ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Έκρηξη οργής του Σταύρου Θεοδωράκη στο Facebook κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου

Έκρηξη οργής του Σταύρου Θεοδωράκη στο Facebook κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
Φωτο: Math studio
4

Δριμύτατη κριτική προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Η απόφασή της ΠτΒ να ορίσει το βράδυ της Τετάρτης τη Διάσκεψη των Προέδρων προκειμένου να καθυστερήσει τη διαδικασία ψήφισης του τρίτου Μνημονίου εξόργισε τον κ Θεοδωράκη, ο οποίος απαντά με ανάρτησή του στo Facebook με τίτλο «Τα κακομαθημένα».

Τα κακομαθημέναΟι εξηγήσεις δεν είναι ποτέ μόνο πολιτικές. Υπάρχουν κάποια κακομαθημένα παιδιά που πάντα θέλουν να περ...

Posted by To Potami on Tuesday, August 11, 2015

Τα κακομαθημένα


Οι εξηγήσεις δεν είναι ποτέ μόνο πολιτικές. Υπάρχουν κάποια κακομαθημένα παιδιά που πάντα θέλουν να περνάει το δικό τους. Μερικές φορές το πληρώνει η παρέα, μερικές φορές το πληρώνει η χώρα. Ο κόσμος πρέπει να περιστρέφεται πάντα γύρω από αυτά. Μικρά τσίριζαν στο πάτωμα μέχρι να τους γίνει το χατίρι.

Τώρα τσιρίζουν στ' αυτιά μας («εγώ είμαι η εξουσία» – «εγώ είμαι η εξουσία»). Το θέμα είναι να μπορείς να εντοπίζεις τα κακομαθημένα πριν τους αναθέσεις ρόλους που θα σου κάνουν τη ζωή μαρτύριο και θα δυναμιτίσουν τη ζωή των άλλων. Στην Αγία Βαρβάρα που μεγάλωσα δεν υπήρχαν πολλά κακομαθημένα παιδιά γι' αυτό ίσως μάθαμε να τα ξεχωρίζουμε εύκολα. Αλίμονο σε αυτούς που δεν τα ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά.


Επί του πρακτέου: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένουμε μέχρι το βράδυ για να συνέλθει η κυρία Κωνσταντοπούλου από το τζετ λάγκ που της προκάλεσε η ξαφνική επιστροφή στην Αθήνα. Η Διάσκεψη των Προέδρων μπορεί να γίνει και χωρίς αυτή. Θα είναι ένα καλό (τελευταίο) μάθημα.


ΣΘ
12.8.15

4

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Εδώ έκανε καψόνι στον πρόεδρο της δημοκρατίας και δεν πήγαινε το ψηφισμένο να το υπογράψει και το άφησε να περίμενει μέχρι τα χαράματα αυτό δεν θα έκανε.Οπότε λες ευτυχώς όταν πήγες φαντάρος δεν είχες και "κακομαθημένα" (εκεί κομπλεξικά τα λέγαμε) γυναικείου φύλου να σε τρέχουν.
"Και κατέστρεψέ τους, με οργή κατέστρεψέ τους, ώστε να μην υπάρχουν (*κάνε τους σκόνη) και να μάθουν, ότι Θεός κυβερνά με τους Ιακώβ έως τα πέρατα του κόσμου. Και να επιστρέφουν τα βράδια (*οι αλλοεθνείς) και ας ουρλιάζουν σαν σκυλιά γύρω από πόλεις και ας γυρίζουν για τροφή και αν δεν χορτάσουν ας βογκάνε από πείνα. Και εγώ θα σου τραγουδώ για αυτό πού έκανες."Η οργή του Στάυρου - Ψαλμός νθ΄, 13-16Δε βρήκα κάτι να έχει και ποτάμι μέσα.