Όλοι γελάνε με τον Παππά που λέει ότι πήγε Βενεζουέλα για αγορά προϊόντων απ' τα σούπερ μάρκετ της χώρας

Όλοι γελάνε με τον Παππά που λέει ότι πήγε Βενεζουέλα για αγορά προϊόντων απ' τα σούπερ μάρκετ της χώρας Facebook Twitter
15
Όλοι γελάνε με τον Παππά που λέει ότι πήγε Βενεζουέλα για αγορά προϊόντων απ' τα σούπερ μάρκετ της χώρας Facebook Twitter
.

Σε ένα πράγμα έχει δίκιο ο κύριος Παππάς - ότι η ΝΔ προσπαθεί να τον εμπλέξει σε off-shore και παρανομίες. «Οι κ. Τσίπρας και Παππάς παρά τις συνεχείς ερωτήσεις της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν απαντήσει για ποιο λόγο βρέθηκε ο "ταλαντούχος" δικηγόρος των Panama Papers, στις 10 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου» αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της και προσθέτει: «Ο κ. Παππάς οφείλει σήμερα να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις αν πράγματι βρέθηκε στη Βενεζουέλα τον Αύγουστο του 2013 μαζί με τον κ. Αρτεμίου, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα και για ποιον λόγο. Να απαντήσει επιπλέον αν και από ποτέ γνωρίζει τον κ. Αρτεμίου και τι σχέση έχει μαζί του».

  

Η εφημερίδα που αποκάλυψε την επίσκεψη του κ. Αρτεμίου στο Μέγαρο Μαξίμου στις 10 Οκτωβρίου, αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα της ότι ο Κύπριος δικηγόρος και ο Νίκος Παππάς φέρεται να πραγματοποίησαν μυστικό ταξίδι στη Βενεζουέλα, 16 μήνες πριν. Το όνομα του Αρτεμίου περιλαμβάνεται στα Panama Papers ως εκπρόσωπος offshore εταιρειών με έδρα τον Παναμά, τις Σεϊχέλες και τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, τις οποίες διαχειρίζεται από την Κύπρο.

  

Αρνούμαστε να δεχτούμε την προπαγάνδα της ΝΔ ότι ο κος Παππάς πήγε με τον μάστορα των off-shore στη Βενεζουέλα για κακό σκοπό, και πιστεύουμε την εξήγηση που έδωσε ο ίδιος σήμερα: 


«Αυτό το ταξίδι προφανώς και έχει γίνει [...] Υπήρχε μία διερεύνηση αν θα μπορούσε ο τότε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ να επισκεφθεί τη χώρα και διερεύνηση άλλων δυνατοτήτων σε σχέση με αγορά προϊόντων αγροτικών από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας εκείνο τον καιρό».

Η εξήγηση του κυρίου Παππά μ' αρέσει πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε υπονοούμενο αφήνει η αντιπολίτευση, απλούστατα επειδή είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΑ!

 

Να μερικές αντιδράσεις απ' τα social media

 

"Γι' αυτό πεινάνε στη Βενεζουέλα. Άδειασε τα κρατικά σουπερμάρκετ ο Παππάς!" (Ρούλα Γεωργακοπούλου)

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ