Η Τουρκία απαγόρευσε στον Έλληνα φωτορεπόρτερ Γιώργο Μουτάφη να εισέλθει στη χώρα

Η Τουρκία απαγόρευσε στον Έλληνα φωτορεπόρτερ Γιώργο Μουτάφη να εισέλθει στη χώρα Facebook Twitter
φωτογραφία; Βild
3

Με άρνηση εισόδου στην Τουρκία, ήρθε χτες αντιμέτωπος ο Έλληνας φωτορεπόρτερ Γιώργος Μουτάφης ο οποίος ταξίδευε στην γειτονική χώρα σε αποστολή για λογαριασμό της γερμανικής εφημερίδας Bild.

Ο Γιώργος Μουτάφης ενημερώθηκε από τις αρχές κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης πως του απαγορεύεται η είσοδός στη χώρα και τελικά επέστρεψε με την πρώτη πτήση την Κυριακή το πρωί πίσω στην Αθήνα.

Ο Έλληνας φωτορεπόρτερ o oποίος έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με το Reuters, το Time, το Newsweek, το Al Jazeera και το CNN λέει στην εφημερίδα: "Στον έλεγχο διαβατηρίων μου είπαν ότι το όνομά μου είναι σε έναν κατάλογο και δεν μου επιτρέπεται να εισέλθω στην Τουρκία. Στη συνέχεια, μου πήραν το διαβατήριό και το κράτησαν μέχρι νωρίς το πρωί αφήνοντάς με να περάσω τη νύχτα σε ένα δωμάτιο στο αεροδρόμιο. Οι λόγοι για τους οποίους είμαι σε αυτή τη λίστα δεν μου γνωστοποιήθηκαν".

Σύμφωνα με την Bild, o φωτογράφος δεν είχε ως βασικό προορισμό την Τουρκία, αλλά ήταν ο ενδιάμεσος σταθμός του για να συνεχίσει με άλλη πτήση για τη Λιβύη. " Εισήλθα στην Τουρκία πριν από έξι μήνες χωρίς προβλήματα και δεν μπορώ να εξηγήσω τι έχει συμβεί στο μεταξύ" αναφέρει ο φωτογράφος.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ