ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.12.2017 | 17:08

Τι θέλει από μένα

Πριν ενα χρόνο γνώρισα μια κοπέλα η οποια μου άρεσε αλλά ευγενικά μου ξεκαθάρισε οτι ηταν σε σχέση. Πριν λίγες μέρες και ενώ εχουμε ψιλό χαθεί γιατί αλλάξαμε δουλειες και εδώ και 6 μήνες δε βλεπόμαστε πια με έκανε αντ στο φβ και μου έστειλε να με ρωτήσει τι κανω και να μου πει οτι χαθήκαμε,της έλειψα και να κανονι καφέ..Εγω τωρα να καταλάβω οτι χώρισε και μ θέλει για καβάτζα ή όντως παίζει να ειναι αληθινό το ενδιαφέρον;( στο φβ δε φαίνεται αν εχει ακομα σχεςη αλλά υπαρχουν ακομα οι παλιές φωτογραφίες) Σημειωτέον οτι παλιά οταν της ειχα προτείνει να βγούμε είχε αρνηθεί ευγενικά αλλά ακόμα και μετά από αυτό ηταν πολύ γλυκιά μαζί μου..τα φώτα σας!
4
 
 
 
 
σχόλια
Θα ποντάρω κ εγώ στο ότι χώρισε.Ίσως της άρεσες από τότε αλλά δε μπορούσε λόγω της σχέσης που είχε.Ίσως πάλι θέλει να επιβεβαιωθεί και σου λέει που να πάω;σε αυτόν που με γούσταρε..όλα είναι πιθανά.Συμφωνώ στο να κρατήσεις λίγο χαρακτήρα μέχρι να δεις πού το πάει,όχι απαραίτητα να το παίξεις υπερβολικά ιστορία (γιατί μπορεί να χεις το αντίθετο αποτέλεσμα και να ξενερώσει) απλά μια πισινή δε βλάπτει.Να μη σε θεωρεί δεδομένο.
Δεν μπορείς να σαι βέβαιος για το τι θέλει από εσένα. Βγες μαζί της και σίγουρα κάτι παραπάνω θα καταλάβεις, αλλά πρόσεξε να είσαι μετρημένος στις κουβέντες σου και να μην της δείξεις τι νιώθεις αν δεν σιγουρευτείς πρώτα για τις δικές της προθέσεις. Παίξτο κουλ και σχεδόν φιλικός, αλλά μην το παρακάνεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ