Κόντρα Θεοδωράκη- Γεροβασίλη με αφορμή σχόλιο για τον blogger @galaxyarchis που πέθανε πρόσφατα

Κόντρα Θεοδωράκη- Γεροβασίλη με αφορμή σχόλιο για τον blogger @galaxyarchis που πέθανε πρόσφατα Facebook Twitter
4

Στην αποψινή θυελλώδη Ολομέλεια στη Βουλή ο Σταύρος Θεοδωράκης υποστήριξε ότι το κόμμα του δέχτηκε συντονισμένη επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ που ήθελε εμφανίσει το Ποτάμι ως διαπλεκόμενο.

Κάνοντας λόγο για τρολ του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ένα «τρολ» ήταν συνεργάτης της Όλγας Γεροβασίλη. Αν και δεν ανέφερε το όνομα, η αναφορά συνδέθηκε όπως ήταν λογικό με τον Πέτρο Παπαθανασίου γνωστό ως @galaxyarchis που σκοτώθηκε πρόσφατα σε τροχαίο. Υπενθυμίζεται πως την ταυτότητά του αποκάλυψε στο συλλυπητήριο μήνυμά της η ίδια η κυβερνητική εκπρόσωπος.

O Θεοδωράκης βρίζει έναν νεκρό:

Το πρώτο σχόλιο της κ. Γεροβασίλη ήρθε μέσω ανακοίνωσης: «Ο Σταύρος Θεοδωράκης επέλεξε, απολύτως συνειδητά και από το βήμα της Βουλής, να καταφερθεί με ύβρεις, που αδυνατούμε να αναπαράξουμε, σε έναν νεκρό. Έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον σε θέση να απαντήσει για τον εαυτό του. Έναν άνθρωπο που όσο ζούσε υπερασπιζόταν τις ιδέες και τις αξίες του. Σε όποια θέση και αν βρισκόταν με εντιμότητα κ αξιοπρέπεια. Προφανώς, έννοιες άγνωστες στον Σταύρο Θεοδωράκη» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, καταλήγοντας: «Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ένας ακόμα, που με το «σπαθί» του μπαίνει σήμερα στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας.»

Στη συνέχεια απάντησε και από τα έδρανα της Βουλής λέγοντας: «Ο Σ.Τ. επέλεξε να ασχοληθεί με ένα νέο παιδί και ένα συνεργάτη μου που σκοτώθηκε σε τροχαίο. Αυτός ο νέος ασκούσε κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίως. Δεν ήταν κομματόσκυλο, δεν ήταν κολλητός, δεν ήταν του κόμματος. Ήτα ένα νέο παιδί ο οποίος υπηρέτησε αυτό το οποίο κλήθηκε να κάνει με ήθος, συνέπεια με άκρατη επαγγελματικότητα. Ο κ. Θεοδωράκης σήμερα ξεπέρασε τα όρια. Χυδαιότητα και πολιτική αλητεία. Στην αρχή σκέφτηκα να τον χαρακτηρίσω με τον όρο «αεριτζής» όπως χαρακτήριζε ο ίδιος όταν δημοσιογραφούσε, όμως δεν μου φτάνει, είμαι πιο θυμωμένη».

Απάντηση Ποταμιού: Να της θυμίσουμε ότι είναι κυβερνητική εκπρόσωπος και όχι αρχηγός παρακρατικής ομάδας


«H κυρία Γεροβασίλη κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Αυτήν καταγγέλλουμε κι αυτή πρέπει να απολογηθεί. Και δεν την καταγγέλλουμε μόνο εμείς αλλά όλο το διαδίκτυο. Ας μπει στον κόπο να δει τις σχετικές αναρτήσεις. Όλοι αναρωτιούνται: πόσα τρολ πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για να βρίζουν τους πολιτικούς αντιπάλους της κυρίας Γεροβασίλη και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Να της θυμίσουμε ότι είναι κυβερνητική εκπρόσωπος και όχι αρχηγός παρακρατικής ομάδας;» αναφέρει το Ποτάμι στην απάντησή του στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη.»

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ