Ο Γεωργούλης στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar - Το ανακοίνωσαν στο «Πρωινό»

Ο Γεωργούλης στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar - Το ανακοίνωσαν στο «Πρωινό» Facebook Twitter
1

Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης θα είναι στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar, όπως ανακοίνωσαν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Πρωινό» στον ΑΝΤ1. 

Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει στις οθόνες και η εκπομπή «Πρωινό» γνωστοποίησε σήμερα τους δέκα παίκτες που θα διαγωνιστούν καθώς και τα μέλη της φετινής κριτικής επιτροπής. Οι δέκα παίκτες που θα διαγωνιστούν είναι οι: Ευριδίκη, Λάμπης Λιβεριάτος, Γιώργος Χρανιώτης, Στέφανος Μουαγκιέ, Νικόλας Ραπτάκης, Ηλίας Μπογδάνος, Μαρία Ανδρούτσου, Δανάη Λουκάκη, Τάνια Μπρεάζου και Κατερίνα Κουκουράκη.

Οι τέσσερις κριτές του YFSF, λοιπόν, είναι ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Δημήτρης Σταρόβας και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Η Μιμή Ντενίση δεν θα συμμετάσχει τελικά, λόγω θεατρικών υποχρεώσεων. 

Ο Γεωργούλης στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar - Το ανακοίνωσαν στο «Πρωινό» Facebook Twitter

Το πρώτο γύρισμα του YFSF θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και η προβολή του επεισοδίου θα ακολουθήσει την πρώτη Κυριακή του ίδιου μήνα. 

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Και ποιός θα εκπροσωπεί τους ψηφοφόρους του και τον ελληνικό λαό στη Ευρώπη, ευρωβουλή; Η είναι αρκετά ικανός ωστε να τα κάνει και τα δύο παράλληλα; Πόσο λάθος!!!

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ