ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.9.2015 | 23:02

Σήμερα ο δικός μου, ψήφισε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

Γνωριζόμαστε και είμαστε μαζί 6 μήνες. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα αντιληφθεί ποτέ τις πεποιθήσεις του γιατί μάλλον φρόντιζε να τις κρύβει μέχρι σήμερα που λόγω της ημέρας τον ρώτησα.Όταν μου είπα τι ψήφισε, η πρώτη μου αντίδραση ήταν να γελάσω δυνατά. Όταν το ξαναρώτησα μετά από μερικά δευτερόλεπτα και απάντησε το ίδιο, συνειδητοποίησα ότι μου είχε πει την αλήθεια και δεν αστειευόταν.Δεν είναι ότι θύμωσα, αλλά ότι απογοητεύτηκα και μάλιστα υποπτεύομαι ανεπανόρθωτα.Μου είπε ότι το κάνει για διαμαρτυρία. Αλλά δεν με πείθει.Κανείς δεν ψηφίζει ένα τέτοιο εμετικό ιδεολόγημα αν μέσα του δεν κρύβει μισανθρωπία, κακία και σοβαρή έλλειψη έστω και στοιχειώδους παιδείας.Ο καλύτερος μου φίλος, μαΖί με τον οποίο μεγάλωσα και είμαστε φίλοι (ή μάλλον αδέρφια) από τα 5 μας χρόνια μέχρι σήμερα που είμαστε σχεδόν 30, είναι ομοφυλόφιλος.Εγώ ίδια γεννήθηκα (από Έλληνες γονείς) στον Λίβανο, όταν οι γονείς μου αναγκάστηκαν να αφήσουν το σπίτι τους, το μαγαζί τους και ότι με πόνο, κόπο και πόνο έχτισαν εκεί και να ξεκινήσουν ξανά από το μηδέν εξαιτίας του πολέμου.Δεν μπορώ να συνυπάρξω με έναν άνθρωπο που συμβάλει στο όραμα της φυσικής, πνευματικής, πολιτικής εξόντωσης ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ανθρώπου.Ντροπή και αίσχος σε όλους όσους ψηφίζετε αυτό το μόρφωμα. Ντροπή στην οικογένεια σας. Ντροπή που ανήκετε στο ανθρώπινο γένος.Είστε ένα καρκίνωμα που εξαπλώνεστε.Κλαίω όλα τα όνειρα που άρχισα να χτίζω δειλά δειλά με αυτόν τον άνθρωπο και κλαίω περισσότερο για την κατάντια της Ελληνικής κοινωνίας.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ούτε εγώ δέχομαι ότι η ψήφος προς την ΧΑ, είναι ψήφος διαμαρτυρίας.Είναι ψήφος μισανθρωπισμού ή απόλυτης αμορφωσιάς. Και έχω και χειρότερο: Να συνδυάζει και τα δύο!Κι εγώ θα ξενέρωνα απίστευτα στην θέση σου. Νομίζω ότι θα πρέπει να αποχωρούμε με αποφασιστικότητα απ'ότι και όσους λερώνουν τον αξιακό μας κώδικα.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ