ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.9.2017 | 00:32

Έχω και γω λοιπόν το θέμα μου

Είμαι Με ένα παιδί λίγο καιρό είναι πολύ καλός μου μιλάει ωραία με προσέχει γενικά με θέλει πολύ εγώ όμως δεν είμαι σίγουρη ότι τον θέλω τόσο όσο εκείνος και σας ερωτώ τον χωρίζω η ισχύει αυτό που λένε ότι σε μια σχέση είναι κολλημένος ο ένας από τους δυο ;;;;;;;;;;;;;; Παρακαλώ όχι κριτική
3
 
 
 
 
σχόλια
Το αν είσαι ή δεν είσαι ερωτευμένη μαζί του το χεις ψάξει?? Γιατί κ ο ενθουσιασμός δεν μπορεί να κρατήσει από μόνος του μία σχέση. Ξεκαθάρισε το τι νιώθεις άμεσα για να μην νιώσει κ αυτός ότι τον κοροϊδεύεις και ότι έπαιξες μαζί του. Σου μιλάω από προσωπική μου πείρα.
Όπως λες, είστε λίγο καιρό μαζί. Μπορεί αυτός να είναι απλώς πιο ενθουσιασμένος ή να το δείχνει πιο έντονα. Πάντως θα συμφωνήσω με την ατέρμονη ανία, αν δεν τον θες καλύτερα να τον αφήσεις ήσυχο.
Είναι νωρίς για να ξέρεις, αλλά αν δεν τον θες ιδιαίτερα άσε τον να βρει κάποια που τον γουστάρει. Δώσε δηλαδή και στον εαυτό σου την ευκαιρία( αλλά όχι στην πλάτη άλλου) να βρει έναν να τρελαίνεται.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ