ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.12.2018 | 01:50

Παρελθόν

Έστω ότι είχατε κάτι με μια κοπέλα στο παρελθόν αλλά για διάφορους λόγους δεν είστε πια μαζί. Λίγο το λάθος ταιμινιγκ κάτι ότι δεν μπόρεσες να το υποστηρίξεις και ας το ήθελες , υπάρχει η πιθανότητα αυτή τη φορά να έχετε κάτι όμορφο ξανά μαζί;Εκείνη είναι πια λίγο διστακτικη μαζί μου αλλά δεν μπορώ να τη βγάλω από το μυαλό μου.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εγω είμαι της άποψης ότι αφού δεν δούλεψε την πρώτη δεν υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να δουλέψει τώρα(αναφέρομαι ξεκάθαρα στις σχέσεις ερωτικού ενδιαφέροντος και μόνο),και δεν πιστεύω επίσης στις δευτέρες ευκαιρίες..οπότε αν δεν ξεκαθαρίσεις τι νιώθεις και τι είναι αυτή η κοπέλα για σένα,και είσαι σίγουρος οτι απλά δεν βαριέσαι και λες έλα μωρε σιγά εδώ έχουμε μισοστρωμένο έδαφος που να τρέχω τώρα..μην κάνεις κάτι και άφησε την.Δεν ξέρω,μόνο αν κρίνεις οτι οι καταστάσεις και εσύ ο ίδιος βασικά είσαι διαφορετικός σε σχέση με όταν καναέγινε κάτι μεταξύ σας!Εγώ το θεωρώ χάσιμο χρόνου βασικά,αλλά οκευ μια περαιτέρω σιγουριά δεν βλάπτει στη χειρότερη δεν θα δουλέψει.Go ahead baby!!
Εγώ στη θέση σου θα αναρωτιόμουν πρωτίστως για τον εαυτό μου. Εσύ είσαι έτοιμος και διαθέσιμος και πρόθυμος να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε μια όμορφη ουσιαστική σχέση; Ή σε 5-6 μήνες από τώρα θα σου φταίει πάλι το timing και η μη διαθεσιμότητά σου και ας το θέλεις όπως δηλώνεις;Η κοπέλα πάντως, δικαίως είναι διστακτική αν την έχεις "κρεμάσει" στο παρελθόν.
Καλημέρα φουρφουλάκι μου με τα εύστοχα σου σχόλια! :)Η αλήθεια είναι ότι δικαιολογεί πολύ τον εαυτό του χωρίς να λέει τα τι και πως, ενώ αυτά μπορεί να κάνουν όλη τη διαφορά. Γιατί έχει σημασία τι έγινε και ποιος έκανε τι.Υ. Γ. Μηπως λόγω επιβεβαίωσης που γύρισες; Αυτή ορθώς πράττει. Αντί να ζητάς ευκαιρίες στην τελική, κάτσε και φτιάξε μερικές με κόπο.Επιπλέον, αν απλά δεν σου βγήκαν οι εναλλακτικές που παλιά προτιμούσες μείνε μακριά της. Το πρόβλημα όπως μας τα λες το έχεις εσύ και η κοπέλα δεν μοιάζει πρόθυμη να επωμιστει πάλι τις συνέπειες. Κι αν θες την γνώμη μου, αλλά κι αν δεν την θες, ορθώς πράττει.
Έχει δίκιο να 'ναι διστακτική. Μην κολλάς εκεί. Αν σε αντιμετωπίζει με όμορφο τρόπο γενικότερα και δείχνει κι εκείνη να σε θέλει να το προσπαθήσεις λίγο παραπάνω και να την διεκδικήσεις. Αν πάλι σου κάνει καψόνια ή θέλει παρακάλια να μην ασχοληθείς ξανά. Αυτό δεν λέγεται αγάπη, αλλά γυναικεία ματαιότητα.