ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.12.2018 | 12:49

Βοήθεια

Ξεκίνησα μια σχέση απο απόσταση,όπου δεν του έχω και τόση εμπιστοσύνη. Είμαστε μαζι σχεδόν 2,5 μήνες και μαλωσαμε 2-3 φορεσ Λόγω της ζήλειας μου. Σίγουρα φταίει και αυτός διότι δε δείχνει καθόλου κατανόηση και δεν εξηγεί τίποτα απλά μου φωνάζει οτι τον πιέζω. Εχθές ενώ τον ρώτησα πολυ ήρεμα για ένα αντ σε μια κοπέλα άρχισε να τσιρίζει οτι κάνω παλι τα ιδια και δε του δείχνω καμία εμπιστοσύνη κλπ, ώσπου με χώρισε γιατί τον κουράζω και τον πιέζω και μπλα μπλα. Και έχω βρεθεί να τον παρακαλαω και να του λέω πως δε θα ξανα κάνω τίποτα γιατί το μετάνιωσα και αυτός να μη πιστεύει και να μου λέει να το αφήσουμε για λιγο καιρό και βλέπουμε. Στο μεταξύ έχω κλείσει εισιτήρια για να πάω να τον δω το άλλο σκ... και πολυ φοβάμαι οτι δε θα με αφήσει. Αν και απο τις συζητήσεις μας νιώθω οτι θέλει παρακάλια.
6
 
 
 
 
σχόλια
Η εμπιστοσύνη στις σχέσεις είναι το Α και το Ω (όπως φυσικά η αλληλοκατανόηση και ο αλληλοσεβασμός). Το να σου λέει ο άλλος πως τον πιέζεις και να το εκλαμβάνεις πως θέλει παρακάλια...είναι λάθος. Πάρτο αλλιώς αν θέλεις να σωθεί κάτι από τη σχέση σας, αν και εδώ που τα λέμε, φαντάζει δύσκολο όταν ''πρήζεις'' τον άλλο. Συγνώμη για την έκφραση, αλλά κανείς δεν νομίζω να την βρίσκει με τον έλεγχο. Είναι άλλο να δείχνεις το ενδιαφέρον σου και άλλο να ελέγχεις την κάθε κίνηση του άλλου όπως για παράδειγμα ένα add στο facebook. Είστε μόλις 2,5 μήνες μαζί και αντί να είστε στα μέλια ή να χτίζετε μια όμορφη σχέση ασχολείσαι με λεπτομέρειες και του δείχνεις πως είναι ανάξιος της εμπιστοσύνης σου ή πως ζηλεύεις ότι κινείτε. Αν σου έχει δώσει και άλλους λόγους να αμφισβητείς την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, γιατί το ζορίζεις το πράγμα; για να έχετε απλά μια σχέση;Προσπάθησε να εκφράζεις όμορφα και ωραία τα θέλω σου και τα όρια σου, αντίστοιχα να ακούς και τον άλλο, αν δεν θέλεις να φτάνεις στο σημείο 0 με κάποιον που σε ενδιαφέρει πραγματικά πολύ.
Η σχέση σου δεν είναι υγιής και φαίνεται εξαρχής. Προσωπικά επειδή έχω πληγωθεί από σχέση εξ αποστάσεως, δεν θα επεδίωκα ξανά. Καλύτερα παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι μπαλωμένο. Δεν πιστεύω φυσικά πως όλοι δεν πετυχαίνουν. Φυσικά θα υπάρχουν αξιόλογοι άντρες και γυναίκες αντιστοίχως αλλά όποιος φυσά με το χυλό φυσά και το γιαούρτι... Εγώ τη πάτησα ενώ του έδωσα μια καθαρή και ειλικρινή καρδιά.
Τερμάτισε τη σχέση. Δεν έχει νόημα. Ακόμα και οι καλύτερες σχέσεις δοκιμάζονται από την απόσταση και η εμπιστοσύνη είναι θεμελιώδης αρχή για μια σχέση (γενικότερα) πόσο μάλλον σε απόσταση.Οπότε για τη ψυχική σου υγεία τελείωσε το.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ