Μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, προανήγγειλε ο Φίλης

Μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, προανήγγειλε ο Φίλης Facebook Twitter
5
Μάθημα για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση θα εισαγάγει στο αναλυτικό πρόγραμμα των σχολείων ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, όπως ανέφερε στη συζήτηση για το σύμφωνο συμβίωσης στη Βουλή.
Στόχος να αποφευχθεί η επανάληψη θέσεων όπως αυτές που ακούστηκαν κατά του συμφώνου συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών, στη σχετική συζήτηση στη Βουλή, όπως ανέφερε ο ίδιος ο υπουργός Παιδείας. 
Είπε ο κ. Φίλης, μεταξύ άλλων: "Είναι υποχρέωση της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τρόπο υπεύθυνο, με τρόπο που να αξιοποιεί τους επιστήμονες και όχι άσχετα πρόσωπα, με τρόπο που να συγκροτεί ένα εκπαιδευτικό πλαίσιο, να φέρει στα σχολειά τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, για να μην επαναληφθούν κάποια άλλη στιγμή στη Βουλή κραυγές και απόψεις σαν και αυτές που ακούσαμε εδώ μέσα και οι οποίες δεν τιμούν τη Βουλή.
Είναι προφανές ότι αυτή η συζήτηση εδώ θα ήταν διαφορετική μεταξύ μας αν είχαμε όλοι γίνει μαθητές σε σχολεία όπου δεν είχε απαγορευμένη συζήτηση γύρω από τη σεξουαλικότητα, γύρω από το σεξ, γύρω από ένα μεγάλο μέρος της ζωής των ανθρώπων δηλαδή.
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ