Πρεσβεία ΗΠΑ προς Εθνικό Θέατρο: Χρηματοδοτείτε την τέχνη ενός τρομοκράτη

Πρεσβεία ΗΠΑ προς Εθνικό Θέατρο: Χρηματοδοτείτε την τέχνη ενός τρομοκράτη Facebook Twitter
4

Την ενόχληση και της πρεσβείας των ΗΠΑ προκάλεσε η επιλογή του Εθνικού Θεάτρου να ανεβάσει παράσταση που εν μέρει βασίζεται στο βιβλίο του Σάββα Ξηρού.

Σε  ανάρτησή στον λογαριασμό της στο Twitter η πρεσβεία σχολίασε: «Ενώ η τέχνη δεν θα έπρεπε να λογοκρίνεται, ενωνόμαστε με το κίνημα «Ως Εδώ» θέτοντας το ερώτημα αν το δημόσιο θα έπρεπε να χρηματοδοτεί την τέχνη ενός τρομοκράτη».

Την ανάρτηση της πρεσβείας στο Twitter έκανε retweet ο Αμερικανός πρέσβης, Ντέιβιντ Πιρς επισημαίνοντας: «Η Ομάδα Συγγενών Θυμάτων Τρομοκρατίας «ΩΣ ΕΔΩ» αμφισβητεί τη χρησιμότητα της δημόσιας χρηματοδότησης για να ανεβάσει το Εθνικό Θέατρο έργο βασισμένο σε μέρος του βιβλίου τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη».

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Φάση έχει να συγκρίνεις τα σχόλια στην λαιφο στο σαιτ και στην σελίδα του φεισμπουκ πάντως. Πολύ μεγάλη διαφορά, πολύ περισσότερα ψεκασμένα σχόλια στο φβ.
Ισχύει, αλλά είναι κάπως λογικό. Στο Facebook μας έχουν κάνει like για διάφορους λόγους ετερόκλητοι άνθρωποι που ίσως δεν μας διαβάζουν καν (ούτε μπαίνουν στο σάιτ), αλλά βλέπουν μόνο τίτλους και γράφουν τη σαχλαμάρα τους. Επίσης, εκεί πολλά σχόλια προέρχονται από ανθρώπους που δεν είναι καν followers της σελίδας μας, αλλά είδαν τυχαία ένα άρθρο από κοινοποίηση ή λάικ τρίτου.Οι πραγματικοί και σταθεροί αναγνώστες μας, ευτυχώς, είναι ορθολογιστές :)

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ