Χριστίνα Μπόμπα: Έχω κι εγώ κοροναϊό -Σε καραντίνα, στο σπίτι, με τον Τανιμανίδη

Χριστίνα Μπόμπα: Έχω κι εγώ κοροναϊό -Σε καραντίνα, στο σπίτι, με τον Τανιμανίδη Facebook Twitter
Η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κοροναϊό
6

Η Χριστίνα Μπόμπα με ανάρτηση στο Instagram έκανε γνωστό πως βρέθηκε θετική σε κοροναϊό και μπήκε σε κατ' οίκον καραντίνα, μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

«Μόλις μάθαμε τα νέα, κάνω το βίντεο γιατί όσοι έχουν κοροναϊό- ή νομίζουν ότι έχουν- πρέπει να το λένε, να προστατεύουν τους γύρω τους και τις ευπαθείς ομάδες, γιατί μιλάμε για μια πανδημία», αναφέρει το μοντέλο σε βίντεο που δημοσίευσε, ενώ δίπλα της βρισκόταν ο σύζυγός της.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν έχει βρεθεί θετικός στον κοροναϊό, αλλά θα είναι και αυτός σε κατ'οίκον απομόνωση και θα επανεξεταστεί σε μία εβδομάδα. «Μείνετε στο σπίτι σας όσο περισσότερο μπορείτε, ακολουθείστε τις οδηγίες και μείνετε ψύχραιμοι», αναφέρει στο βίντεο η Χριστίνα Μπόμπα, ενώ ο παρουσιαστής από την πλευρά του επισημαίνει «Δεν χρειάζεται πανικός, απλά μεγάλη προσοχή. Οι νέοι το περνούν απλά ως μία γρίπη».

Πολιτισμός
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα φυλαχτό για όλους και μια Αθηνά για την Αθήνα

Urban Culture / Δύο νέες τοιχογραφίες σε πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Στην Αλεξάνδρας μια τοιχογραφία-φυλαχτό για όλους μας από τον Άγγελο Πλέσσα, με τίτλο «Φυλαχτό όλων των Όντων», και στην Πανεπιστημίου η τοιχογραφία του Αριστείδη Λάππα «She Who Protects» με μια νέα, πολύχρωμη Αθηνά για μια νέα, πολυπολιτισμική Αθήνα.
THE LIFO TEAM
Για πρώτη φορά αναδημιουργήθηκε το DNA του ανθρώπου από την έκρηξη της Πομπηίας

Πολιτισμός / Για πρώτη φορά αναδημιουργήθηκε το DNA του ανθρώπου από την έκρηξη της Πομπηίας

Τα σώματα ανήκαν σε έναν άνδρα στα τέλη της δεκαετίας των 30 ή στις αρχές των 40 ετών και σε μια γυναίκα 50 ετών. Το γεγονός ότι πιθανότατα απολάμβαναν ένα χαλαρό γεύμα όταν τους χτύπησε η καταστροφή δεν είναι ασυνήθιστο.
THE LIFO TEAM
Περιοδική έκθεση «τάφῳ κτερίζειν» στο ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Μήλου

Πολιτισμός / Περιοδική έκθεση «τάφῳ κτερίζειν» στο ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Μήλου

Τα σημαντικά ευρήματα που προέρχονται από τμήματα αποκαλυφθέντων νεκροταφείων των μυκηναϊκών, αρχαϊκών και ρωμαϊκών χρόνων, εμπλουτίζουν τον αρχαιολογικό χάρτη της Μήλου και αναδεικνύουν τη διαχρονική παρουσία της στο Αιγαίο.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Οχι φίλε μου,ανεξάρτητα από τα κίνητρα έκανε το σωστό,αν όλοι που θα μολυνθούμε ενημερώναμε το γεγονός της μόλυνσης δημόσια θα προταστατεύαμε τους γύρω μας και θα βοηθούσαμε στην ιχνηλάτηση νέων κρουσμάτων.
Δε νομίζω ότι έκαναν το σωστό, βρε Woolfy. Ωραίο μήνυμα περνάνε: παιδιά, δείτε μας, έχω κορωνοϊό, ο Σάκης που κάθεται κολλητά μου δεν έχει, ουπς, μόλις απέκτησε.Το πιο χρήσιμο είναι να μην κολλήσουμε τους άλλους, όχι να λέμε ότι έχουμε κολλήσει.
Για κάποιο ηλιθιο λόγο θεωρείται κοινωνικός στιγματισμος να νοσείς από τον συγκεκριμένο ιό. Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της αντίληψης, πολύ καλά έκανε η εν λόγω κοπέλα-παρουσιάστρια και ακομπλεξάριστα το δήλωσε. Ως τηλεπερσονα με παρουσία στα μίντια, σαφώς και δίνει καλό παράδειγμα με το να το πει, δεν βρίσκω κανένα σημάδι αυτοπροβολής αυτή τη φορά.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ