Ανεξαρτητοποιήθηκε η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα

Ανεξαρτητοποιήθηκε η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα Facebook Twitter
3

Την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ανεξαρτητοποίησή της από την ευρωκοινοβουλευτική του ομάδα ανακοίνωσε σήμερα η ευρωβουλευτής, Σοφία Σακοράφα. Στην επιστολή αφήνεται να εννοηθεί πως σύντομα θα υπάρξει συμπόρευσή της με τη Λαϊκή Ενότητα και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη


Η κ. Σακοράφα, στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής της, αναφέρει ότι δεν μπορεί να στηρίξει κυβέρνηση και πολιτικές αντιλαϊκών μέτρων και σημειώνει πως "ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά θα τον περπατήσουμε με τις δυνάμεις που ανέδειξε το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου".


Ολόκληρη η επιστολή της κ. Σακοράφα έχει ως εξής:


«Έγκαιρα αλλά και ειδικότερα μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου τοποθετήθηκα με δημόσιο τρόπο. Είναι σαφές ότι δεν μπορώ να στηρίξω καμία κυβέρνηση και καμία πολιτική αντιλαϊκών μέτρων, να συναινέσω σε λογικές αναπόδραστου από το νεοφιλελευθερισμό. Ως εκ τούτου ανεξαρτητοποιούμαι από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή.


Παραμένω σταθερή στις θέσεις μου και μετά λόγου γνώσεως πιστεύω ότι ένας άλλος δρόμος δεν είναι απλώς κοινωνικά αναγκαίος και ιστορικά επιβεβλημένος, αλλά είναι και πολιτικά εφικτός.


Αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν από την 21η του Σεπτέμβρη θα δοκιμάσουν ακόμη πιο σκληρά την ελληνική κοινωνία. Και πρέπει να προετοιμαζόμαστε.


Στην κατεύθυνση αυτή αναλαμβάνω δράση και πρωτοβουλίες εντός της πατρίδας μας. Ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά θα τον περπατήσουμε με τις δυνάμεις που ανέδειξε το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Eτσι ειναι...ο Τσιπρας,καθαρα ως τυχοδιωκτης,μαζεψε τους παντες στον συριζα με μοναδικο στοχο την καρεκλα.Τωρα να τα λουστει,οπως να λουστει και την ηττα του στις εκλογες για τις τρομερα ανευθυνες και λαθος επιλογες που εκανε απο τα προσωπα μεχρι τις πολιτικες...

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ