρχαν κι άλλα και σβήστηκαν. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. Στερηθηκαμε τη βόλτα μας. Την ελευθερία μας. Την Εκκλησία μας. Τον επιτάφιο, την Ανάσταση, το Άγιο Φως. Όλα αυτά τα στερηθηκαμε. Στερηθηκαμε τους δικούς μας που είναι μακρυά και δεν μπορούμε να δούμε παρά μόνο από μια βιντεοκληση. Σίγουρα η παράταση μας φαίνεται βουνό .. Δεν χρειάζεται να φύγεις πιστεύω γιατί εδώ ας πούμε μια γνώμη παίρνεις. Καλή ή κακή. Προσωπικά έτσι θα απαντούσα κι αν σε είχα δίπλα μου κι αν σε ήξερα. Γράψου κι εσύ και απλά σχολίαζε κι όπου διαφωνείς ήρεμα πες την άποψη σου. Τώρα για το αγόρι σου που σου λείπει να ξέρεις πως όταν ξανά βρεθείτε θα είστε ακόμα περισσότεροι ερωτευμένοι , πιο πολύ πάθος γιατί καταλαβαίνω είστε φουλ καψουραααα. Δεν μπορείτε να βρεθείτε ούτε για έναν περίπατο; Μένετε μακρυά πολυ; Άντε να δούμε τι θα γίνει.Μόνο μη βρίζεις και μη καταριέται γενικά , όχι εδώ. Δε κάνει!! Φιλικά :)
Διαβάζοντας την εξομολόγηση, χαίρομαι διπλά που πέρασε το σχόλιό μου. Αυτό με τα κεφαλαία μου θυμίζει εκείνους που φωνάζουν γιατί δεν ξέρουν πως αλλιώς να εκφραστούν. Την καληνύχτα μου.