“Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Υ.Γ. Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα. ???" έγραψε αρχικά και μετά πρόσθεσε: "Για μένα ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας κ μια γυναίκα , οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. [...] Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Κ αυτα τα οτι όποιος δε συμφωνεί ειναι ρατσιστής κ διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ´την αισθητική του καθε ανθρώπου κ η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση".

 

 

Ο ποδοσφαιριστής καταρχάς φαίνεται πως δεν έχει ιδέα για το τι ψηφίστηκε στη Βουλή. Παρόλα αυτά θέλει να πει δημόσια την αποψάρα του, σκορπώντας μίσος και δυσκολευοντας ακόμα περισσότερο τις ζωές τρανς ατόμων (τα ποσοστά απόπειρας αυτοκτονίας στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι ανέκαθεν τεράστια εξαιτίας του bullying που δέχονται).

 

Το θράσος του να συγκρίνει τα ανθρώπινα δικαιώματα με το έγκλημα της παιδοφιλίας είναι σχεδόν κατανοητό: στο μυαλό του είναι όλα ίδια γιατί προφανώς ποτέ δεν ενημερώθηκε. Εννοείται πως η σύγκριση λέει περισσότερα για τον ίδιο παρά για τα τρανς άτομα.

 

Για τα ότι ο Θεός έφτιαξε τον Αδάμ και την Εύα δεν υπάρχει καμία απολύτως απόδειξη, πόσω μάλλον ότι για αυτό θα πρέπει να επιτρέπονται μόνο τα ετερόφυλα ζευγάρια. Η ομοφυλοφιλία πάντως που χώνει στα γραπτά του (έτσι για "κατανάλωση") δεν έχει σχέση με τα δικαιώματα των τρανς ανθρώπων. Ο κύριος Τσιαρτας μπορεί να μην το γνωρίζει, αλλά στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι τρανς γυναίκες είναι ετεροφυλόφιλες και δεν κοιμούνται με γκέι άντρες αλλά με στρέιτ όπως αυτός. Οι γκέι άντρες προτιμούν τους γκέι άντρες και φυσικά όχι τις τρανς γυναίκες.  

 

Άτομα που γεννήθηκαν με΄λάθος' φύλο, επαναπροσδιορίζουν το φύλο τους όχι επειδή λατρεύουν την όλη φάση -ξέρουν ότι θα περάσουν δύσκολα, εξαιτίας ανθρώπων γεμάτων μίσος και κακία-, αλλά επειδή δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. (Ή μάλλον "μπορούν". Να το κρύψουν, να συνεχίσουν να ζουν μια ψεύτικη ζωή, να παντρευονται κοροϊδεύοντας συζύγους παιδιά και κοινωνία. Παρά πολλοί το κάνουν και ζουν ένα ακόμα μεγαλύτερο μαρτυριο - πράγμα τοξικό, για όλους.)

 

Το χειρότερο είναι πως μοιάζει να πιστεύει ο ποδοσφαιριστής ότι με την ψήφιση του νόμου επιτρέπονται οι "αλλαγές φύλου". ("Οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά τους...")

 

Ποιες πρώτες αλλαγές φύλου;Αλήθεια, δεν ήξερε ότι επιτρέπονται εδώ και δεκαετίες και πως το θέμα που συζητάμε είναι καθαρά νομικό και αφορά μόνο στα τρανς άτομα που δεν έχουν κάνει ιατρικό επαναπροσδιορισμό φύλου; Και όταν κάποτε κατάλαβε -δεν μπορεί να μην το κατάλαβε από χτες- πόσο ανίδεος ήταν, γιατί συνέχισε να επιμένει αντί να ζητήσει συγγνώμη για την παρεξήγηση;

 

Λοιπόν, ας μάθει ο κύριος Τσιαρτας ότι η Βουλή δεν ψηφίζει για καμιά αλλαγή φύλου, αλλά για να επιτραπεί σε άτομα που είναι ήδη τρανς και ζουν ήδη έτσι ανοιχτά να έχουν, επιτέλους, και τα ανάλογα χαρτιά.

 

Επιπλέον, το ότι κακόψυχα καταριεται τους βουλευτές και τα παιδιά τους πάλι λέει περισσότερα γι' αυτόν και το ήθος του. Και στην τελική, εφόσον το παιδί κάποιου βουλευτή είναι τρανς, ακόμα κι αν αυτό στεναχωρησει αρχικά τον βουλευτή, θα ξέρει πως έχει ψηφίσει κάτι καλό για το παιδί του, κάτι που θα το βοηθήσει στη ζωή του.

 

Αυτός ο οποίος βουλευτής θα είναι σαφώς πιο αξιόλογος απ' όσους στιγματιζουν ανθρώπους επειδή είναι διαφορετικοί και θα έκαναν τη ζωή δυσκολοτερη ακόμα και για τα δικά τους παιδιά. Και πιο αξιοπρεπής, ειδικά απ' αυτούς που υποκριτικά επικαλούνται Θεούς και Αδάμ και Εύες αλλά κηρύττουν το μίσος με τον πιο αντιχριαστιανικό τρόπο.