Επίθεση Καρανίκα μέσω Facebook: Οι αριστεριστές νομίζουν ότι τους ανήκει «η μαρτυρική Μακρόνησος»

Επίθεση Καρανίκα μέσω Facebook: Οι αριστεριστές νομίζουν ότι τους ανήκει «η μαρτυρική Μακρόνησος» Facebook Twitter
5

Με αφορμή την επίσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στην Μακρόνησο, ο σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργού κ. Νίκος Καρανίκας, εξαπέλυσε επίθεση σε ΛΑΕΝ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ανάρτησή του στο Facebook.

Όπως γράφει, οι αριστεριστές θεωρούν περισσότερο και από το ΚΚΕ ότι τους ανήκει η μαρτυρική Μακρόνησος.

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Η αριστερά χθες στην Μακρόνησο... πάνω από 2000 μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Ουρλιάζουν οι αριστεριστές της λαεν και της ανταρσυα ενω θα έπρεπε να ντρέπονται, όχι μόνο γιατί δεν είναι σε θέση να τιμήσουν την ιστορία και τους προγόνους τους, αλλά γιατί σήμερα στέκονται δίπλα στην ΝΔ και την διαπλοκή ( βλ. έντυπα και μμε του Μαρινάκη...κτλ), υιοθετώντας την ίδια ατζέντα με το διαπλεκόμενο κεφάλαιο και θεωρούν περισσότερο και απο το ΚΚΕ ότι τους ανήκει η μαρτυρική Μακρόνησο.
Αυτοί που παράτησαν τον αγώνα για να πίνουν τον καφέ τους στα αριστερά καφέ και στους διαδρόμους των υπηρεσιών, σώζοντας τις βίλες των εργοδοτών τους από τους πλειστηριασμούς, διαμαρτύρονται και είναι μόνο αντιΣυριζα, γιατί φορολογήθηκαν ως μικροαστοί ...με μνημόνιο απο τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το σίγουρο είναι ότι η Μακρόνησος δεν είναι νησί των αριστεριστών. Αυτοί, τότε συνθηκολόγησαν δίνοντας λουλούδια στους γερμανούς φαντάρους και τώρα ψάχνουν με τον Μαρινακη και τον Κούλη το κοινό πρόγραμμα δράσης του Νοέμβρη.»

Επίθεση Καρανίκα μέσω Facebook: Οι αριστεριστές νομίζουν ότι τους ανήκει «η μαρτυρική Μακρόνησος» Facebook Twitter

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ