5,5 χρόνια φυλακή στον Τσοχατζόπουλο

5,5 χρόνια φυλακή στον Τσοχατζόπουλο Facebook Twitter
11

Σε φυλάκιση 5,5 ετών και χρηματικό πρόστιμο 210.000 ευρώ καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος πριν από λίγο από το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών για την υπόθεση της ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες. Η ποινή είναι μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως.

Αυτήν ώρα οι δικαστές αποφασίζουν για το ζήτημα της δήμευσης του νεοκλασικού της Διονυσίου Αεροπαγίτου, στο οποίο αφορά η ανακριβής δήλωση ενώ οι δικηγόροι του πρώην υπουργού υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί να γίνει δήμευση αφού το νεοκλασικό ανήκει στην Βίκυ Σταμάτη.  

11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
δεν φτάνει που οι πιο πολλοί έχετε άγνοια απο νομικά είστε και απόλυτοι χαρακτηριζετε και κατακρινετε και τους πάντες. Θα προτείνω να διαβάσετε ξανα το άρθρο να δειτε για ποιο αδίκημα καταδικαστηκε τι ποινη προβλέπεται και τι του επιβλήθηκε. Θα εκπλαγείτε. ... Βέβαια αυτή η διαδικασία απαιτεί κάποια κούραση καποιο χρόνο και να μην φωνάζουμε μόνο με άγνοια και κόμπλεξ.
Γιατί πρότερος έντιμος βίος;Αφού είχε άλλες καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του πριν από αυτή την απόφαση!Εκτός αν εννοούν ότι είχε έντιμο βίο μέχρι τα 25 που ήταν ..."ιδεολόγος φοιτητής"!
Δεν είπα το αντίθετο! Φυσικά και η καταδίκη είναι για την ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες. Για το τι εννοούν οι νομικοί με τον όρο "πρότερο έντιμο βίο" απορώ!
Είναι μεγάλη απογοήτευση έναν άνθρωπο σαν τον Τζοχατζόπουλο, ο οποίος έχει καταχραστεί με τον πιο προκλητικό τρόπο την ελληνική περιουσία, να έχει μια τόσο μικρή ποινή. Πραγματικά κρίμα...
Άλλους για χρέη των συζύγων - και συνήθως για πολύ λιγότερα - τους στέλνουν φυλακή ή τους κάνουν έξωση. Τον Άκη δεν τον αγγίζουμε επειδή λέει είναι στο όνομα της καρακαλτάκας...Αυτά είναι, δύο μέτρα και δύο σταθμά...

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ