Τέλος ο Κανάκης από τον ΣΚΑΪ - Η ανακοίνωση του Ράδιο Αρβύλα στο Facebook

Τέλος ο Κανάκης από τον ΣΚΑΪ - Η ανακοίνωση του Ράδιο Αρβύλα στο Facebook Facebook Twitter
4

Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΪ. 

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του «Ράδιο Αρβύλα» στο Facebook, οι διαχειριστές γνωστοποίησαν στους 745.000 ακολούθους τους ότι η εκπομπή δεν θα συνεχίσει να προβάλλεται από το κανάλι του Φαλήρου. 

«Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον. Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ. Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα καθώς και το Βινύλιο είχαν προβληθεί την περσινή σεζόν στον ΣΚΑΪ, αλλά από τον Σεπτέμβριο οι πρεμιέρες αναβάλλονταν διαρκώς, προκαλώντας έντονη φημολογία για προβλήματα στην συνεργασία. Η σημερινή ανακοίνωση έρχεται να επιβεβαιώσει την ρήξη χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες. Ωστόσο οι παρουσιαστές αφήνουν σαφείς αιχμές.

«Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση. Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του Τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

 

«Καλησπέρα σε όλους.

Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον.

Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ.

Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο.

Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση.

Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του Τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ.

Ενημερώνουμε επίσημα πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε πολύ

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα»

TV & Media
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Φαινόταν προς που πήγαινε η κατάσταση. Προφανώς ο ΣΚΑΪ, φίλα προσκείμενος στην νέα κυβέρνηση, παρουσιάζει «αλλεργία» στην οποιαδήποτε σάτιρα και κριτική εναντίον της!...Προσωπικά, ανέμενα την εκπομπή «Βινύλιο» και όχι τόσο την «Ράδιο Αρβύλα».

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ