Απάντηση Μπαλτά στο δημοσίευμα για τον διορισμό της συζύγου του: Χτυπάνε εμένα πάνω στη γυναίκα μου

Απάντηση Μπαλτά στο δημοσίευμα για τον διορισμό της συζύγου του: Χτυπάνε εμένα πάνω στη γυναίκα μου Facebook Twitter
3

«Ξεπεράσαμε όλα τα όρια. Χτυπάνε με λάθος και στρεβλά επιχειρήματα, εμένα πάνω στη γυναίκα μου» απάντησε ο Αριστείδης Μπαλτάς, σε συνέντευξή του στον Realfm, με αφορμή δημοσίευμα, με βάση το οποίο η σύζυγός του διορίστηκε και πήρε αύξηση με παράνομο τρόπο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή, η γυναίκα του πρώην υπουργού Παιδείας, εάν και είχε πτυχίο πολιτικών επιστημών, αποσπάστηκε στην ΔΕΠΑΝΟΜ, μια από τις εταιρείες του Δημοσίου που ήταν υπεύθυνη για την κατασκευή νοσοκομείων. Πριν από περίπου ένα μήνα, διεκδίκησε και πέτυχε την αύξηση του μισθού της, αφού ήταν κάτοχος μεταπτυχιακού και μάλιστα από το Πολυτεχνείο.

 

Όπως τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, το πρόσωπο του είναι στοχοποιημένο, λόγω της περίφημης φράσης του περί αριστείας. Η σύζυγός του ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της το 2008 και κατέθεσε τα χαρτιά της από εκείνο το έτος για αναγνώριση και συνακόλουθη μισθολογική αύξηση.

Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις της ίδιας, το μεταπτυχιακό της αναγνωρίστηκε πρόσφατα. «Δεν περίμενα ότι θα έφτασαν προς τα εκεί, με θέματα που θίγουν την τιμή και την υπόληψη μου» είπε ο πρώην υπουργός και έκανε λόγο για λάσπη στον ανεμιστήρα από κάποιους που θέλουν να πλήξουν το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς.

Πολιτική
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ