ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.3.2013 | 11:39

Τι να ερωτευτεί κανείς απο εμένα;;

Δεν νιώθω άνετα με τον εαυτό μου και δεν είναι εξαιτίας εμφάνισης ή κάτι άλλο...Τα έχω καλά με εμένα,έχω κάνει τις επιλογές μου και έχω δεχτεί την ζωή που έχω...Αλλά δεν νομίζω ότι έχω κάτι αξιόλογο να με ερωτευτεί κάποιος:φιλίες δεν έχω,χόμπυ εχω(ευτυχώς αν και είναι μοναχικά),δουλειά δεν έχω(θα μου πείτε πως πολλοί δεν έχουν εργασία,αλλά ο καθένας μας σκέφτεται τον εαυτό του),αμάξι δικό μου δεν έχω και έτσι για να πάω μια βόλτα θα πρέπει να παρακαλέσω κάποιον να με πάει(ταξί δεν παίζει με τίποτα να δώσω τουλάχιστον 20 ευρώ)ή να μετακινούμαι όποτε έχει συγκοινωνία ή στην χειρότερη περίπτωση να με πάει ο πατέρας μου(επειδή δεν μου δίνει το αμάξι) και θα καταλαβαίνετε πόσο άβολα θα νιώθω όταν με πάει κάπου για να βγω ενα ραντεβού,επειδή απο την στιγμή που δεν έχω φιλίες και με βλέπει να βγαίνω τότε καταλαβαίνει πως θα βγω με αγόρι...Να μένω με την οικογένειά μου..Μερικές φορές να πνίγομαι... Και άντε,πες οτι γνωρίσω ένα παιδί...Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα έχω τίποτα να του προσφέρω...Θα ξοδεύεται και απο πάνω με την μετακίνηση για μένα...Θα μου πείτε πως έτσι φέροντε οι άνδρες στις κοπέλες τους(δεν εχουν πρόβλημα να είναι μαζί με τις κοπέλες τους,αλλά εγω είμαι στραβόξυλο και δεν θέλω να έχω υποχρέωση σε κανέναν ούτε καν στον φίλο μου!).....Αλλά πραγματικά δεν νομίζω να έχω κάτι να προσφέρω σε κάποιον άνδρα..
1
 
 
 
 
σχόλια
Δηλαδή όποιος είναι άνεργος και χωρίς αμάξι,είναι ανάξιος να τον ερωτευτούν;Δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα,χαμηλή αυτοεκτίμηση έχεις.Προσπάθησε να διορθώσεις ό,τι σε χαλάει,σκέψου θετικά και χαμογέλα.Οι άλλοι τι παραπάνω έχουν από 'σένα; Αγάπησε τον εαυτό σου,γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να πάρεις και κυρίως,να δώσεις αγάπη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ