ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.8.2019 | 02:42

Τα πιστεύετε αυτά που γράφετε;;;

Διαβάζω σε πολλές εξομολογήσεις εδώ σχόλια του τύπου . ότι το μάτι πάντα παίζει και πως το ωραίο πρέπει να το θαυμάζουμε. Δηλαδή αν η γυναίκα μου δει έναν ωραίο άντρα και τον κοιτάξει , να μου πει τι ωραίος μάναρος είναι αυτός και εγώ να πω ναι αγάπη μου είναι, θες να κανονίσω; Η απο την άλλη , να περάσει μια όμορφη γυναίκα μπροστά μου , να την κοιτάξω εγώ καλα καλά και να μου πει η δικιά μου , αγάπη μου σου αρέσει η κοπέλα , θες να στην φέρω;;;Πάτε καλά;;;;;; Σας έχει πειράξει τόσο η ζέστη; Νομίζετε ότι είστε στην Σουηδία; Τι θα πει μάτι είναι και παίζει;; Για ποιον λόγο απο την στιγμή που έχετε άντρα/ αγόρι ή το αντίστοιχο και είστε μαζί του , θέλετε να κοιτάτε άλλους ανθρώπους και να τους σχολιάζετε και ολας με την σχέση σας; Δεν ντρέπεστε καθόλου;; Δεν σκέφτεστε ότι φέρνετε σε αμηχανία τον/ την σύντροφό σας και τον κάνετε να αισθάνεται ότι δεν είναι αρκετός για εσάς και πως θα θέλατε να είναι ομορφότερος/τερη;;; Σας είναι αδύνατον να σκεφτείτε ότι φέρνετε τον άλλον σε άσχημη θέση; Αφού έχετε σχέση, γιατί να παίζει το μάτι σας;; Αν θέλατε να παίζετε απο εδώ και απ ο εκεί , να μην κάνατε σχέση κυρίες μου και κύριοι μου. Ο άλλος δεν σας φταίει σε τίποτα , να του δίνετε μια και να τον ρίχνετε στον πάτο. ΥΓ. Μάθετε επιτέλους να σέβεστε τον σύντροφό σας και να εκτιμάτε τα όσα έχετε , γιατί αν δεν τα εκτιμήσετε εσείς, να είστε σίγουροι θα τα εκτιμήσει άλλος καλύτερα απο σας. ΥΓ2 . Όταν έχεις σχέση κοιτάς μόνο τον άνθρωπο σου. Έτσι μου έμαθαν εμένα οι γονείς μου και έτσι πορεύομαι.
5
 
 
 
 
σχόλια
Αλήθεια, αγαπητέ, μιας και μας θεωρείς όλους ασόβαρους εδώ μέσα, Καταλαβαίνεις ότι το να κοιτάζεις κάποιον ή κάποια ωραίο ή ωραία δεν σημαίνει για κανέναν λόγο ότι θέλεις κάτι άλλο; Επίσης, αν έρχεσαι σε δύσκολη θέση από την σύγκριση, σημαίνει ότι δεν εμπιστεύεσαι τον ή την σύντροφο σου, ή, σε χειρότερη περίπτωση, τον εαυτό σου. Αφού αμέσως τρέχεις κάνοντας τερατώδη άλματα στον συλλογισμό σου τύπου: "θες να στην φέρω;;;" Πηγή: www.lifo.gr και "θες να κανονίσω;" Πηγή: www.lifo.gr. Από το κοίταγμα πετάς αμέσως στην απιστία. Λες και όλοι όσοι δεν είναι με το βλέμμα στο έδαφος θα κερατώσουν, και μάλιστα αμέσως μόλις δουν κάποιον ή κάποια ωραία, και όσοι είναι δεν θα κερατώσουν. Και τα επιχειρήματα σου σε όσους σου απαντούν είναι τύπου "κάποιοι δεν μένουν σε βλέμματα". Ή, ακόμη χειρότερα, λέγοντας ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς γιατί λένε βλακείες (κατά τη γνώμη σου, αν και αυτό δεν το αναφέρεις, μιας και ο πρώτος που αδυνατεί να αποδεχτεί ότι υπάρχουν άλλες απόψεις είσαι εσύ) χωρίς φυσικά να παρουσιάσεις επιχειρήματα που να έχουν κάποια ουσία, κι ας υπάρχουν εύλογα ερωτήματα. Σε τελική ανάλυση, οποιοσδήποτε μπορεί ανά πάσα στιγμή να κερατώσει κρυφά και να μην μάθεις ποτέ τίποτα εσύ, που θα είσαι το θύμα. Φυσικά, ούτε λόγος για τα αίτια της απιστίας αυτής, χωρίς εγώ προσωπικά να την θεωρώ λύση, αλλά ναι, πολλές φορές υπάρχουν αίτια. Και πριν βιαστείς να μου απαντήσεις, αφού υποθέτω ότι θα κοιτάξεις να διαστρευλώσεις τα λόγια μου και να με βγάλεις υπέρ της απιστίας, δεν έχω κερατώσει ποτέ μου, και ούτε θέλω. Αλλά θα κοιτάζω όποιον θέλω, όποτε θέλω, και θα σχολιάζω το ίδιο ελεύθερα με τη σύντροφο μου. Όπως έχουμε την ελευθερία να σχολιάζουμε οποιονδήποτε, και για οποιονδήποτε λόγο, έτσι συμβαίνει και με τους ωραίους ή τις ωραίες. Έχει να κάνει με το αν νιώθεις άνετα να είσαι ειλικρινής με τη σύντροφό σου, μιας και μου φαίνεται δύσκολο να μην έχεις και εσύ χαζέψει κανέναν κώλο στην τηλεόραση όσο ήσουν σε σχέση. Δεν πιστεύω πως θα σε πείσω για κάτι, αλλά είπα και εγώ να πω τη γνώμη μου.