Απίστευτο επεισόδιο με Κασιδιάρη και Στουρνάρα: "Είσαι λαμόγιο μέσα στα σκάνδαλα"-" Εσύ είσαι μέσα στα εγκλήματα"

Απίστευτο επεισόδιο με Κασιδιάρη και Στουρνάρα: "Είσαι λαμόγιο μέσα στα σκάνδαλα"-" Εσύ είσαι μέσα στα εγκλήματα" Facebook Twitter
12

Έντονο φραστικό επεισόδιο με προσωπικούς χαρακτηρισμούς  σε υψηλούς τόνους σημειώθηκε λίγο νωρίτερα μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδα Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος καταθέτει σήμερα στην Επιτροπή για τα δάνεια των ΜΜΕ.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας και πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και ζήτησε να συλληφθεί για ψευδορκία.

Ο διάλογος που κατέληξε σε καβγά:

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Τι θα κάνετε αν ο Πανταλάκης που τον διορίσατε στην Τράπεζα Αττικής πάει φυλακή;

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Δεν γνωρίζω τα γεγονότα.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Έχει ψευδορκήσει ο μάρτυς. Δεν έχει ασυλία. Να κρατηθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Μη μου σηκώνεις εμένα τον τόνο της φωνής

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Μη μου μιλάς εμένα στον ενικό

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ:: Μάθετε τρόπους

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Είσαι μέσα σε όλα τα σκάνδαλα

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Εσύ είσαι μέσα σε όλα τα εγκλήματα

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Η γυναίκα σου πως πήρε το 1,6 εκατομμύρια ευρώ; Παρτάλι. Λαμόγιο. Νόμιμα τα πήρε από το ΚΕΕΛΠΝΟ;

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Θα τα αλλάξει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ;

LiFO politics / Στέφανος Κασσελάκης: Θα τα αλλάξει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ;

Οι δημοσιογράφοι της LiFO Αρης Δημοκίδης και Γιάννης Πανταζόπουλος συζητούν με τη Βασιλική Σιούτη τη διαδρομή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και την αναστάτωση που έχει φέρει η εκλογή του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ρεπορτάζ και σχόλια για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

6 σχόλια
Ρε Στουρνάρα είσαι και επιστήμονας.Δεν σε κάνανε υπουργό επειδή ήσουνα ακτίβι σαν τον Καρανίκα.Επιτρέπεται να μιλάς στον Κασιδιάρη ;Εγώ αν ήμουνα στη θέση σου θα έλεγα στον συριζαίο που προϊσταται "φίλτατε φώναξε την αστυνομία να με πιάσει αν το θεωρείς παράβαση που δεν συνδιαλέγομαι με αυτόν".
Τι να πεις για μια εξεταστική επιτροπή της Βουλής, της οποίας ο Πρόεδρος, κάποιος βουλευτής ονόματι Φάμελλος, ανακρίνοντας τον κ. Στουρνάρα, αμολάει το αμίμητο "του κυρίου Διοικητά" και μόλις γίνεται σούσουρο, διορθώνει λέγοντας "Διοικήτα"!!!
Βάλατε το πεζοδρόμιο, την αλητεία, την αμορφωσιά, τον φασισμό μέσα στη Βουλή, αυτή είναι η ποιότητα της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού που θα έχετε. Αν νομίζετε ότι έτσι η ζωή σας θα γίνει καλύτερα, σας εύχομαι περαστικά...το μάθημα θα είναι σκληρό. ============
Το παραμύθι με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής που "δεν ήξεραν" έχει τελειώσει. Ήξεραν και τους ήθελαν στη Βουλή, ο καθένας για τους λόγους του. Κανένας δεν θα μάθει κανένα μάθημα γιατί αυτοί που τους ψήφισαν αυτά θέλουν να βλέπουν.
Είναι πράγματι θλιβερό. Όπως και το γεγονός πως ο απαίδευτος κοσμάκης έβαλε στη Βουλή και αναρχοφασίστες, βάνδαλους,(εθνο)μηδενιστές και αντιεξουσιαστές. Το τραγικό είναι πως αυτοί κυβερνούν... πράγμα που υποβαθμίζει ακόμη περισσότερο την Δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό.Η Χ.Α. και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πάνε χέρι χέρι. Μετά απ΄όλα αυτά δεν είμαι τόσο σίγουρος εάν το μάθημα(θα) είναι σκληρό.