ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ

Οι ανακρίτριες κλείνουν τον Κουκούτση στο σπίτι του

Οι ανακρίτριες κλείνουν τον Κουκούτση στο σπίτι του Facebook Twitter
3

Τον αυστηρότατο όρο του κατ’ οίκον περιορισμού επέβαλαν οι ανακρίτριες στον βουλευτή της Χ.Α. Δημήτρη Κουκούτση ο οποίος απολογήθηκε χθες επί οκτάωρο για την κατηγορία της ένταξης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. Είναι η πρώτη φορά εδώ και χρόνια που επιβάλλεται ένας τέτοιος όρος.

Ο βουλευτής θα φυλάσσεται επί 24ωρο από αστυνομικούς ενώ θα του επιτρέπεται μόνο η μετάβαση στη Βουλή  και στο νοσοκομείο για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Επίσης του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.  


Σύμφωνα με πληροφορίες, την κρίση των ανακριτών και του εισαγγελέα, βάρυναν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο βουλευτής, καθώς και το γεγονός, ότι κατά την άποψη των δικαστικών λειτουργών και οι δυο όροι είναι ικανοί να αποτρέψουν τον κατηγορούμενο από την τέλεση νέων αδικημάτων.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, ο κ. Κουκούτσης ήταν συνεργάσιμος με τις ανακρίτριες παρότι λίγο πριν μπει στο ανακριτικό γραφείο τους επιτέθηκε κάνοντας λόγο για μεθοδεύσεις στο έργο τους.

3

ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
"""""Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, ο κ. Κουκούτσης ήταν συνεργάσιμος με τις ανακρίτριες παρότι λίγο πριν μπει στο ανακριτικό γραφείο τους επιτέθηκε κάνοντας λόγο για μεθοδεύσεις στο έργο τους.""""Ο κατ'οικον περιορισμος ειναι συνηθης προδικαστικη διαδικασια στην δυση.Η ουσια ειναι αλλου.Η διαφοροποιηση της στασης των "παλληκαριων"αυτων οταν ομιλουν δημοσια και οταν βρισκονται μεσα στα εισαγγελικα η ανακριτικα γραφεια.Μπορει να παιζουν καποιον ρολο,και οι περισσοτεροι απο αυτους τον παιζουν πολυ καλα,αλλα μονον ενωπιον "φιλοθεαμονος κοινου".Ψηφοφορων δηλαδη.Εις κλειστον,και δη επικινδυνον,χωρον,τα πραγματα αλλαζουν.Ριζικα.
"θα του επιτρέπεται μόνο η μετάβαση στη Βουλή" ενώ είναι υπό κατ' οίκον περιορισμό.. μμμμ σωστά.. γιατί σε δημοκρατική χώρα ζούμε!! Και κάτι δε μου κόλλαγε για μια στιγμή αλλά εντάξει.. το βρήκα!

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ