ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.3.2018 | 00:07

Αρρωστημένη αγάπη

Τι γίνεται όταν αγαπάς κάποιον πάρα πολύ θέλεις η ζωή σου να είναι μαζί του όμως χωρίσατε γιατί εκείνος δεν θέλει δεν μπορεί δεν γίνεται έχεις χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και τελικά αποφασίζεις πως αφού δεν σε θέλει πρέπει να φύγεις να τον αφήσεις ήσυχο αλλά μόλις το κάνεις εκείνος επιστρέφει και σε τραβάει πίσω και μόλις ξαναγύρνας εκείνος σε ξαναφηνει θέλεις να φύγεις αφού σε διώχνει αλλά πάντα σε κάνει να επιστρέφεις χωρίς όμως καμία θετική έκβαση της όλης κατάστασης δεν μπορείς να του πεις όχι και εκείνος το μόνο που σου λέει είναι όχι και ρωτάς τότε γιατί γιατί πάντα με γυρνάς πίσω?
5
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που πάμε και τα δίνουμε όλα, και αγαπάμε και δίνουμε την ψυχή μας και το σώμα μας... Δεν γράφεις πόσο καιρό γίνεται όλο αυτό, αλλά ας κρατάμε κι μια πισινή που λέμε στο χωριό μου... Πάμε και μπλέκουμε σε κάτι καταστάσεις που θυμίζουν ατέρμων βρόχο..
Θα σου πω. Λοιπόν το παιδί δεν σε ήθελε ποτέ. Ήθελε μόνο να εκτονωθει σεξουαλικα και τπτ άλλο. Αυτό συμβαίνει όταν δεν μας ελκυει καθόλου κάποια κοπέλα αλλά είναι η μόνη διαθέσιμη για να φύγουν τα "χοντρά" στη γλώσσα του λαού. Όμως επειδή έχει καταλάβει ότι έχεις φάει καψουρα αντλεί επιβεβαίωση με το να σε παίζει μέχρι να βρει κάποια που τον ελκυει. Όταν την βρει θα σταματήσει να σε παίζει και θα κάνει σχέση με αυτήν που επιθυμεί πραγματικά.
Νομίζω ότι κι αν μην αρέσει, αυτή η εκδοχή στέκει. Θα σου πω γράφουσα να μην κάθεσαι κι ακούς τι λέει. Μπορεί να σου πει ότι είναι ερωτευμένος, ότι σ' αγαπάει όταν γυρνάει αλλά οι πράξεις του τι λένε; Μην ακούς ούτε δικαιολογίες περί φόβων για την ένταση των συναισθημάτων του. Έχω ζήσει κάτι παρόμοιο και το μόνο που ζήταγε ήταν όπως κι αν φερόταν να επιβεβαίωσω τη δική μου αγάπη. Στην πράξη δεν έκανε τίποτα απολύτως για να δείξει όσα ισχυριζόταν πως νιώθει, παρά μόνο ζήταγε να κάνω πραγματα, ν' αγνοήσω άσχημες συμπεριφορές, να φέρομαι όπως θέλει κι ας μην ξέρει καν πως του αρέσει τελικά να συμπεριφέρονται οι άλλοι γιατί μια ήθελε γλύκες και την άλλη δήλωνε ότι τις βαριέται και ήθελε πιο άγριες συμπεριφορές. Όταν είχε κάτι σίγουρο με υποτιμούσε και με άφηνε με αέρα χιλίων καρδιναλίων και όταν προφανώς είτε βαριόταν είτε οτιδήποτε ερχόταν στην ουσία για επιβεβαίωση. Επικοινωνιακός όποτε γούσταρε μια χαρά ήταν ,και συμπαθής άμα ήθελε να γίνει πανεύκολα γινόταν, δεν του λειπαν τέτοιες δεξιοτεχνίες. Αυτό που ζεις είναι ένας ατέρμων βρόγχος, ένα αδιέξοδο. Ένα άτομο που σ' αγαπάει όντως, δεν σ' εξωθεί να χάσεις την αξιοπρέπειά σου για να είστε μαζί. Βλέπεις τι κάνει, σ' αποδυναμώνει κι όταν σε βρει αρκετά ευάλωτη επιστρέφει γιατί μπορεί. Δεν σε αγαπάει αυτός ο άνθρωπος ούτε σ' ανθρώπινο επίπεδο. Βρες τρόπο να πεις εσύ όχι. Ξέρω ότι είναι δύσκολο και μοιάζει ακατόρθωτο, θα σου λείψει λογικά γιατί τον έχεις αγαπήσει αλλά όχι η όλη συναισθηματική κακομεταχειριση. Και ναι είναι συναισθηματική κακομεταχείριση, δεν είναι υπερβολική η δήλωσή μου και ναι ευθυνόμαστε που δεν προσέξαμε, που θυματοποιηθήκαμε αλλά προφανώς ούτε αυτό το πλάνο έχεις στο μυαλό σου όταν ξεκινάς ούτε πολλές φορές αντιλαμβάνεσαι πως αφήνεσαι. Λίγο να μη θέσεις τα όριά σου και να μην αφήσεις ΚΑΝΕΝΑΝ να τα πατήσει, έδωσες τελικά δικαιώματα. Γράφουσα, ξέρω ότι κάπου μέσα σου σε απωθεί αυτό που έχεις καταλήξει. Σ' ελέγχει και σε μαραζώνει μια κατάσταση. Όσο ελπίζεις και πιστεύεις ότι αυτός ο άνθρωπος πράγματι σε αγαπάει, δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρεις απόφαση. Μπορεί κι εκείνος να πιστεύει ότι σ' αγαπαει γιατί αλλιώς θα πρέπει να παραδεχτεί ότι δεν είναι όσο καλό άτομο πιστεύει πως είναι. Σε χρησιμοποιεί, έστω άθελά του- που μετά τα 2-3 "σε διώχνω-τελικά το μετάνιωσα"- γίνεται συνειδητά και με ΕΠΑΡΣΗ. Οι πράξεις του τα λένε όλα, τα λόγια του είναι φλυαρία. Κανείς που αγαπάει κάποιον δεν τον αφήνει για κάτι άλλο και μετά γυρνάει 34325 φορές. Άντε να 'χει αδύναμο χαρακτήρα, όχι αδυναμία σε σένα!