ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.9.2019 | 00:50

Δέκα χρόνια μαζί

Είμαι 28 ετών είμαστε μαζί από τα 18 μας κ πλεον ενάμιση χρόνο παντρεμένοι με ένα μωράκι!! Είναι ο άντρας της ζωής μου αλλά έχω χάσει τον εαυτό μου!! Κάποιες στιγμές νιώθω δέκα χρόνια μεγαλύτερη με απωθημένα!! Θέλω για λίγο να ανασανω χωρίς έγνοια να κάνω μπάνιο χωρίς θεατή το μωρό μου ( γιατί δεν έχω που να τον αφήσω) κ να υπαρξω σαν μονάδα!! Νιώθω λυπημένη συνεχώς κ πολύ κουρασμένη!! Σαν να μην είμαι εγώ
7
 
 
 
 
σχόλια
Με τον άντρα μου είμαστε πολύ ερωτευμένοι κ πολύ κοντά σαν ζευγάρι σε όλα τα επίπεδα ακόμα κ στην εγκυμοσύνη μου ήμασταν πολύ καλα . Γενικώς δεν τσακωνόμαστε παρά μόνο για κάτι σοβαρό.. Το θέμα είναι πως ακόμα είναι να το πω κάπως δειλός όσο αναφορά το να αναλάβει το παιδί κ να με βοηθήσει παρόλο που κοντεύει ενός έτους. Γι αυτό το λόγο κ έχω αναλάβει όλο το φορτίο εγώ, από τη μέρα που γέννησα δεν έχω βρει μία ώρα να είναι για την πάρτη μου όσο εγωιστικό κ να ακούγεται το έχω ανάγκη!!! Κάθε βράδυ κοιμάμαι λες κ έχω κουβαλήσει δεκα σακιά άμμο κ όταν ξυπνάω κ βλέπω το παιδί μου λέω πάμε πάλι απτην αρχή!!
Είναι φυσιολογική εξελιξη πιστευω! Απλά δεν πρέπει να τα παρατησεις! Πρέπει να να φροντίζεις για τη σχέση σου κάθε μέρα να μην την αφήσεις να τελματώσει επειδή υπάρχουν δυσκολιες! Αν υπάρχει οικονομική άνεση βρες μια γυναίκα να σε βοηθάει και να κρατάει το παιδάκι ή βάλτο σε ένα παιδικό και ασχολησου με τον εαυτό σου,τον άντρα σου και κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν! Η οικογένεια μας πρέπει να αποτελεί παράγοντα ευτυχιας και όχι ένα ακόμα πρόβλημα της ζωής μας!
Δεν το εκφράζω σαν πρόβλημα το παιδί μου είναι ότι πιο σπουδαίο έχω κάνει στη ζωή μου!! Απλά επειδή από τότε που γέννησα δεν έχω καθίσει μόνη μου να κάνω κάτι για την πάρτη μου νιώθω κουρασμένη ψυχολογικά.. πέρα από μαμά είμαι και γυναίκα!! Δεν θέλω να μετατοπίσω κάπου την ευθύνη του παιδιού μου μπορώ να το φροντίσω μία χαρά απλά θέλω μία ώρα για μένα.. αυτό είναι το παράπονό μου κ δεν ξέρω πώς να το κάνω κατανοητό χωρίς να μπω στη διαδικασία τσακωμού... Γιατί είναι πολύ καλός αλλά κ πολύ ανώριμος ταυτόχρονα !!!
Ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος με ένα μωρό. Όμως ο καιρός περνάει γρήγορα και κάνουν σιγά σιγά σημαντικά βηματάκια, τα πράγματα γίνονται με τον καιρό πιο εύκολα. Ποια μητέρα ξεχνάει ποτέ την ιστορική μέρα που το παιδί της δεν χρειάζεται πλέον πάνες; Να μάθεις να κάνεις πράγματα μαζί με το μωρό σου, να βγαίνεις βόλτες και όσο μεγαλώνει θα μπορείς να κάνεις περισσότερα.Είναι καμιά φορά εξόντωση να μεγαλώνεις ένα παιδί, από την άλλη το να δεις τον κόσμο μέσα από τα μάτια του είναι ένα δώρο ανεκτίμητο αν αφεθείς να το ζήσεις.
Δεν μπορεί ο Χριστιανός να κρατήσει το παιδί ούτε για να κάνεις ένα μπάνιο ή να χαλαρώσεις για λίγο;; Τι στα κομμάτια, αν εργάζεται πολύ και λείπει κανονίστε το έστω μια φορά την εβδομάδα να έχεις χρόνο για τον εαυτό σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ