ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.4.2020 | 21:39

Τον λυπάμαι

Γνώρισα στην εργασία μου ένα άντρα νέο, εμφανισιακά μέτριο αλλά με γοητευτικό χαρακτήρα. Κάνει ωραίο χιούμορ, είναι μορφωμένος και συμπεριφέρεται με ευγένεια Στις συζητήσεις που κάναμε στα διαλείμματα μου είπε οτι του αρέσω μεν αλλά ότι είναι παρθένος ούτε που άγγιξε γυναίκα Παρθένος στα 40 του παρακαλώ. Σοκαρίστηκα Μα στα 40 του ?? !!! Αρχίσα να τον αποφεύγω.Εβρίτισσα
11
 
 
 
 
σχόλια
Πρώτον η "παρθενίαση" δεν είναι κολλητική. Δεύτερον δεν μας λες τι είδους ήταν αυτές οι συζητήσεις των διαλειμμάτων. Μήπως τον φλέρταρες αλλά για να σε αποφύγει είπε αυτό και για να μην σε πληγώσει είπε ότι του αρέσεις, έτσι γενικά και αόριστα; Είναι και αυτό ένα σενάριο που μπορεί να μην σε βολεύει πολύ αλλά έχει τη λογική του..
Έχει δημοσιευθεί και παλιότερα το κείμενο αυτο, φαινεται το ίδιο άτομο ή copycat διατηρεί την ανάγκη να θέλει να υπενθυμίζει ότι κατα την άποψη του οι παρθένοι στα 40 είναι αποκρουστικοί ασχέτως οποιονδήποτε άλλων χαρακτηριστικών. Εγώ θα έλεγα ότι πιο αποκρουστικό, είναι η προσωπικότητα τέτοιων ατόμων που εκφέρουν τέτοιες απόψεις και νιώθουν την ανάγκη να τις δημοσιοποιήσουν.
Απαράδεκτη αντιμετώπιση. Δλδ τι έχει ο άνθρωπος ;Αντί να εκτιμήσεις ότι στο είπε πριν, και να προσθέσεις αυτή την εκτίμηση σε ότι καλό έχεις βρει σ αυτόν, κάνεις ακριβώς το αντίθετο.Λάθος κατά την άποψη μου.
Το πιο τρομακτικό είναι ότι σου το είπε. Θα μπορούσε να μην πει τιποτα και να κάνετε μια χαρά σχέση. Τον φαντάζομαι να κάθεται και να το αραδιάζει σε όποια γνωρίζει από τα 25 του και να τον αποφεύγουν όλες για αυτό τον λόγο κσι ετσι φτανει στα 40, παρθένος. Λυπηρό το ότι δεν έχει τη βασική νοημοσυνη να το κρατήσει για τον εαυτό του και να κάνει τη ζωή του.
Το θέμα ας πούμε της ειλικρίνειας δεν μετράει καθόλου; Ή θεωρείτε πως για τον ίδιο το να πει κάτι τέτοιο είναι εύκολο; Προφανώς το είπε για να αντιμετωπιστεί με την ανάλογη κατανόηση από την κοπέλα αλλά που τέτοιες ευαισθησίες. Από την αντίδραση της καταλαβαίνουμε..
Κρίμα για τη νοοτροπία σας. Αισθάνεστε καλά διασκεδάζετε έχετε τόσα καλά λόγια να πείτε για αυτόν και μόλις σας είπε ότι είναι παρθένος τον αποφεύγετε και φαντάζομαι με αστείες δικαιολογίες. Πρώτο από πότε είναι αρρώστια να είναι κάποιος παρθένος. Και πως θα σας φαίνονταν να καταλήγατε στο κρεβάτι με κάποιον, να έβλεπε ότι το σώμα σας δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλει και να εξαφανιστεί - να σας αποφεύγει. Σίγουρα "θα ανεβαίνατε στα κεραμμύδια"Θα χαρώ να διαβάσω την απάντησή σας...
Καλώς ή κακώς δεν είναι το καλύτερο που μπορεί να ακούσει μια γυναίκα από έναν σαρανταρη. Σκέφτεται ότι δεν συνηθίζεται και ότι ίσως ο άλλος έχει κάποιο πρόβλημα με τη σεξουαλικότητα του. Ανθρώπινο και φυσικό είναι να το σκεφτει, δεν ειναι παραλογο. Παρολα αυτά ο άλλος δεν έχει λόγο να το πει. Δεν βοηθάει κάπου. Τώρα η αλλη το άκουσε και τρόμαξε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ